Liity verkostomme!

Euroopan komissio

HERA takaa yli 100,000 XNUMX hoitokurssia Mrokkoa, isorokkoa ja lehmärokkoa vastaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komission terveysvalmius- ja reagointiviranomainen (HERA), on allekirjoittanut sopimuksen Meridian Medical Technologies, LLC:n kanssa jopa 100,080 XNUMX suun kautta annettavan hoitokurssin toimittamisesta Tecovirimat SIGAa, rokko-, isorokko- ja lehmärokkoa vastaan.

Terveys- ja elintarviketurvallisuuskomissaari Stella Kyriakides (kuvassa) sanoi: "EU ja sen jäsenvaltiot työskentelivät viime vuonna yhdessä saadakseen rokkoepidemian nopeasti ja onnistuneesti hallintaan. Kuten COVID kuitenkin edelleen osoittaa, meidän on pysyttävä valppaina ja varautuneina kaikkiin skenaarioihin ja jos tapaukset lisääntyvät uudelleen tulevaisuudessa. Tästä syystä pyrimme jatkossakin varmistamaan, että tarvittavat lääkkeet ovat aina saatavilla apua tarvitsevien hoitoon. Vahvassa Euroopan terveysunionissa jatkamme työtä valmiutemme ja reagointivalmiutemme vahvistamiseksi.

Tämän yhteishankintojen puitesopimuksen tarkoituksena on vastata 13 osallistuvan maan keskipitkän ja pitkän aikavälin tarpeisiin. Se täydentää EU-tasolla saatavilla olevaa varastoa rescEU, joka on rakennettu epidemian huipun aikana vastaamaan kaikkein välittömimpiin tarpeisiin.

Komissio varmisti, että epidemian puhkeamisesta toukokuussa 2022, että tarpeeksi rokotteet ja terapeutiikka ovat saatavilla allekirjoittamalla a suora toimitussopimus rokotteiden hankintaan ja erilaisten yhteishankintojen järjestämiseen.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa