Liity verkostomme!

Oppilaitokset

Bangorin yliopiston kampuksen sijoitus- ja laajennussuunnitelmat saavat 45 miljoonan punnan Euroopan investointipankin tuen

SHARE:

Julkaistu

on

P1010650Bangorin yliopiston suunnitelmat opetus- ja tutkimuslaitosten parantamiseksi ovat yksi niistä monista tapahtumista, jotka ovat saaneet tukea Euroopan investointipankilta. Euroopan pitkäaikainen luotonantaja on sopinut myöntävänsä 45 miljoonaa puntaa Walesin yliopiston laajennus- ja nykyaikaistamissuunnitelmiin.

Bangorin yliopiston varakansleri professori John G. Hughes sanoi: "Tämä on merkittävä investointi, jonka avulla voimme parantaa edelleen ensimmäisen luokan kokemusta, jonka tarjoamme opiskelijoille. Meillä on jo käynnissä oleva kiinteistömme jännittävä ja kunnianhimoinen strategia, joka sisältää uuden Pontio-rakennuksen, joka on tarkoitus avata syyskuussa, uuden Marine Center Walesin Menai-sillalla, parannettujen asuintalojen, parempien urheilutilojen ja historiallisen kunnostamisen. yliopiston päärakennus. Lisäksi meillä on suuria suunnitelmia investoida edelleen tieteellisiin tiloihin Deiniol Roadin ja Dean Streetin varrella sekä parannuksia Normal Site -alueelle, ja tämä rahoitus antaa meille mahdollisuuden edetä näissä suurissa hankkeissa.

"Bangorin yliopiston opetus-, tutkimus- ja majoitustilojen päivittäminen varmistaa, että tulevat opiskelijasukupolvet hyötyvät erinomaisista akateemisista palveluista ja maailmanluokan opiskelijakokemuksesta."

Walesin hallituksen opetus- ja taitoministeri Huw Lewis sanoi: "Tämä merkittävä investointi on hieno uutinen Bangorin yliopistolle ja Pohjois-Walesille. Se on todellinen luottamuksen äänestys yliopistolle ja se auttaa pitämään tietä opiskelijoiden hyödyntämisessä parhaista Se on myös esimerkki konkreettisista myönteisistä vaikutuksista, joita eurooppalaisella rahoituksella on edelleen Walesissa, seurauksena EIP: n vastaavasta tuesta Swansean yliopistossa.

"Haluamme nähdä vilkkaita, huipputason korkeakouluja täällä Walesissa, ja tämä investointi auttaa meitä varmasti saavuttamaan tämän tavoitteen".

Euroopan investointipankin varapääjohtaja Jonathan Taylor sanoi: "Kunnianhimoinen investointiohjelma suojelee historiallisia rakennuksia, luo uusia sosiaalisia oppimistiloja ja tarjoaa uusimmat opetustilat yliopiston avainosastoille. Merkittävä sitoumuksemme, joka edustaa lähes puolta projektin investointikustannuksista, on EIP: n tuen enimmäistaso ja heijastaa kunnianhimoa ja erilaisia ​​etuja, jotka odotetaan saavuttavan kehitysohjelman valmistuttua. Järjestelmä ei ainoastaan ​​luo ja turvaa rakennusalan työpaikkoja toteutuksen aikana, vaan luo uusia liiketoiminta- ja tutkimusmahdollisuuksia kaikkialla Walesissa, jotka perustuvat yliopiston maailmanluokan meritieteelliseen osaamiseen. Euroopan investointipankki on sitoutunut tukemaan investointeja koulutukseen ja innovaatioihin kaikkialla Euroopassa ja jatkaa yli 40 vuoden toimintaa Walesissa tukemalla Bangorin yliopiston muutossuunnitelmia. "

Bangor-yliopiston sijoitusohjelma tukee Euroopan investointipankki, yliopiston omat varat ja WEFO: n, Walesin hallituksen ja muiden lähteiden rahoitus.

Mainos

Hanke tukee Pohjois-Walesin taloudellista kehitystä ja vahvistaa yliopiston ja yritysten välistä vuorovaikutusta. Järjestelmä auttaa myös varmistamaan, että akateemiset ohjelmat vastaavat paremmin työmarkkinoiden vaatimuksia työllistettävyyden parantamiseksi ja että työnantajat voivat hyötyä tutkinnon suorittaneista, joilla on tarvittavat taidot.

Energiatehokkuus on keskeinen osa hankkeita, ja uudisrakentaminen saavuttaa erittäin korkeat eurooppalaiset energiatehokkuustasot. Hanke auttaa myös kunnostamaan yliopiston käyttämiä historiallisia ja suojeltuja rakennuksia.

Euroopan investointipankki tunnustaa yliopistojen ja korkeakoulujen pitkän aikavälin investointitarpeet Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja odottaa tulevina vuosina pystyvänsä tarjoamaan 200 miljoonaa puntaa vuodessa sektorin uudelle rahoitukselle. Euroopan pitkäaikainen luottolaitos on tarjonnut yli 10 miljardia puntaa investointeihin koulutukseen kaikkialla Euroopan unionissa vuodesta 2009 lähtien.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa