Liity verkostomme!

EU

Iranin-kannattajia edustavat parlamentin jäsenet polkevat EU-äänestäjien demokraattisia kriteerejä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Toisen maailmansodan jälkeen eurooppalaisia ​​äänestäjiä on opittu pitämään ihmisoikeuskriteerit ensisijaisina, kirjoittaa Hamid Bahrami.

EU: n monissa vaalikampanjoissa ehdokkaat toivovat ihmisarvoihin ja demokraattisiin periaatteisiin, kuten vapauteen, sukupuolten tasa-arvoon, oikeudenmukaisuuteen, oikeusvaltioperiaatteeseen ja fundamentalismin hylkäämiseen perustuvat ajatukset.

Todellisuudessa nämä arvokkaat sanat kuitenkin nähtävät ja toistuvat eräiden ehdokkaiden keskuudessa aivan välttämättöminä keskustelupisteinä, jotka on valittava. Ja valitettavasti pian virkaanastumisen jälkeen nämä Machiavellian poliitikot tukevat kaikkein fundamentalistisimpia hallituksia ja kannattavat intensiivisesti "vahvimpia suhteita" diktatuureihin.

Mainos

Kaupan luominen ja vakuuttavien sopimusten varmistaminen millä hyvänsä, poliittisen legitimiteetin antaminen totalitaarisille järjestelmille ja perusteellisesti korruptoituneille järjestelmille, kun otetaan huomioon ihmisoikeustilanteen heikkeneminen ja taloudellisten etujen asettaminen etusijalle, ovat tämän poliitikoille suunnatun ja edistämän esityslistan pahamaineiset piirteet.

Euroopan parlamentin suhteisiin Iraniin vastaava valtuuskunta (D-IR) personoi tämän luokan poliitikkoja.

Lauantaina 25 marraskuussa D-IR jätti huomiotta kaikki ihmisoikeuspyynnöt ja tapasi maan Iranin hallinnon virkamiehiä.

Mainos

Sitä, että nämä kokoukset tarjoavat Iranin hallitukselle diplomaattisen suojan kotimaisten sortotoimien tehostamiseksi ja ihmisoikeusaktivistien uudelleensuojelun jatkamiseksi, ei voida kiistää, jos seurataan Iranin uutisia ja raportteja. Siitä huolimatta naispuolinen D-IR-edustaja, joka on myös EU: n parlamentin kansalaisvapauksien valiokunnan jäsen, kuten muut naisvaltuutetut, päätti käyttää pakollista hijabia kokouksissa koko demokratian arvojen vastaisesti, mitä hän kerran kannatti ja lupasi pitää kiinni vaalikampanjan aikana tulla Euroopan parlamentin jäseneksi.

Tämä ilmeinen tekopyhyys on inhottavaa, koska kun nämä valtuutetut legitiottivat Iranin hallinnon huonommassa asemassa olevat lait, kansainvälinen yhteisö huomasi naisiin kohdistuvan väkivallan poistamisen kansainvälisen päivän (25 marraskuuta) naisten tietoisuuden lisäämiseksi naisiin kohdistuvasta väkivallasta, joka syrjäyttää naisia ​​ja tyttöjä ja vähentää heitä toisen luokan kansalaisille.

Järjestäytyneen parlamentin jäsenet kuitenkin toistuvasti väittävät, että tällaisissa kokouksissa keskustellaan ihmisoikeustilanteesta, tietämättään siitä, että "toiminta puhuu tuhansia sanoja".

Historia paljastaa, että tällaiset kokoukset lisäävät paineita kansalaisyhteiskunnalle ja ihmisoikeuksien puolustajille. Itse asiassa on niin ilmeistä, että nämä räikeät kliskeet eivät enää pettäisi kansainvälisiä järjestöjä.

Tältä osin Iranin ihmisoikeuksien kansainvälisen tuen voimakas merkki 83-maat äänestivät 14-marraskuun 2017 YK: n kolmannen komitean päätöslauselman puolesta, joka kritisoi ihmisoikeuksien järkyttävää tilaa "islamilaisessa tasavallassa".

Lisäksi päätöslauselmassa kehotettiin Irania kunnioittamaan ilmaisun, mielipiteen, yhdistämisen ja rauhanomaisen kokoontumisvapauden oikeutta sekä verkossa että ulkomailla ", mukaan lukien lopettamalla poliittisten vastustajien, ihmisoikeuksien puolustajien, naisten ja vähemmistöjen oikeuksien häirintä, pelottelu ja vaino aktivisteja, työvoimapäälliköitä, opiskelijoiden oikeuksia edustavia aktivisteja, akateemikkoja, elokuvantekijöitä, toimittajia, bloggaajia, sosiaalisen median käyttäjiä ja sosiaalisen median sivujen ylläpitäjiä, mediatoimijoita, uskonnollisia johtajia, taiteilijoita ja asianajajia. turvallinen ja mahdollinen ympäristö, jossa itsenäinen, monipuolinen ja moniarvoinen kansalaisyhteiskunta voi toimia estymällä ja turvattomalla tavalla. "

Iranilaiset naiset kritisoivat ankarasti valtuuskuntaa. Eräässä tweetissä Nasrin sanoi "jättämällä täysin huomiotta hallituksen kauhistuttavan kohtelun naisiin! häpeällistä. "

"Häpeä, käsi kädessä murhaajien kanssa", kommentoi entinen Skotlannin parlamentin jäsen Struan Stevenson D-IR: n Iranin kokouksen osalta.

On totta, että Iran tarjoaa houkuttelevia taloudellisia mahdollisuuksia ja lupaa miljardeja euroja EU: lle, mutta tämä ei saa kannustaa D-IR: ää ja Mogherinin poliittista ryhmää sulkemaan silmänsä Iranin törkeästä ihmisoikeustilanteesta ja mullien järjestelmällisistä väärinkäytöksistä.

Nyt oikeutettu kysymys on, ovatko äänestäjät EU: ssa tietoisia niiden edustajista, jotka polkevat arvostaan ​​vai eivät?

EU: n äänestäjien tulisi olla varovainen ja muistuttaa näitä edustajia heidän ensisijaisesta vastuustaan ​​ylläpitää, puolustaa ja edistää näitä arvoja.

"Kaikki tyrannian täytyy saada jalansija, sillä hyvästä omasta omaavasta ihmisestä jää hiljaa."

Hamid Bahrami on entinen poliittinen vanki Iranista. Asuu Glasgowissa Skotlannissa, hän on ihmisoikeus ja poliittinen aktivisti ja toimii freelance-toimittajana. Bahrami on toimittanut Al Arabiya englanniksi, amerikkalaiselle ajattelijalle, Euractiville, Newsblazeille ja Eureporterille hänen työsuojelunsa Iranin Lähi-idän toimista ja kotimaisesta sosiaalisesta rangaistuksesta. Hän tweets at @HaBahrami ja blogi osoitteessa analyzecom.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa