Liity verkostomme!

Cloud computing

Neelie Kroes on tyytyväinen poliittiseen yhteisymmärrykseen EU: n sääntöjen leikata laajakaistan asennuskustannukset

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

valokaapeli-010Komission varapuheenjohtaja Neelie Kroes oli tyytyväinen siihen, että jäsenvaltiot hyväksyivät 28. helmikuuta ehdotuksen EU: n direktiiviksi laajakaistan kustannusten alentamisesta. Maa- ja vesirakentaminen, kuten teiden kaivaminen kuitulaajakaistan rakentamiseksi, vastaa jopa 80 prosenttia suurten nopeuksien verkkojen käyttöönoton kustannuksista, ja komission ehdotuksella pyrittiin säästämään yrityksille 40–60 miljardia euroa.

Neuvoston Coreper-ryhmänä kokoontuneet EU: n suurlähettiläät hyväksyivät Euroopan parlamentin, komission ja neuvoston edustajien 24. helmikuuta tekemän poliittisen sopimuksen tämän keskeisen laajakaistalainsäädännön lopullisista osista.

Kroes sanoi: "Laajakaistaverkot ovat nykyaikaisen talouden selkäranka. Olen iloinen nähdessäni, että lainsäätäjät sopivat säännöistä, jotka auttavat vähentämään laajakaistan käyttöönoton kustannuksia. Tällaiset toimenpiteet tuovat nopean laajakaistan lähemmäs Euroopan kansalaisia, ei ainakin asuvat syrjäisimmillä alueilla, joilla käyttöönotto on erittäin kallista. Se tarkoittaa myös vähemmän kaivamista, koska säännöt mahdollistavat synergiaetuja eri aloilla, teleoperaattoreiden ja sähköyhtiöiden välillä. "

Mainos

Huomisen digitaaliset palvelut - yhdistetystä televisiosta pilvipalveluun ja e-terveyteen - luottavat yhä enemmän nopeisiin ja tehokkaisiin laajakaistayhteyksiin. Laajakaistan levinneisyyden 10 prosentin kasvu lisäisi BKT: tä 1–1.5 prosenttia.

Tausta

Maaliskuussa 2013 komissio ehdotti uusia sääntöjä nopean Internetin käyttöönoton kustannusten alentamiseksi (IP / 13 / 281 että MEMO / 13 / 287) jopa 30%. Parlamentin jäsenet äänestävät sopimuksen virallisesta hyväksymisestä huhtikuun Strasbourgissa pidettävässä täysistunnossa, ja ministerineuvosto seuraa sitä kesäkuussa.

Mainos

Lainsäädäntöä koskevassa sopimuksessa käsitellään neljää pääongelmaa:

  • Varmistetaan, että uudet tai suuresti remontoidut rakennukset ovat nopeita ja laajakaistavalmiita.
  • Infrastruktuurin, kuten olemassa olevien kanavien, putkien, kaivojen, kaappien, pylväiden, mastojen, antennien, tornien ja muiden tukirakenteiden, avaaminen oikeudenmukaisin ja kohtuullisin ehdoin, mukaan lukien hinta.
  • Riittämättömien rakennusurakoiden koordinoinnin lopettaminen mahdollistamalla verkonhaltijoiden neuvotella sopimuksista muiden infrastruktuurin tarjoajien kanssa.
  • Yksinkertaistetaan monimutkaista ja aikaa vievää lupien myöntämistä erityisesti mastoille ja antenneille myöntämällä tai epäämällä luvat oletusarvoisesti kuuden kuukauden kuluessa.

Lisätietoja

Tietoja laajakaistasta
@laajakaista_eu #laajakaista #connectedcontinent
Digitaalistrategia
Neelie Kroes
Seuraa Neelie Kroes on Twitter

Business Information

#WelshSiliconValleys - Tuleva rahoitus ankkuroi uuden sukupolven kyberturvallisuusyritykset #Walesiin

Julkaistu

on

Uusi rahoitus auttaa turvaamaan Walesin aseman tulevien teknologiajohtajien kotona. Kansainvälisistä suhteista vastaava ministeri Eluned Morgan on ilmoittanut, että Walesin hallituksen rahoituksena on 250,000 XNUMX puntaa seuraavan sukupolven walesilaisten teknologiayritysten perustamiseen kuuden päivän vierailunsa aikana Pohjois-Amerikkaan.

Eluned Morgan, kansainvälisten suhteiden ministeri

Eluned Morgan, kansainvälisten suhteiden ministeri

Walesin hallitus on luvannut tukea Newport-pohjaisen teknologiakeskuksen Alacrity-säätiön tutkinnon suorittamiseen osallistuvien uusyritysten rahoittamiseen, jonka tavoitteena on kasvattaa uusia huipputeknologian johtajia teknologiaohjelmansa avulla tarjoamalla tutkinnon suorittaneille käytännön koulutusta, ohjelmistotaidoja ja mentorointi - osana 15 kuukauden ”boot camp” -tyyppistä kurssia.

Mainos

Uudet rahastot auttavat siemenrahastoa uusille kyberturvallisuusyrityksille, jotka ovat valmistuneet Alacritystä.

Uusi rahoitus seuraa Walesin hallituksen Alacritylle myöntämää yli 3.7 miljoonaa puntaa yhdessä Wesley Cloverin ja Waterloo -säätiön vastaavan rahoituksen kanssa vuodesta 2011 lähtien uusien teknisten yritysten perustamiseksi Walesiin. Jopa 5 miljoonan punnan Walesin hallituksen ottelurahoitus on sitoutunut siementämään näitä uusia yrityksiä auttamaan niitä kasvamaan ja kukoistamaan Walesissa.

Ministeri ilmoitti uudesta rahoituksesta, joka pidettiin Welsh-teknologiayrityksen Sir Terry Matthewsin, Wesley Clover Internationalin puheenjohtajan ja Alacrity-säätiön puheenjohtajan, prof. Simon Gibsonin, kanssa.

Mainos
Sir Terry Matthews ja Eluned Morgan AM

Sir Terry Matthews ja Eluned Morgan AM

Vierailunsa aikana puhuessaan ministeri sanoi: ”Tämä rahoitus on Walesin hallituksen lisäsitoumus varmistaa, että Wales pysyy vahvana kotona tekniikka-alallemme, jonka arvo on 8.5 miljardia puntaa - ja kasvaa.

”Yrittäjyysohjelmasta valmistuneilla on kaikki tarvittavat mahdollisuudet ja tarvittavat taidot olla Walesissa erittäin menestyvien teknologiayritysten johtajia.

”Haluamme tietysti nähdä, että kykyjä vaalitaan ja opetetaan Walesissa, ja haluamme nähdä heidän taitonsa ja kekseliäisyytensä hyödyntävän Walesin yrityksiä.

”Siksi olemme tehneet päätöksen, jonka meillä on - haluamme varmistaa, että tukea on olemassa, jotta Alacrityn tutkinnon suorittaneet voivat tehdä merkinnänsä teknologiamaailmaan.

"Meillä on uskomattoman vahva teknologinen ja tietoverkkoturva-ala Walesissa, ja Alacrity-säätiön kaltaisten ohjelmien tuki on välttämätöntä sen varmistamisessa, että jatkamme isäntänä ja tukemme yrityksiä, jotka työskentelevät tekniikan kärjessä."

Continue Reading

liiketoiminta

Hio teknisiä taitojasi, joita tarvitset CompTIA CAS-003 -kokeen suorittamiseen #Prepawaylla

Julkaistu

on

CompTIAn CASP + on erillinen. Se on ainutlaatuinen valtakirja, joka on suunnattu asiantuntija-alan ammattilaisille, jotka haluavat harjoittaa turvallisuusalan harjoittajan roolia. Näin ollen CASP + tai CompTIA Advanced Security Practitioner + sopii asiantuntijoille, jotka ovat veistäneet merkittävän uran IT-alalla.

Tämä edistyneen tason sertifiointi on tehnyt aaltoja kyberturvallisuuden alalla, koska se sisältää kaikki kattavat tavoitteet, jotka lisäävät useita teknisiä taitoja. Loppujen lopuksi turvallisuusalan ammattilaiset auttavat yrityksiä jatkuvasti uhkailemaan tietoverkkoa.

Mainos

Miksi CASP +, toisin kuin kaikki muut sertifikaatit?

Tiesitkö, että CASP + on CAS-003-tentin kautta ainoa käytännön ja suorituskykyyn perustuva sertifiointi, joka on tarkoitettu ammattilaisille? Sen melko ainutlaatuinen tavoite, vain rajallinen määrä IT-asiantuntijoita voi todella saada tämän merkittävän CompTIA-akkreditoinnin. Tämän seurauksena ei voi tehdä tenttiä, jos olet aloittelija IT-geek, jolla on rajoitettu osaaminen tai puoliksi paistettu IT-työntekijä, jolla on muutaman vuoden kokemus. Ainoastaan ​​kokeneet ammattilaiset, joilla on vähintään kymmenen vuoden IT-hallintokokemus ja vähintään 5-vuosien käytännön tekninen turvallisuus, voivat hankkia tämän melko arvostetun sertifikaatin.

Toisin kuin muut asiantuntijatason sertifikaatit, CASP + keskittyy turva-asiantuntijoiden valjastamiseen käytännön taidoilla. Siksi nämä asiantuntijahenkilöt eivät vain tunnista alulle pantavia kyberturvallisuusstrategioita ja -kehyksiä, vaan myös toteuttavat parhaan ratkaisun käyttämällä näitä standardeja. Koska tämä keskittyy ammattilaisiin - ei johtajiin tai muihin IT-ammattilaisiin -, CASP + houkuttelee nopeasti niitä, jotka suunnittelevat edistävänsä kyberturvallisuustaitojaan kattavasti Prepaway.com.

Mikä on CAS-003-tentti?

Sen sertifiointitesti, CAS-003, on 165-minuutin tentti, joka koostuu 90ista yhtä kovista kysymyksistä, jotka on jaettu monivalintavalintaan ja suorituskykyyn perustuvaan muotoon. Koska tämä valtuutus on jo asiantuntijoille, ei ole skaalattua pistemäärää, mikä tarkoittaa, että joko siirryt tai yksinkertaisesti epäonnistut. Tämä tekee tentistä yhden vaikeimmista kynsien CompTIA-sertifikaateista.

Mainos

Mitkä ovat tekniset taidot CAS-003-tentin suorittamisen jälkeen?

Kuten yksi hienoimmista ja haastavimmista CompTIA-sertifioinneista, tämän sertifiointitutkinnon ehdokkaat ovat hyvin varustettuja ja niissä on joukko teknisiä kykyjä, jotka ovat arvokkaita ammatillesi. Täällä ylimpien kyberturvallisuustaitojen hankkiminen tästä kuuluisasta viljelykasvitietokannasta.

 

Riskienhallinta

Riskienhallinta on nykyään niin olennainen osa liiketoimintaa. Riskienhallinnan avulla organisaatiot voivat toimia tehokkaasti ja määritellä järkevästi tulevaisuuden tavoitteensa. Se johtuu siitä, että riskienhallinnassa otetaan huomioon koko liiketoiminta sekä riskit ja tuotot. Ja jos yritys painottaa tätä tärkeää liiketoimintaa, niin pienemmät mahdollisuudet kaatua.

Ja turvallisuusasiantuntijana sinun täytyy olla asiantuntija, joka hallinnoi viimeaikaisten aloitteiden riskiä sekä arvioi turvallisuusriskejä ja -puitteita. Sinun pitäisi tietää, miten tulkita tietoja, jotka voivat liittyä teollisuuden uhkiin. Lyhyesti sanottuna sinun on valmistauduttava kyberturvallisuuteen ja toteutettava tiettyjä riskinhallintastrategioita. Kaikki nämä merkittävät riskienhallintavastuut keskustelevat https://www.comptia.org/.

Yritysturvallisuuden metodinen integrointi

Toinen tärkeä näkökohta, jota on otettava huomioon kaikissa yrityksissä, on yrityksen turvallisuus. Yritysturvallisuus on silloin, kun yritykset luovat strategioita tietojen ja järjestelmien laittoman käytön riskin vähentämiseksi. Näihin tekniikoihin kuuluvat isäntien, verkkojen ja tallennuksen integrointi suojattuun yritysarkkitehtuuriin sen varmistamiseksi, että kaikki tärkeät tiedot ja järjestelmät ovat turvassa. Käyttämällä erilaisia ​​tekniikoita, kuten lähtökohta, virtualisointi ja pilvi, organisaation fyysisen omaisuuden on oltava erittäin suojattu mahdollisilta luvattomilta vastaanottoilta.

Koska yrityksen turvallisuus on erittäin tärkeää, organisaatio vaatii ammattilaista, joka pystyy käsittelemään yrityksen turvallisuushallintoa. CAS-003in avulla olet valmis ottamaan tekniset taidot mukaan yrityksen yritysturvallisuuteen.

Yritysturvallisuusarkkitehtuuri

Turvallisuusalan toimijat käsittelevät myös verkko- ja turvallisuusosien integrointia. Turvallisuusarkkitehtuurin avulla yhtenäinen turvallisuussuunnittelu suojaa yrityksiä mahdollisilta riskeiltä tietyssä ympäristössä. Tämä voi olla ajatuksia herättävä tehtävä, jos et ole validoitu CompTIA CASP +: n kaltaisella sertifikaatilla.

Se johtuu siitä, että CASP + mahdollistaa järjestelmän valvonnan tai turvatoimien toteuttamisen järjestelmän luottamuksellisuuden, luotettavuuden ja saatavuuden ylläpitämiseksi. Näitä turvavalvontatoimenpiteitä käytetään myös erilaisiin laitteisiin, kuten mobiili-, isäntä- ja pienimuotoisiin tekijöihin.

Yritysten turvallisuustoimet

Turvallisuusarkkitehtuurin ohella tämä sertifiointitesti koskettaa yrityksen turvallisuustoimintaa, jossa ehdokkaat on kuvattu tekniikoilla riskitapausten sattuessa. CAS-003-tavoitteiden avulla tietoturva-alan ammattilaiset tulevat perehtymään tapahtumien reagointiin ja palauttamaan menetelmiä, jos tietyt ongelmat ilmenevät. Turvallisuusarviointien avulla hakijat käyttävät asianmukaisia ​​työkaluja kyberturvallisuusongelmien havaitsemiseksi, tutkimiseksi, reagoimiseksi ja ehkäisemiseksi, jotka aiheuttavat vaikutusta koko yrityksen toimintaan.

 

Tutkimus, eteneminen ja yhteistyö yrityksessä

Viimeisenä mutta ehdottomasti ei vähäisimpänä, kun käytät CAS-003-tenttia, saat oppia erilaisia ​​tutkimusmenetelmiä ja soveltavat näitä tekniikoita edelleen yrityksessä. Nämä menetelmät toteutetaan alan trendien arvioimiseksi ja niiden vaikuttamiseksi koko liiketoimintaan. Lisäksi tämä auttaa yrityksen kehittämisessä ja yhteistyössä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi. Näiden tutkimusmenetelmien lisäksi tentti antaa myös salausmenetelmien, kuten blockchainin ja mobiililaitteiden salauksen, käytön. Ja salaustekniikoiden integroinnin myötä tietosi ovat kauaskantoisia.

Kuinka valmistautua?

 

Valmistaudu CAS-003-tenttiin käymällä ensin CompTIA: n virallisella verkkosivustolla. Täältä löydät tietoa e-kirjoista, luokkahuoneen koulutuksesta ja yksityiskohdista itse testistä. Tällaisen valmistelun ohella voit käyttää tenttikaivoja oppimateriaalin tarkistamiseen tai etsiä heikot alueet, joihin sinun on keskityttävä. Sitä varten käy Prepawayn verkkosivustolla - yksi parhaista verkkoresursseista, johon voit luottaa täysin. Prepaway-alustalta löydät arvokkaan kokoelman uusimpia tenttijätteitä. Nämä tiedostot sisältävät edellisen ja nykyisen tenttikysymykset vastauksineen, joita voit kouluttaa. Tiedostot ovat todellisten kokeen tekijöiden luomia ja IT-asiantuntijoiden tarkastamia, minkä vuoksi ne ovat niin tärkeitä, että valmistelusi on tehokas. Lisäksi nämä kaatopaikat ovat .vce-muodossa ja avataan VCE Playerin avulla, mikä auttaa sinua seuraamaan tuloksia ja kouluttamaan sinulle vaikeimmat kysymykset rajattomasti. Prepawayn verkkosivustolta löydät koulutuskurssin, joka antaa sinulle lisätietoja tentistä. Jos sinulla on ongelmia ladattavan tiedoston tai kurssin kanssa, voit kommunikoida ehdokkaiden kanssa suoraan Prepaway-alustalla. Varmista, että saat aina nopean vastauksen ja hyvän neuvon.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan CASP + on epäilemättä merkittävä asiantuntijatason ammattilaisten sertifiointi edistyneen tason akkreditoinnista. CASP + CAS-003 -tutkimuksesta tulee kokenut turvatutkija, joka on valmis ottamaan IT-alan myrskyn.

Niin, oletko valmis haastamaan moitteettomat tekniset taidot korkeimmalle tasolle? Jos vastaus on kyllä, sinun on alettava varustaa itsesi perusteellisella IT-kokemuksella ja valmistaudu tenttiin! Tarkista Prepawayn verkkosivusto, jotta voit läpäistä sertifiointitestiä ensimmäisellä yrityksellä.

 

Continue Reading

liiketoiminta

Avoimet markkinat ja tasapuoliset toimintaedellytykset ovat välttämättömiä seuraavalle #DigitalAge-pääsylle pääsemiseksi

Julkaistu

on

Viime aikoihin asti harvat tietoliikenneverkkojen rakentamisen ja käytön ulkopuolella olevat ihmiset olivat kuulleet Huaweista. Se muuttui, kun lanseerasimme älypuhelimien ja sitten tablet-laitteiden ja kuluttajalaitteiden sarjan, jotka ovat vieneet meidät kulutuselektroniikkateollisuuden huipulle, kirjoittaa Simon Lacey.

Mutta ennen kuin tulimme kuluttajabrändiksi, olimme jo kauan luoneet suhteen yhdeksi luotettavimmista, luotettavimmista, innovatiivisimmista ja kilpailukykyisimmistä kumppaneista operaattoreille, joita monien vuosien ajan oli lyönyt hintakilpailu ja kasvavat capex-menot.

Mainos

Simon Lacey on markkinoiden pääsyn ja kaupan helpottamisen varatoimitusjohtaja Huawei Technologiesin globaalien hallitusasioiden osastolla Shenzhenissä

2015: lla meistä oli tullut maailman suurin matkaviestinverkkojen laitevalmistaja, saavutus, joka ei juurikaan johdettu avoimista markkinoista ja tasapuolisista toimintaedellytyksistä yhä useammissa maissa, joissa harjoimme liiketoimintaa. Operaattorit olivat jo kauan odottaneet uuden, innovatiivisemman ja kustannuskilpailukykyisemmän toimijan pääsyä markkinoille tarjotakseen vaihtoehdon vanhoille myyjille, jotka hallitsivat sitten laitemarkkinoita. Ja koska tämä oli markkinoiden vapauttamisen, kaupan vapauttamisen ja taloudellisen yhdentymisen uusi maailma heti maailmankaupan järjestön perustamisen jälkeen 1995-markkinoilla, markkinat olivat suurimmaksi osaksi avoimet ja kaupan esteet vähäiset.

Nykyään markkinoiden avoimuus ja tasapuoliset toimintaedellytykset, joista oli hyötyä Huaweille ja tuhansille muille nuorille yrityksille, jotka muodostavat globaalin teknologia-alan ja modernin digitaalitalouden, ovat uhattuna. Koska maailman talouden etenemissuunta on epävarma, ei ole aika hylätä periaatteita, jotka ovat palvelleet maailmantaloutta niin hyvin viimeisten 60-vuosien ajan. Kun olemme uuden digitaalisen aikakauden kohokohtana, kun 5G: n kaltaiset uudet tekniikat ovat valmiita tuomaan tuottavuuden lisäyksiä, etuja, uusia liiketoimintamalleja ja uusia työpaikkoja, joita emme voi edes kuvitella tänään, emme saa hylätä taustalla olevia perustekijöitä, jotka ovat tuoneet meille tähän mennessä, mukaan lukien erityisesti sitoutuminen avoimiin markkinoihin ja tasapuoliset toimintaedellytykset. Markkinoiden on oltava avoinna kaikille yrityksille alkuperämaasta riippumatta, ja kaikkia yrityksiä on kohdeltava tasapuolisesti kaikilla lakien ja asetusten aloilla. Vain tällä tavalla voimme kaikki hyötyä kilpailuympäristöstä, jossa palkitaan tehokkain, innovatiivisin ja asiakaskeskeisin.

Nämä ovat huolestuttavia aikoja monille, ja kysymykset kuten verkkoturvallisuus, verkon eheys, tuoteturvallisuus ja henkilötietojen yksityisyys ovat ensisijaisen tärkeitä hallituksille, operaattoreille ja kuluttajille ympäri maailmaa. Hallitukset eivät kuitenkaan voi käyttää näitä huolenaiheita perustellakseen toimenpiteitä, jotka ovat todellisuudessa vain protektionismia ja taloudellista nationalismia. Meidän on pidettävä kiinni avoimien markkinoiden perusperiaatteista ja tasapuolisista toimintaedellytyksistä kaikissa maissa toimiville yrityksille ja kuluttajille suunnatun oikeudenmukaisuuden perustella. Jos emme tee niin, riskimme kohdata tulevaisuuden aiheuttamat taloudelliset mahdollisuudet ja haasteet yhdellä kädellä kiinnitettynä selkänsä taakse ja sulkea ovi vielä kolmenkymmenen vuoden läpimurtoinnovaatioihin ja lukuisiin etuihin, joita nämä lupaavat jokapäiväiselle elämällemme.

Mainos

Simon Lacey on markkinoiden pääsyn ja kaupan helpottamisen varatoimitusjohtaja Huawei Technologiesin globaalien hallitusasioiden osastolla Shenzhenissä.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa