Liity verkostomme!

Matkustaa

Cadore Express -juna Roomasta Cortina d'Ampezzoon tekee viimeisen talvimatkansa

SHARE:

Julkaistu

on

FS Treni Turistici Italiani, äskettäin perustetun italialaisen FS Groupin ja sen matkustajahubia kuuluvan yrityksen Rooma-Cortina-junan viimeinen talviajo oli suuri menestys.

23. helmikuuta TTI:n juna lähti tälle kaudelle viimeisenä lähtönä Rooman Terminin asemalta alppikaupunkiin, joka isännöi tulevaa Milano-Cortina 2026 -tapahtumaa. Talviolympialaiset.

"FS Treni Turistici Italiani on ensimmäinen italialainen matkailualan yritys”, toimitusjohtaja Luigi Francesco Cantamessa sanoi. "Haluamme palauttaa perinteisen rautatien lasitetuilla vaunuilla, jotta ihmiset voivat ihailla maisemaa, makuuvaunuilla ja ravintolavaunuilla, joissa he voivat maistaa alueen ruokia ja viinierikoisuuksia.a.” Tehdään siis tilaa uusille ehdotuksille talvimenestyksen toistamiseksi tulevina kausina. ”Ajattelemme etelää yöpymismatkoilla, jotka vievät meidät upeisiin paikkoihin, kuten Gallipoli ja Ragusa Ibla. Tulevaisuudessa on tosiaan myös päiväjunia. Emme tarjoa rahtikuljetuspalveluita. Sen sijaan järjestämme matkoja, mikä on aivan toinen asia."

TTI on valmis tutustumaan matkailun uuteen muotoon Todellinen italialainen kokemus on edistänyt menestyksekkäästi viime vuosina. Tämä matkailukeskus – Trenitalia on sen liikekumppani – tarjoaa räätälöityjä elämyksiä matkailijoille ympäri maailmaa. Uusi tapa kestävään matkailuun.

Luigi Francesco Cantamessa, toimitusjohtaja Treni Turistici italialaineni Sanoi: "Ajatus tästä junasta, joka yhdistää Rooman Ampezzon laaksoon, syntyi selattaessa vanhaa rautatieaikataulua, joka päättyi vuonna 2011 viimeisellä Rooma-Calalzo di Cadore -reitillä. Otimme ajan mittaan käytöstä poistetut vaunut ja tutustuimme niihin uudella tavalla näillä italialaisvalmisteisilla kalusteilla. Otimme käyttöön tyypillisen italialaisen maun täysin uudella tavalla. Cadore Expressillä vuoristolomasi alkaa heti kun nouset junaan.

Olemme suunnitelleet Cadore Expressin uudelleen uudella konseptilla osana tärkeää kumppanuutta, joka yhdistää Milan-Cortina 2026 olympialaiset Ferrovie dello Stato Italiano -konserniin.

Siksi halusimme yhdistää Rooman ja Cortinan jo kolme vuotta ennen tapahtumaa. Ajattelimme sen ainutlaatuisena ehdotuksena Rooma-Cortina-yhteydestä linja-autolla ja junalla ja laivapalveluilla. On sanottava, että matkustajat olivat turvautuneet autoon tai linja-autoon, joilla oli suoria yhteyksiä. Se ei kuitenkaan ollut mitään muuta kuin nautinto ruokailla kangaspöytäliinoilla katettujen pöytien ääressä ja makaamalla yöllä kuunnellen junan pyöriviä pyöriä. Olemme tarjonneet matkustajille kuljetusvälineen matkustaakseen Roomasta Cortinaan sekä 12 tunnin upean kokemuksen.

Mainos

Tämä juna on kestävyyden ruumiillistuma. Matkustajan pieni elinkaari avautuu Roomasta lähtöhetkestä aamuun saapumiseen, kun huomioidaan aamiainen, päivällinen, yöpyminen, kylpyhuoneen käyttö ja henkilökohtainen hoito. Kuva 220 ihmistä juuttunut maastoautoihin tai suuriin autoihin Alemagnan moottoritiellä. Tai kuvittele, että 220 ihmistä matkustaa halvalla lennolla päästäkseen Roomasta Venetsiaan illalla. Ja sitten rajallisen istumakapasiteetin linja-autot kulkevat valtatietä pitkin. Niinpä nopeasti sanotaan, että 220 junassa matkustavaa ihmistä kuluttaa mitättömän määrän hiilidioksidia verrattuna maastoautoon tai muuhun kuvaamaani kulkuvälineeseen."

https://trueitalianexperience.it/en

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa