Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

EAPM ja ESMO tuovat innovaatioita terveydenhuollon päättäjille

Julkaistu

on

Kahdeksas vuosi peräkkäin Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liitto (EAPM) on järjestänyt korkean tason konferenssisarjan vuotuisen ESMO-kongressin rinnalla, kirjoittaa EAPM pääjohtaja Denis Horgan.

EAPM-konferenssi avattiin ilmoituksella, että seuraava artikkeli on julkaistu ja siihen on osallistunut yli 40 asiantuntijat eri puolilla EU: ta tuo enemmän tarkkuutta Euroopan terveydenhuoltojärjestelmiin: Biomarkkeritestauksen hyödyntämätön potentiaali onkologiassa. Klikkaa tätä saada pääsy.

Istunnot sisältävät: Istunto I: Kasvaimen agnostikko, Istunto II: Biomarkkerit ja molekyylidiagnostiikka sekä Istunto III: Todellisen näytön hyödyntäminen terveydenhuollossa. Konferenssi kestää klo 08.00-16.00. Tässä on linkki asialistalle. Konferenssin tarkoituksena on tuoda keskeisiä suosituksia EU: n tasolle, jotta EU: n muokkaava syöpäsuunnitelma, EU: n terveystietotila, päivitettävä EU: n lääkestrategia sekä EU: n terveysunioni.

Konferenssi pidetään Euroopan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin keskiviikkona (16. syyskuuta) pitämän ensimmäisen unionin tilaa koskevan puheen jälkeen - von der Leyen kertoi ensimmäisessä vuosipuheessaan, että koronaviruspandemia on korostanut tiiviimmän yhteistyön tarvetta korostaen, että ihmiset kärsivät edelleen.

"Minulle se on kristallinkirkas - meidän on rakennettava vahvempi Euroopan terveysunioni ”, hän sanoi. "Ja meidän on vahvistettava kriisivalmiutta ja rajatylittävien terveysuhkien hallintaa." Von der Leyen sanoi, että hänen komissionsa yrittää vahvistaa Euroopan lääkevirastoa ja tautien ehkäisyn ja valvonnan eurooppalaista keskusta.

Hän toi esiin myös eurooppalaisen syöpäsuunnitelman ja eurooppalaisen terveystietotilan merkityksen. "Tämä osoittaa eurooppalaisille, että unionimme on suojelemassa kaikkia", hän sanoi.

Fabrice Barlesi, Gustave Roussyn lääketieteellinen johtaja, sanoi: "RCT: t eivät ole enää oikea tapa edetä. Tulevaisuuden tie voisi olla EU: n tuki uuden lääkkeen kokeilemiselle ja tietojen toimittamiselle keskitettyyn rekisteriin, mikä voisi tarjota hyviä yhdistettyjä tietoja kaikkialta Euroopasta. "

EAPM-konferenssissa, joka jaettiin kolmeen istuntoon, ESMO-kongressissa, kuten mainittiin, käsiteltiin erilaisia ​​asioita kuten tuumorin agnostika, biomarkkerit ja molekyylidiagnostiikka sekä todelliset todisteet terveydenhuollossa. Syöpään, erityisesti kasvaimiin, kongressissa todettiin, että kudos-agnostiset syöpälääkkeet ovat antineoplastisia lääkkeitä, jotka hoitavat syöpiä niiden osoittamien mutaatioiden perusteella sen kudostyypin sijasta, jossa ne esiintyvät.

Näitä lääkkeitä ovat esimerkiksi Entrectinib, Pembrolizumab ja Larotrectinib. Entinen espanjalainen terveysministeri ja parlamentin jäsen Dolors Moseratt korosti tukevansa EAPM: n työtä ja odottaa saavansa suosituksia konferenssin tuloksista. "Terveyden eurooppalainen lisäarvo on ilmeinen. Se välttäisi päällekkäisyydet ja mahdollistaisi resurssien paremman kohdentamisen. Ja se minimoi riskin hajautetusta hoidon saatavuudesta kaikissa jäsenvaltioissa. "

Ja EAPM-konferenssilla on vaikeuksia etsiä parhaita tapoja reaalimaailman todisteiden (RWE) toteuttamiseksi terveydenhuollossa Euroopassa - pyrittäessä löytämään yksimielisyys keskeisten päätöksentekijöiden kanssa, myös jäsenvaltioiden tasolla, ei vähiten edustajien kanssa. Euroopan parlamentille, miten edetä tällä alalla. RWE terveydenhuollolle on yksinkertainen käsite - hyödyntämällä erilaisia ​​terveystietoja reaaliajassa nopeamman ja paremman lääketieteellisen päätöksen tekemiseksi.

Reaalimaailman todisteet ovat kattava termi erityyppisille terveydenhuollon tiedoille, joita ei kerätä tavanomaisissa satunnaistetuissa kontrolloiduissa tutkimuksissa, mukaan lukien potilastiedot, lääkärin tiedot, sairaalatiedot, maksajilta saadut tiedot ja sosiaaliset tiedot.

Rosa GiulianiClatterbridgen syöpäkeskuksen lääketieteellisen onkologian konsultti sanoi: "TACien käytön edistämiseksi on tärkeintä käydä siiloja ylittävää vuoropuhelua ja tutkia kehityspolun uudelleensuunnittelua." Ja mitä tulee biomarkkereihin ja molekyylidiagnostiikkaan, testauksesta on sanottu paljon, ja usein sen puuttuminen COVID-19-taudinpurkauksen osalta, kun eri maat omaksuvat erilaisia ​​strategioita ja että niillä on myös erilaiset resurssit, kun se tulee hankkimaan tarvittavat sarjat.

ESMO-istunnon pääpaino oli biomerkkien ja molekyylidiagnostiikan parempaan ja tasapuolisempaan saatavuuteen kaikkialla Euroopassa. Tämä on välttämätöntä, mutta kuten osallistujat myönsivät, meillä on siitä kaukana. Henkilökohtaisen lääketieteen ja uusien diagnostiikkatekniikoiden saatavuus voi auttaa ratkaisemaan monet tehottomuudet, kuten kokeiden ja erehdysten annostelun, potentiaalin lisätä sairaalahoitoaikaa haittavaikutuksista ja myöhäisten diagnoosien ongelmasta. Se voi myös parantaa hoitojen tehokkuutta räätälöidyllä hoidon antamisella.

Aamukokouksen lopuksi Giuseppe CuriglianoMilano-yliopiston lääketieteellisen onkologian apulaisprofessori ja varhaisen lääkekehityksen osaston päällikkö Euroopan onkologian instituutissa sanoi: "Todellinen haaste voitettavaksi ovat tutkijoiden ja maksajien erilaiset päätetapahtumat. Poliittiset puitteet ja yhteistyö ovat välttämättömiä. " Iltapäivän istunnossa keskitytään todellisten todisteiden hyödyntämiseen terveydenhuollossa.

Raportti on saatavilla ensi viikolla.

koronavirusantigeenin

Italia hyväksyy kokeilun osteoporoosilääkkeestä COVID-19: n hoitamiseksi

Julkaistu

on

By

Italian tärkein lääkevalvontaviranomainen antoi tiistaina (27. lokakuuta) alkuvaiheen kliinisissä tutkimuksissa raloksifeenille, geneeriselle osteoporoosilääkkeelle, jonka tutkijat toivovat myös auttavan vähentämään COVID-19-oireita ja tekemään potilaista vähemmän tarttuvia. kirjoittaa .

Lääkeaine tunnistettiin potentiaaliseksi COVID-19-hoidoksi tutkijoiden avulla supertietokoneiden avulla seulomaan yli 400,000 XNUMX molekyyliä kemiallisten ominaisuuksien varalta, jotka saattavat estää virusta, keskittyen niihin, jotka on jo hyväksytty käytettäväksi ihmisillä.

Andrea Beccari Excalate4Covista, italialaisen Dompé Farmaceuticin johtamasta julkisen ja yksityisen sektorin yhteenliittymästä, sanoi tutkijoiden toivovan, että raloksifeeni - selektiivisenä estrogeenireseptorimodulaattorina tunnettu geneerinen lääke - estää viruksen replikaation soluissa ja hidastaa siten taudin etenemistä. .

"Se estää viruksen replikaatiota ja estää siten lievää oireita sairastavien potilaiden pahenemisen ja vähentää myös tarttuvuutta ja rajoittaa viruksen määrää", kertoo Marco Allegretti, Dompé Farmaceuticin tutkimusjohtaja.

Koronaviruspandemian alkuvaiheessa oli joitain todisteita siitä, että esimenopausaalisilla naisilla olevalla estrogeenillä voi olla suojaava vaikutus virusta vastaan. Jotkut tutkijat ajattelevat, että raloksifeeni, jota määrätään vahvistamaan vanhempien naisten luita, joilla on alhaisempi estrogeenipitoisuus, naishormoni, voi tarjota samanlaisen suojan.

Tutkimukseen osallistuu alkuvaiheessa 450 sairaala- ja kotipotilasta Rooman Spallanzani-sairaalassa ja Milanon Humanitaksessa.

Heille annetaan seitsemän päivän hoito raloksifeenikapseleista satunnaistetussa näytteessä, ja viimeiseen vaiheeseen voidaan lisätä 174 ihmistä lisää. Ilmoittautuminen kestää 12 viikkoa.

Excalate4Cov-alustaa tukee Euroopan komissio, ja se koordinoi supertietokonekeskuksia Italiassa, Saksassa ja Espanjassa lääkeyritysten ja tutkimuskeskusten, kuten Louvainin yliopiston, Fraunhofer Institutin, Politecnico di Milanon ja Spallanzanin sairaalan, kanssa.

Se käyttää kemiallista kirjastoa, jossa on 500 miljardia molekyyliä, ja se pystyy käsittelemään 3 miljoonaa molekyyliä sekunnissa käyttämällä neljää supertietokonetta, joissa on yli 122 Petaflopsia, laskentanopeuden yksikkö, joka vastaa tuhatta biljoonaa liukulukuoperaatiota sekunnissa.

Tutkijat hyödyntivät supertietokoneiden voimaa luodakseen 12 koronavirusproteiinin kolmiulotteisen rakenteen ja suorittavat simulaatioita selvittääkseen, mihin lääke voi hyökätä proteiineihin.

"Laskeminen kesti miljoona tuntia", Beccari sanoi ja lisäsi, että tutkimuksen jatkuessa voi olla mahdollista kehittää toisen sukupolven lääkkeitä, jotka ovat parempia kuin raloksifeeni.

($ 1 = € 0.8443)

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Ranskassa sairaalaan menee eniten COVID-19-potilaita huhtikuun jälkeen

Julkaistu

on

By

Ranskan sairaalat rekisteröivät maanantaina 1,307 uutta koronaviruspotilasta korkeimmalla yhden päivän lisäyksellä 2. huhtikuuta jälkeen, jolloin 1,607 uutta potilasta, kun terveydenhuoltojärjestelmä joutuu lisääntyvän stressin kohteeksi karanneiden infektioiden määrä, kirjoittaa Geert De Clercq.

Ranskan terveysministeriön tiedot osoittivat, että Ranskan sairaaloissa on nyt yhteensä 17,784 32,292 koronaviruspotilasta verrattuna ennätyksellisiin 14 XNUMX: een XNUMX. huhtikuuta maaliskuusta toukokuuhun asti.

Ministeriö ilmoitti myös 26,771 24 uudesta vahvistetusta koronavirustapauksesta viimeisen 52,010 tunnin aikana, sunnuntaina (25. lokakuuta) XNUMX XNUMX. Maanantaina taso laskee yleensä jyrkästi viikonlopun raportointiviiveiden takia.

Kuolleiden määrä kasvoi 257: llä, jolloin epidemian alkaessa kumulatiivinen kokonaismäärä nousi 35,018 186: een. Tehohoitoyksiköiden ihmisten määrä kasvoi 2,770: lla XNUMX: een.

Useat Ranskan alueet ovat toteuttaneet hätäsuunnitelmia sairaaloissa, viivästyttäneet ei-välttämättömiä toimenpiteitä, jotta ICU-yksiköissä olisi tilaa COVID-19-potilaille, ja peruuttaneet henkilöstön lomapäivät.

Lähteet kertoivat Reutersille, että viranomaiset etsivät vaihtoehtoja vieläkin tiukemmille toimenpiteille COVID-19: n torjumiseksi, mukaan lukien aloittaa kello 9–6 ulkonaliikkumiskielto aikaisemmin, sulkea ihmiset viikonloppuisin koteihinsa välttämättömiä matkoja lukuun ottamatta ja sulkea ei-välttämättömät kaupat.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Paineen lisääminen Portugalin terveydenhuoltojärjestelmään voi aiheuttaa uusia rajoituksia, ministeri sanoo

Julkaistu

on

By

Portugalin kansallinen terveysministeri varoitti maanantaina (26. lokakuuta), että maan kansalliseen terveyspalveluun kohdistui vakavia paineita ja että uusia rajoittavia toimenpiteitä saattaa olla tulossa, kun tehohoidossa olevien potilaiden määrä lähestyi ennätystasoa, kirjoittaa että

"Vaikka portugalilaiset ja kansallinen terveyspalvelu ovat paremmin valmistautuneita vastaamaan pandemiaan kuin aiemmin, tilanne Portugalissa - kuten muuallakin - on vakava", terveysministeri Marta Temido kertoi tiedotustilaisuudessa.

Hallitus "on valmis peittämään mahdolliset uudet kunnat rajoittavammilla toimenpiteillä", hän lisäsi.

Kolme maan pohjoisosassa sijaitsevaa kuntaa joutui osittaiseen sulkeutumiseen viime torstaina, ja ei-välttämätön alueiden välinen matkustaminen kiellettiin 30. lokakuuta - 30. marraskuuta tartuntariskin vähentämiseksi kaikkien pyhien kansallisen pyhäpäivän aikana.

Yhteensä 1,672 ihmistä oli sairaalassa maanantaina, ja 240 tehohoitoyksiköissä - lähellä huhtikuussa saavutettua huipputasoa 271.

Terveydenhuoltojärjestelmä, jolla oli ennen pandemiaa pienin määrä kriittisen hoidon vuoteita 100,000 800 asukasta kohden Euroopassa, pystyi vastaanottamaan enintään 19 COVID-XNUMX-potilasta ICU: ssa, Temido sanoi.

Nykyisten suuntausten perusteella yli puolet luvusta saavutetaan ensi viikkoon mennessä, ministeri varoitti.

Portugali on ilmoittanut yhteensä 121,133 koronavirustapausta ja 2,343 kuolemantapausta.

Viimeaikaiset päivätapaukset - saavuttaen lauantaina 3,669 - ovat lähes kolminkertaistaneet maan edellisen huippunsa huhtikuussa, mutta testaus on myös lisääntynyt suunnilleen samalla osuudella.

Maan sairaalahoitojen ja kuolemantapausten määrä on ylittänyt huhtikuun tason, mikä heijastaa huomattavaa määrää uusia tapauksia, joita yhä havaitaan korkeamman riskin ikäryhmissä, mikä on huolestuttavaa terveysviranomaisille. Nousevat sairaalahoidot ja kuolemat eivät liity lisääntyneeseen testaukseen.

Parlamentti äänesti perjantaina, että naamiot ovat pakollisia julkisissa tiloissa, joissa sosiaalinen etäisyys on vaikeaa 70 päivän ajan. Tämä toimenpide tulee pian voimaan.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa