Liity verkostomme!

liiketoiminta

Jatkuvat investoinnit ovat avain digitaaliseen transformaatioon

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Italia isännöi äskettäin ZTE 5G Summit & User Congress -tapahtumaa "Inspire the Digital Transformation", joka on suurin kansainvälinen vuotuinen 5G-aiheinen foorumi, jonka ZTE isännöi joka vuosi.

Alan kehityksen perusteella arvostetut vieraat ja teollisen ajattelun johtajat globaaleista toimijoista, hallitusten edustajat, konsulttilaitokset, alan yhteistyökumppanit ja uraauurtavat ICT-organisaatiot vaihtoivat teollisia oivalluksia ja innovaatioita. Kaksipäiväisessä tapahtumassa tarkasteltiin 5G:tä ja sen jälkeistä innovaatiota.

Videohaastattelu ZTE:n varapresidentin Jianpeng Zhangin kanssa

Laaja-alainen videohaastattelu, ZTE:n varatoimitusjohtaja Jianpeng Zhang antoi EU Reporter ZTE:n vision tulevasta 5G-kehityksestä, tarpeesta innovoida ja jatkuvasti investoida tulevaisuuden teknologiaan.

Jianpeng Zhan kertoi EU Reporter: "Jos katsot kehitystämme ja itse asiassa ZTE perustettiin vuonna 1985, se on melkein sama aika kuin mobiiliteknologian ensimmäinen sukupolvi.

Joten yli seitsemän vuoden ajan melkein jo kokenut 1G, 2G, 3G, 4G, ja aivan alussa ja alalla, tietoliikennealalla, oli lähes yli 10 myyjää, voimme sanoa.

Nyt on neljä pääainetta, joten tällaisella toimialalla on erittäin korkeat tekniset innovaatiot. Jos katsot teknologian muutosta alalla, huomaat selvästi, että lähes joka vuosikymmen keksitään uutta innovatiivista teknologiaa.

Mainos

Tämä tarkoittaa, että sinun on jatkettava, jatkettava investointeja ja investoitava innovaatioihin aina. 5G on niin monimutkaista teknologiaa, että se on erittäin riippuvainen teknologisista innovaatioista, mikä on ainutlaatuista kaikkiin menneisiin teknologioihin verrattuna, että 5G on keskittynyt enemmän 2B- ja vertikaalisen yhteistyön liiketoimintamalliin.

Tämä on jonkin verran eroa kaikista aiemmista teknologioista. Joten odotamme tämän vallankumouksellisen teknologian tuovan tuon vallankumouksellisen muutoksen, muutoksen, jota ilmaisemme yhteiskuntamme jokaisessa kulmassa, ja tämä on täysin perinteisen loppukäyttäjäpohjaisen mallimme ulkopuolella.

Tämä tarkoittaa, että se voi olla yksi neljästä suuresta myyjästä, jotka tarvitsevat tätä tekniikkaa. Se on erittäin riippuvainen suurista investoinneista innovaatioteknologiaan. Sijoitamme joka vuosi lähes 15 % liikevaihdostamme ID:hen.

Toinen asia on, että pidämme erittäin tiivistä yhteyttä asiakkaisiimme, aina niin. Meilläkin on edessään paljon epävarmuutta, varsinkin tällaisessa pandemiaympäristössä.

Silti, kun huomaat, että vaikka markkinointi- ja myyntitiimi ovat tiukasti lähellä asiakkaitamme, se tarkoittaa, että jos pystyt olemaan nolla kosketuksessa asiakkaasi kanssa, voit tuntea asiakkaan vaatimukset ja sitten pystyt pitämään tarpeen, voit vangita johtavat vaatimukset heti ensimmäisenä, ensimmäisenä päivänä. Voit osoittaa, että johtava teknologiasi mukautuu täsmälleen markkinoiden tarpeisiin.

Jos tarkastellaan 2G:n ja 2G:n 3G:tä, olemme rehellisesti sanottuna hieman jäljessä. Meidän on sanottava, mutta 4G-ajan jälkeen meistä on jo tullut johtaja ja 5G hyötyi hyvin varhaisesta ja raskaasta investoinnista, ja se oli nähtävissä. Meistä on jo tullut tämän alueen edelläkävijä.

5G on sellainen monimutkainen ja kattava tekniikka. Sen menestys riippuu suuresti koko ekosysteemin menestyksestä. Se tarkoittaa siis sitä, että sillä voisi olla sellainen etu, että se rakentaa vahvuutemme tässä vaiheessa.

Ensimmäinen on, että meidän on myönnettävä, että olemme hyötyneet Kiinan 5G-markkinoiden laajemmasta viestinnästä. Tänään näet itse asiassa GSMA:n raportin, myös jotkut asiakkaamme, kuten China Telecomin kaiuttimet, esittelivät, että tämän vuoden loppuun mennessä 5G-sivustot voivat saavuttaa kaksi miljoonaa. Tämä luku siis todellakin vie yli 70 %, osuus on 70 % maailmanlaajuisesti käyttöön otetusta 5G:stä.

Numero ei tarkoita pelkästään myynnin osaamista, vaan suurinta kaupallistamisen osaamista. Joten uusi teknologia tarvitsi ehdottomasti laajan kokeilun käynnistääkseen kypsyyden ja paljon asiakkaita, kun puhumme 5G:stä ja yritämme esitellä 5G:n johtavat edut, miten tämä tekniikka voi hyötyä heidän toiminnalleen.

He ovat aina huolissaan tästä, koska äärimmäisen johtava teknologia merkitsee ehdottomasti korkeampia kustannuksia.

Valitettavasti teleoperaattorista on jo tullut erittäin heikosti kannattava liiketoiminta. Joten heidän on erittäin tärkeää pohtia, kuinka he voivat saada takaisin tällaisesta raskaasta investoinnista. Kaikki tietävät tuon edun, mutta avainkysymys on, kuinka liiketoimintamallista saadaan menestymään. Mielestäni korrelaation suuresta mittakaavasta saatava hyöty tarkoittaa, että sinulla voi olla mahdollisuus laukaista toimitusketjun kypsyys.

Tämä tarkoittaa, että voit auttaa luomaan kokonaisuuden ja tukea koko toimitusketjua kustannustehokkaammaksi. Joten siellä on välttämätöntä, jos tuotettasi tarvitaan, mutta se ei ole edullinen, siitä ei tule kovin menestyvää tekniikkaa. Joten viime aikoina, alusta lähtien, olemme jo kiinnittäneet erityistä huomiota tähän kohtaan.

Tavoitteemme on varsin selkeä erottaa johtavan teknologian monimutkaisuus ja varata kaikki vaikeat asiat käsiimme. Mutta meidän on varmistettava, että kaikki asiakkaamme jakavat kaiken mukavuuden. Tämä tarkoittaa, että yksinkertaisuuden tulee aina olla asiakkaidemme käsissä, muuten he eivät valitse sinua tälle teknologialle.

Tämä on yksi osa Toisaalta meillä on vielä pitkä matka edessämme 5G-alueen menestymisen parantamiseksi. Pyrimme esimerkiksi aina nopeaan datapalveluun, asiakas tavoittelee aina saumatonta peittoa voidakseen liittyä verkkoon missä tahansa ja tälle vuodelle tämä perinteinen alue on mielestäni jo ratkaistu erittäin, erittäin riittävästi. Se on uusi 5G-teknologian osa.

Luulen, että 5G-teknologian edelläkävijänä oleminen tarkoittaa, että sinun on tehtävä paljon menestyviä 5G-sovelluksia, joiden kautta markkinat voivat ottaa käyttöön uuden 5G-teknologian.

Olemme jo tehneet yhteistyötä vertikaalisten toimialojen kanssa yli tuhansien kumppanien kanssa, ja myös osallistumme kumppaneidemme kanssa esittelemään satoja erilaisia ​​​​tapauksia varmistaaksemme onnistumisen mahdollisuuden. Suurin osa heistä ilmeisesti näkee tällaisen sisällön ja teknologian edut, ja jatkamme investointejamme 2B-malliin.

Tietenkin ymmärrän, että johtavana teknologiana meidän on asetettava se etusijalle. Teemme paljon muutoksia vallankumouksellisessa jatkuvassa innovaatiossa, annamme sille nimen 5G2B.

Konseptimme perustuu kolmeen ydinvahvuuteen, jotka ovat arkkitehtuuri, luotettavuus ja halvempi kokonaisuus. Tämä on olennainen teknologiapohjamme ratkaisullemme. Jatkamme tämän tyyppisten pisteiden parantamista jatkuvasti varmistaaksemme, että voimme vaikuttaa Kiinan markkinoiden lisäksi myös tunnetuille maailmanlaajuisille markkinoille seuraavan viiden vuoden aikana. Kiitos. "

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa