Liity verkostomme!

Erasmus +

Koulutus: ennätysbudjetti, 272 miljoonaa euroa, tuetaan eurooppalaisten yliopistojen välisiä liittoutumia

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on ilmoittanut uudesta Erasmus+ -ehdotuspyynnöstä, jolla tuetaan "European yliopistot" -aloitteen jatkamista. Kokonaisbudjetti on 272 miljoonaa euroa, ja vuoden 2022 haku Euroopan Erasmus+ -yliopistoille päättyy 22. maaliskuuta 2022. Eurooppalaisesta elämäntyylistä vastaava varapuheenjohtaja Margaritis Schinas sanoi: "Kiitos innovatiivisten ja monipuolisten pitkän aikavälin integroitujen mallien ansiosta Yhteistyössä eurooppalaiset yliopistot edistävät yhteisiä eurooppalaisia ​​arvoja ja vahvistunutta eurooppalaista identiteettiä sekä auttavat korkeakouluja saavuttamaan huomattavan harppauksen laadun, suorituskyvyn, houkuttelevuuden ja kansainvälisen kilpailukyvyn suhteen.

Tämä kutsu on olennainen askel korkea-asteen koulutuksen tukemisessa kestävän, kestävän ja menestyksekkään tulevaisuuden puolesta. Innovaatioista, tutkimuksesta, kulttuurista, koulutuksesta ja nuorisosta vastaava komissaari Mariya Gabriel sanoi: "Tänään autamme eurooppalaisia ​​yliopistoja vahvistamaan kumppanuuksiaan korkeakoulujen välillä tai luomaan uusia yhdistämällä vahvuutensa. Vahvat eurooppalaiset yliopistot ovat hyödyllisiä monin tavoin: ne antavat opiskelijoilleen, henkilöstölleen ja tutkijoilleen taidot, joita he tarvitsevat vastatakseen tämän päivän yhteiskunnallisiin tarpeisiin Vahvat eurooppalaiset yliopistot ovat myös välttämättömiä vahvan Eurooppaan kuulumisen tunteen kehittämiseksi, aluekehityksen edistämiseksi ja Euroopan kilpailukyvyn ja houkuttelevuuden lisäämiseksi maailman näyttämöllä."

Eurooppalaiset yliopistot tukevat systeemistä, rakenteellista ja kestävää yhteistyötä eri korkeakoulujen välillä eri puolilla Eurooppaa kattaen niiden kaikki tehtävät: koulutus, tutkimus, innovaatio ja palvelut yhteiskunnalle. Vuosina 2019 ja 2020 käynnistettyjen, Horisontti 2020 -puiteohjelman tutkimusulottuvuuden tukemien pilottihakujen menestyksen pohjalta vuoden 2022 haun tavoitteena on helpottaa korkeakoulujen yhteistyöponnistelujen jatkamista korkeakoulutasolla edistyneissä kumppanuuksissa. kuten Erasmus + 2019 European yliopistojen haussa valitut. Se tarjoaa mahdollisuuden luoda täysin uusia liittoutumia. Korkeakouluilla on myös mahdollisuus liittyä olemassa oleviin liittoutumiin. Tässä uudessa vuoden 2022 haussa ne Bolognan prosessin maat, jotka eivät ole assosioituneet Erasmus+ -ohjelmaan, kutsutaan liittymään allianssiin assosioituneiksi kumppaneiksi.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa