Liity verkostomme!

Kuluttajat

Consumer Choice Center käynnistää "Consumer Champs" -kampanjan ennen Euroopan parlamentin vaaleja

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Consumer Choice Center ilmoittaa ylpeänä aloittaneensa uraauurtavan "Consumer Champs" -kampanjansa, jonka tarkoituksena on auttaa eurooppalaisia ​​äänestäjiä navigoimaan Euroopan parlamentin paikasta vuonna 2024 kilpailevien poliittisten ehdokkaiden monimutkaisessa ympäristössä. 

Yli 12,000 XNUMX ehdokkaan ehdokkaana Consumer Champs pyrkii olemaan resurssi äänestäjille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mikä heidän poliittisten ehdokkaidensa kanta on kuluttajien oikeuksien ja valinnanmahdollisuuksien kannalta elintärkeissä asioissa. Kampanja on suunniteltu ohjaamaan äänestäjiä julkisten poliittisten näkemysten labyrintin läpi keskittyen kriittisiin alueisiin, kuten kauppaan, digitaaliseen vapauteen, kestävyyteen ja muihin. 

Kampanjan ydin on interaktiivisessa verkkosivustossa, jonka avulla äänestäjät voivat tutustua maansa ehdokkaisiin, ymmärtää heidän näkemyksiään kiireellisistä kuluttajakysymyksistä ja tehdä tietoisia valintoja vaalipäivänä.

"Missiomme on tuoda esiin puolueiden ja yksittäisten poliitikkojen arvot ja asenteet Euroopan tasolla. Noudattavatko he byrokraattisia normeja keskitetysti vai kannattavatko he muutosta priorisoimalla kuluttajien oikeuksia ja valinnanvaraa ja rajoittamalla keskitettyjen instituutioiden ylivaltaa?" kommentoi Kuluttajavalintakeskuksen hallintopäällikkö Zoltan Kesz.

Consumer Champs kannustaa äänestäjiä aktiiviseen osallistumiseen kehottamalla poliittisia ehdokkaitaan hahmottelemaan avoimesti mieltymyksiään tärkeissä kuluttajaoikeuskysymyksissä ennen Euroopan parlamentin vaaleja. Kampanja uskoo läpinäkyvyyden voimaan ja siihen rooliin, jolla äänestäjät voivat vaikuttaa ehdokkaisiin ja puolueisiin priorisoimaan kuluttajalähtöistä politiikkaa.
Lisätietoja Consumer Champs -kampanjasta on osoitteessa https://consumerchamps.eu

Kuva Victoriano Izquierdo on Unsplash

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa