Liity verkostomme!

Ukraina

Turvallista vettä virtaa kahdessa Ukrainan kaupungissa, Pokrovskissa ja Mykolaivissa

SHARE:

Julkaistu

on

Water Missionin tiimillä on turvallista vettä virtaamassa kahdessa Ukrainan kaupungissa, Pokrovskissa ja Mykolaivissa! Water Mission on tällä hetkellä Ukrainan ainoa kansalaisjärjestö, joka tuottaa turvallista vettä useissa kaupungeissa ympäri maata. Olemme johtamassa koordinoitua vastausta Ukrainassa kumppaneiden kanssa, jotka vastaavat kiireelliseen turvallisen veden saatavuuden tarpeeseen. Monet kunnalliset vesijärjestelmät ovat vaurioituneet kriittisesti meneillään olevassa konfliktissa, eivätkä ne enää toimi, minkä vuoksi noin 6 miljoonalla Ukrainan ihmisellä on rajoitettu tai ei lainkaan pääsyä puhtaaseen veteen.

Ihmiset turvautuvat kaikkiin saatavilla oleviin vesilähteisiin, mukaan lukien joet, purot ja lammet, joissa kaikissa on bakteereja ja jotka voivat aiheuttaa sairauden tai kuoleman. Tilanne on vakava ja veden tarve kasvaa koko ajan. Alla oleva kuvakaappaus on Twitter-viestistä (linkki viestiin) kaakkoisosasta Mykolaivin kaupungista, jossa asuu yli 400,000 XNUMX ihmistä. Turvallinen veden saatavuus on elintärkeä tarve maan sisällä siirtymään joutuneelle väestölle kulutusta, ruoanlaittoa ja siivoamista varten, mikä kaikki edistää hyvää terveyttä ja estää tautien leviämisen. 

Water Missionin vastaus keskittyy välittömään hätäveden saatavuuteen Living Water Treatment -järjestelmiemme avulla, jotka käsittelevät ja puhdistavat paikallisia vesilähteitä laajassa mittakaavassa. Jokainen vedenpuhdistusjärjestelmä pystyy tarjoamaan tarpeeksi turvallista vettä jopa 5,000 XNUMX ihmiselle päivässä. Meillä on vielä viisi hätävesijärjestelmää asennettuna Mykolaiviin ja toimitamme lisäjärjestelmiä muihin paikkoihin mahdollisimman nopeasti. 

Water Mission -tiimit toimittavat myös vedenpuhdistuspaketteja ja hygieniapakkauksia Puolasta Ukrainaan kansalaisjärjestökumppaneidemme kautta.

Water Mission oli ensimmäinen vastaus konfliktin syttyessä palvellen Puolan, Romanian, Moldovan ja Ukrainan rajoilla meneillään olevaa konfliktia paenneita pakolaisia. Tämä keskittyminen jatkuu tukemalla ja koordinoimalla toimia alueellisten kumppaneiden ja paikallisten kirkkojen kanssa vastatakseen tämän konfliktin vaikuttaneiden pakolaisten fyysisiin ja henkisiin tarpeisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa