Liity verkostomme!

Palkinnot

10-kaupungit kilpailevat 2020 #EuropeanCapitalOfSmartTourism-tittelistä

Julkaistu

on

Kymmenen Euroopan kaupunkia on valittu 2020-listaan Euroopan älykkään matkailun pääkaupunki kilpailu (aakkosjärjestyksessä): Bratislava (Slovakia), Breda (Alankomaat), Bremerhaven (Saksa), Göteborg (Ruotsi), Karlsruhe (Saksa), Ljubljana (Slovenia), Málaga (Espanja), Nizza (Ranska), Ravenna (Italia) ja Torino (Italia). Finalistikaupungit valittiin yhteensä 35 hakemuksesta 17 EU: n jäsenvaltiosta.

Euroopan parlamentti ehdotti älykkään matkailun pääkaupunkia valmistelutoimeksi, ja Euroopan komissio panee sen täytäntöön. Sen tavoitteena on edistää älykästä matkailua EU: ssa, edistää innovatiivista, kestävää ja osallistavaa matkailukehitystä sekä levittää ja helpottaa parhaiden käytäntöjen vaihtoa. Tässä EU-aloitteessa tunnustetaan Euroopan kaupunkien erinomaiset saavutukset matkailukohteiksi neljään luokkaan: saavutettavuus, kestävä kehitys, digitalisointi sekä kulttuuriperintö ja luovuus.

Viime vuonna Helsinki ja Lyon voittivat avajaiskilpailun, ja molemmat kaupungit omistavat yhdessä älykkään matkailun pääkaupunkien nimet 2019-sarjassa.

Tämä on toinen painos kilpailulle, jolla kaksi kaupunkia palkitaan 2020: n älykkään matkailun pääkaupungeina. Kaksi voittajakaupunkia hyötyvät viestinnästä ja tuotemerkkituesta vuodeksi. Tähän sisältyy; mainosvideo, tarkoitukseen rakennettu veistos niiden keskustaan ​​sekä räätälöityjä myynninedistämistoimia.

Lisäksi jaetaan neljä palkintoa tunnustuksena saavutuksista kilpailun yksittäisissä kategorioissa (saavutettavuus, kestävä kehitys, digitalisointi sekä kulttuuriperintö ja luovuus).

Kaikki voittajakaupungit julkistetaan ja palkitaan palkintoseremoniassa, joka järjestetään osana Helsingin Eurooppalaista matkailufoorumia 9-10 lokakuun 2019.

Tausta

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa riippumaton asiantuntijapaneeli arvioi hakemukset. Kaikki finalistikaupungit osoittivat huippuosaamista neljässä kilpailuluokassa yhdessä.

Toisessa vaiheessa kymmenen finalistikaupungin edustajat matkustavat Helsinkiin esittämään ehdokkuutensa ja vuodeksi 10 suunnitellun toimintaohjelman Euroopan tuomariston edessä. Euroopan tuomaristo kokoontuu 2020. lokakuuta 8 ja valitsee kaksi kaupunkia, joista tulee älykkään matkailun pääkaupunkeja vuonna 2019.

Valinta innovatiivisimmista hankkeista, ideoista ja aloitteista, jotka kaupungit ovat jättäneet viime vuoden kilpailuun, löytyy Parhaiden käytänteiden kokoelma, älykäs matkailuopas EU: ssa. Kaikkien viimeisimpien uutisten kohdalla Euroopan älykkään matkailun pääkaupunki, kirjaudu tiedotetai seuraa Facebook or Twitter.

Palkinnot

Kunnianosoitus journalismin rohkeudesta: Hae 2021 Lorenzo Natali -mediapalkinto 19. huhtikuuta asti

Julkaistu

on

Hakemuksia avattiin 1. maaliskuuta yhteen maailman johtavista journalismipalkinnoista - Lorenzo Natali Media Prize. Euroopan komission tukemana palkinnolla tunnustetaan toimittajia ympäri maailmaa rohkeasta raportoinnista ja tarinoista ihmisistä ja maapallosta, jotka tuovat esiin joitain tämän päivän suurimpia haasteita ja inspiroivia ratkaisuja heihin. Kansainvälisen kumppanuuden komissaari Jutta Urpilainen sanoi vuoden 2021 julkaisun yhteydessä: "Euroopan unioni puolustaa sananvapautta Euroopassa ja muualla maailmassa. Lorenzo Natali -mediapalkinnon kautta tunnustamme toimittajia, jotka ovat uskaltaneet, usein suurella henkilökohtaisella riskillä, kertoa tosiasiat ja kertoa tarinoita, jotka valaisevat esimerkiksi epäoikeudenmukaisuutta, eriarvoisuutta ja ympäristön pilaantumista. Tarinat, jotka esittävät inspiroivia tapoja, joilla ihmiset reagoivat. Jos olet toimittaja, joka on kertonut juuri tämän tarinan kuluneen vuoden aikana, kannustan sinua hakemaan. "

Kilpailun päättymispäivä on 19. huhtikuuta 2021. Voittajille jaetaan 10,000 XNUMX euroa. Lisätietoja on osoitteessa lehdistötiedote ja Lorenzo Natali Media Prize -sivusto.

Continue Reading

Palkinnot

Neljä #MEDIA-elokuvaa kilpailee #GoldenLion-kilpailusta #VeniceFilmFestivalilla

Julkaistu

on

76th Venetsian elokuvafestivaali alkoi 28 elokuussa, ja siinä oli 12 - elokuvia, joita tuki Media-ohjelman - EU: n ohjelma Euroopan elokuva- ja audiovisuaaliteollisuuden tukemiseksi. Neljä MEDIA-tuettua elokuvaa on lisäksi valittu luetteloon kilpailemaan elokuvasta Kultainen lion: Totuus esittäjä (t): Hirokazu Kore-eda (Ranska, Japani), Tietoja loputtomuudesta esittäjä (t): Roy Andersson (Ruotsi, Saksa, Norja), Martin Eden kirjoittanut Pietro Marcello (Italia, Ranska) ja Maalattu lintu kirjoittanut Václav Marhoul (Tšekin tasavalta, Ukraina, Slovakia). Orizzonti-kilpailu , joka on omistettu viimeisimpiin esteettisiin ja ilmeikkäihin suuntauksiin kansainvälisessä elokuvassa, esiintyy MEDIA-tuella Blanco en blanco esittäjä Theo Court (Espanja, Chile, Ranska, Saksa) ja Madre kirjoittanut Rodrigo Sorogoyen (Espanja, Ranska).

Elokuva Effetti Domino kirjoittanut Alessandro Rosseto (Italia) näytetään Sconfini-osasto joka on omistettu art-house- ja genre-elokuville, kokeellisille ja taiteilijoiden elokuville. Viisi MEDIAn tukemaa elokuvaa osallistuu itsenäisiin jaksoihin Giornate degli Autori sekä Venetsian kansainvälinen elokuvakriitikkoviikko pidetään samanaikaisesti festivaalin kanssa. Festivaalin vieressä Euroopan komissio järjestää myös lauantaina (31 elokuu) European Film Forum. Lisätietoja Venetsian elokuvafestivaalin MEDIA-tukemista elokuvista on saatavana tätä, MEDIA-ohjelma tätä ja Euroopan elokuvafoorumissa tätä. Lisätietoja komission tuesta audiovisuaalialalle ja luoville aloille vuonna 2020 on saatavilla tätä.

Continue Reading

Palkinnot

Kansalaisoikeusjärjestö #UusiEurooppalaiset saavat #SchwarzkopfEuropeAwardin Berliinissä

Julkaistu

on

Kansalaisoikeusjärjestö New Europeans on voittanut arvostetun Schwarzkopf Europe Award -palkinnon 18-35-vuotiaiden online-kyselyn jälkeen kaikkialla Euroopan unionissa.

Uudet eurooppalaiset saavat palkinnon Berliinissä tänään (3. kesäkuuta) järjestettävässä seremoniassa - palkinnon luovuttaa Euroopan parlamentin entinen presidentti Martin Schulz, joka on myös palkinnon entinen vastaanottaja.

Organisaatio on voittanut palkinnon historiassa vasta toisen kerran. Viime vuonna palkinnon voitti kilpailukomissaari Margrethe Vestager.

Palkinnon luettelossa olivat italialainen toimittaja Roberto Saviano ja romanialainen syyttäjä Laura Codruta Kövesi.

Uudet eurooppalaiset valittiin EU: n vihreän kortin kampanjan takia, jotta EU: n kansalaisten oikeudet ja asema Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja britit Euroopassa saataisiin Brexitin jälkeen.

Palkinnosta puhuessaan uusien eurooppalaisten perustaja Roger Casale sanoi: "Olemme innoissamme saadessamme tämän palkinnon, joka tulee aikaan, jolloin yhä useammat ihmiset puhuvat siitä, että kansalaisten on otettava vastuu Euroopan tulevaisuudesta.

"Vihreän kortin ehdotuksemme sai mielikuvituksen, mutta meille on todella tärkeää, että kansalaisyhteiskunnan rooli on tunnustettu.

"Olemme yksi monista eurooppalaisista järjestöistä, jotka työskentelevät päivittäin suojellaksemme kansalaisoikeuksia ja varmistaaksemme, että eurooppalainen projekti noudattaa ihanteitaan."

Lontoossa 2013: ssa perustettu entinen työväenpuolueen kansanedustaja Roger Casale, uudet eurooppalaiset ovat nyt aktiivisia useissa EU: n jäsenvaltioissa Brysselistä lähtien.

Järjestö puolustaa EU: n kansalaisten oikeuksia ja toimii kansalaisten Euroopan puolesta: "Haluamme kansalaisten Eurooppaa - tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta, joka on kiinnitetty ihmisoikeuksiin", Casale lisäsi.

Uudet eurooppalaiset ovat johtaneet kampanjaa yksipuolisista takuista EU: n kansalaisille Euroopassa ja brittiläisillä Euroopassa ja työskentelee parhaillaan Euroopan komission ja Euroopan parlamentin kanssa tutkiakseen liikkuvien EU: n kansalaisten hylkäämistä 2019in Euroopan parlamentin vaaleista.

EU: n eri organisaatioilta on saatu laajaa tukea.

Alliance4Europen toimitusjohtaja Sonja Stuchtey sanoi: "Rakennamme kansalaisyhteiskunnan ryhminä yhteisen eurooppalaisen kodin - varsinkin kun politiikan äänet näyttävät kaipaavan tarpeita ja haluja.

"Kiitos, uudet eurooppalaiset, kun ilmaisitte niiden Euroopan kansalaisten tarpeet, jotka uskovat moninaisuudessa yhdistetyn Euroopan yhteiseen unelmaan."

Unkarin Eurooppa-seuran puheenjohtaja István Hegedūs sanoi: "Käynnissä olevat kampanjasi ovat erittäin rohkaisevia monille meistä Unkarissa, jotka kokevat tällä hetkellä kasvavan painostuksen, jonka johti epäliberaali ja Euroopan vastainen hallitus."

Europeistasin perustaja ja hallituksen jäsen Rocio Santos sanoi: "Olemme erityisen ylpeitä siitä, että olemme tavanneet uusia eurooppalaisia ​​tällä yhteisellä tiellä ja jakaneet joitain aloitteita, kuten #EUDayInitiative, jotta Euroopan päivästä tulisi loma koko EU: ssa. unionimme symboli. "

Europa Unitedin päätoimittaja Ken Sweeney sanoi: "Kun siirrymme kriittiseen ajanjaksoon Euroopan historiassa, on nyt enemmän kuin koskaan, että uusien eurooppalaisten kaltaisia ​​organisaatioita on olemassa pitääkseen Euroopan sidosryhmät sekä julkisissa että yksityisissä. vastuussa."

Palkintojenjakotilaisuuteen osallistuu kutsutut opiskelijat, ajatteluryhmät, kansalaisyhteiskunnan edustajat sekä poliitikot ja diplomaatit.

Tapahtuman isännöivät Schwarzkopf-säätiön hallituksen puheenjohtaja André Schmitz-Schwarzkopf ja Richard Kühnel.

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa