Liity verkostomme!

Talous

Euroopan laajuinen liikenneverkko # TEN-T - Komissio on tyytyväinen alustavaan sopimukseen hallinnollisten menettelyjen yksinkertaistamisesta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio on tyytyväinen parlamentin ja neuvoston 8. kesäkuuta päättämään väliaikaiseen sopimukseen toimenpiteistä, jotka nopeuttavat ohjelman loppuun saattamista Euroopan laajuinen liikenneverkko (TEN-T).

Liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean kertoi: ”Euroopan laajuisen liikenneverkon (TEN-T) toteuttaminen on välttämätöntä yhtenäismarkkinoiden toiminnalle, liikenteen digitalisoinnille ja siirtymiselle puhtaampaan liikkuvuuteen. Uudet säännöt tekevät infrastruktuurin hallinnollisista menettelyistä entistä tehokkaampia ja avoimempia ja hyödyttävät liikennealaa sen elvyttämisessä. "

Uudet toimenpiteet yksinkertaistavat viranomaisten ja hankkeen vetäjien sääntöjä ja menettelyjä. Ne helpottavat lupien, julkisten hankintojen ja muiden hallinnollisten menettelyjen myöntämistä infrastruktuurihankkeille ja parantavat jäsenvaltioiden välistä yhteistyötä rajat ylittävissä hankkeissa myös muiden EU: n tavoitteiden, kuten ympäristönsuojelun, saavuttamiseksi. Komissio esitti alkuperäisen ehdotuksensa toukokuussa 2018 osana Liikkuvuuspaketti III. Parlamentin ja neuvoston on nyt hyväksyttävä väliaikainen sopimus ennen sen voimaantuloa.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa