Liity verkostomme!

Business Information

Lontoossa järjestetään suurin Crypto & Blockchain -konferenssi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Lontoo on noussut kryptovaluutta- ja lohkoketjuun liittyvän toiminnan tärkeimmäksi keskukseksi viime vuosina, sillä se isännöi kaikkien aikojen suurinta Crypto- ja Blockchain-konferenssi. Tämä johtuu useista tekijöistä, kuten sen asemasta globaalina rahoituskeskuksena, vahvasta ja innovatiivisesta fintech-ekosysteemistä sekä suhteellisen tukevasta sääntely-ympäristöstä.

Useat korkean profiilin kryptovaluutta- ja blockchain-yritykset ovat perustaneet toimintaansa Lontooseen, mukaan lukien Coinbase, Bitstamp ja BitPay. Nämä yritykset tarjoavat palveluita, kuten kryptovaluuttojen vaihtoa, maksujen käsittelyä ja lompakon hallintaa.

Lontoossa asuu myös kasvava määrä blockchain-startuppeja, jotka kehittävät innovatiivisia ratkaisuja sellaisilla aloilla kuin toimitusketjun hallinta, henkilöllisyyden todentaminen ja hajautettu rahoitus.

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on ollut suhteellisen ennakoiva lähestymistapansa kryptovaluuttojen ja lohkoketjuteknologian säätelyyn. Financial Conduct Authority (FCA) otti vuonna 2019 käyttöön uudet säännöt Isossa-Britanniassa toimiville kryptovaluuttayrityksille, joiden tavoitteena on parantaa kuluttajansuojaa ja vähentää rahanpesun riskiä.

Kaiken kaikkiaan tukevan sääntely-ympäristön, vahvan fintech-ekosysteemin ja suuren lahjakkuuden yhdistelmä on auttanut tekemään Lontoosta johtavan kryptovaluuttojen ja lohkoketjuinnovaatioiden keskuksen.

Kryptovaluutan louhinta on kokenut merkittäviä teknologisia innovaatioita viime vuosina. Yksi tärkeimmistä innovaatioista on ollut sovelluskohtaisten integroitujen piirien (ASIC) kehittäminen. Ne ovat erikoistuneet tietokonepiirit, jotka on suunniteltu erityisesti kryptovaluuttojen louhintaan.

ASIC:t ovat paljon tehokkaampia kuin perinteiset prosessorit tai GPU:t (grafiikkaprosessoriyksiköt) suorittamaan kryptovaluutan louhinnassa tarvittavat laskelmat. Ne kuluttavat vähemmän virtaa ja ovat paljon nopeampia, jolloin kaivostyöntekijät voivat luoda enemmän tiivisteitä ja ansaita enemmän palkintoja.

Mainos

Toinen teknologinen innovaatio kryptovaluutan louhinnassa on ollut pilvikaivospalvelujen nousu. Pilvilouhinnan avulla käyttäjät voivat vuokrata laskentatehoa etäpalvelinkeskuksista, jotka voivat louhia kryptovaluuttoja heidän puolestaan. Tämä poistaa käyttäjien tarpeen investoida kalliisiin kaivoslaitteistoihin, joiden ylläpito ja päivittäminen voi olla kallista.

Lisäksi uusiutuvien energialähteiden käytössä kryptovaluutan louhinnassa on ollut innovaatioita, mm. aurinko- ja tuulivoimaa. Tämä on auttanut ratkaisemaan huolenaiheita kryptovaluuttojen louhinnan ympäristövaikutuksista, sillä se vaatii huomattavia määriä energiaa.

Yksi yritys - www.dombitt.com  tarjoaa ainutlaatuisen "Maksa puolet ja hanki kone”. Vuonna 2020 koronavirussulun aikana esitellyn ominaisuuden ansiosta asiakkaat voivat maksaa puolet kaivostyöntekijän ostamisesta ja loput louhinnan ja ansaitsemisen mukaan.

Yritys, Dombey -  https://dombbit.com/  - on nyt alentanut hintojaan osana sitä 13th Syntymäpäivä tarjous.

Lopuksi on kehitetty kaivosaltaita, joissa yksittäiset kaivostyöntekijät voivat yhdistää resurssinsa lisätäkseen mahdollisuuksiaan ansaita palkintoja

Kaiken kaikkiaan kryptovaluutan louhinnan teknologiset innovaatiot ovat auttaneet tekemään prosessista tehokkaamman, kustannustehokasja ympäristön kannalta kestävä.

Täysi kattavuus Blockchain Economy London Summitista on saatavilla osoitteessa kolikkotoimittaja

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa