Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 10 miljoonan euron Maltan tukipaketin matkailualalle koronaviruksen puhkeamisen yhteydessä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio on hyväksynyt 10 miljoonan euron Maltan tukipaketin matkailulle ja siihen suoraan liittyville aloille, joihin koronavirusepidemia vaikuttaa. rajoittavia toimenpiteitä viruksen leviämisen rajoittamiseksi. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuen yhteydessä Väliaikainen kehys. Julkinen tuki tulee olemaan avoin pienille ja keskisuurille yrityksille ja mikroyrityksille, jotka toimivat matkailualalla ja siihen suoraan liittyvillä yrityksillä, mukaan lukien erityisesti majoitus-, matkailu-, matkailutapahtuma- ja kulttuuriperintökohteet. Paketti koostuu kolmesta järjestelmästä, joilla tuetaan erityisesti: (i) kokousten, konferenssien ja näyttelyiden järjestämistä; ii) kulttuuriperintökohteet; ja (iii) lisensoidut matkanjärjestäjät, jotka tarjoavat pakettimatkoja Maltalle. Kaikissa ohjelmissa tuki myönnetään suorina avustuksina. Paketin tarkoituksena on vastata edunsaajien likviditeettitarpeisiin ja auttaa heitä jatkamaan toimintaansa epidemian aikana ja sen jälkeen.

Komissio totesi, että Maltan tukipaketti on väliaikaisessa kehyksessä asetettujen ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) ei ylitä 2.3 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 30 päivänä kesäkuuta 2022. Komissio päätteli, että järjestelmät ovat tarpeellisia, asianmukaisia ​​ja oikeasuhteisia vakavan häiriön poistamiseksi jäsenvaltion taloudessa 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti. SEUT ja väliaikaisten puitteiden ehdot. Tältä pohjalta komissio hyväksyi EU:n valtiontukisääntöjen mukaisen tukipaketin. Lisätietoja väliaikaisista kehyksistä ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi on saatavilla tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64380 numerolla Valtiontukirekisterillä komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa