Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

"Lukitse", sanoo Italian neuvonantaja, kun kuolemat pääsevät sodan aikoihin

Julkaistu

on

Italian terveysministeriön neuvonantaja on vaatinut koronavirusrajoitusten tiukempaa tiukentamista "kansallisen tragedian" välttämiseksi sen jälkeen, kun kansallinen tilastotoimisto ISTAT ilmoitti, että tänä vuonna kuolemantapaukset ovat suurimmat toisen maailmansodan jälkeen, kirjoittaa .

"Olemme sotatilanteessa, ihmiset eivät ymmärrä sitä, mutta viime kerralla, kun meillä oli niin paljon kuolemia, pommeja pudotettiin kaupunkeihimme sodan aikana", kansanterveysprofessori Walter Ricciardi kertoi tiistai-iltana televisiokanavalle la7.

Terveysministeri Roberto Speranzan neuvonantaja Ricciardi totesi, että hallituksen, joka harkitsee rajoitusten tiukentamista joulun ja uudenvuoden lomien aikana, pitäisi lukita suurimmat kaupungit kokonaan.

Haastattelussa keskiviikkona (16. joulukuuta) päivittäin Lehdistö, hän sanoi, että Rooma oli "jatkuvasti myöhässä" reagoimaan viruksen toiseen, syksyn aaltoon.

Italia ilmoitti tiistaina 846 COVID-19-kuolemasta. Virallinen luku oli 65,857 XNUMX, joka on maailman viidenneksi korkein.

Kuten monissa muissa maissa, tätä kokonaismäärää pidetään laajalti aliarvioituna, koska monia ihmisiä, jotka kuoli COVID-19: een ensimmäisen aallon aikana, ei koskaan testattu viruksen varalta.

ISTATin johtaja Gian Carlo Blangiardo sanoi tiistaina, että kuolemantapausten kokonaismäärä Italiassa tänä vuonna ylittää 700,000 647,000, kun vastaava luku vuonna 2019 oli XNUMX XNUMX.

"Viimeksi jotain tällaista tapahtui vuonna 1944, kun olimme toisen maailmansodan huipulla", hän kertoi RAI: ​​n valtion televisioon.

Pääministeri Giuseppe Conte kehotti tiistaina (15. joulukuuta) italialaisia ​​välttämään "vastuutonta" kokoontumista lomien aikana ja sanoi, että hallitus saattaa tehdä joitain "pieniä muutoksia" nykyisiin rajoituksiinsa.

Mutta Ricciardi kertoi Lehdistö tämä ei riittänyt: "Alankomaat on lukinnut puolet kuolemistamme, Saksa on lukinnut kolmasosan heistä - en ymmärrä tätä epäröintiä. Jos emme toteuta riittäviä toimenpiteitä, olemme kohti kansallista tragediaa. "

koronavirusantigeenin

Koronavirus: Komissio allekirjoittaa sopimuksen monoklonaalisen kehon vastaisen hoidon hankkimisesta

Julkaistu

on

Komissio allekirjoitti eilen (27. heinäkuuta) yhteishankinnan puitesopimuksen lääkeyhtiön Glaxo Smith Kline -yhtiön kanssa sotrovimabin (VIR-7831) toimittamisesta. Se on osa ensimmäinen viiden lupaavan terapian salkku, jonka komissio ilmoitti kesäkuussa 2021, ja sitä tarkastellaan parhaillaan Euroopan lääkevirastossa. 16 EU: n jäsenvaltiota osallistuu hankintaan, joka koskee enintään 220,000 19 hoidon ostamista. Sotrovimabia voidaan käyttää sellaisten koronaviruspotilaiden hoitoon, joilla on lieviä oireita ja jotka eivät vaadi lisähappea, mutta joilla on suuri riski saada vaikea COVID-XNUMX. Käynnissä olevat tutkimukset viittaavat siihen, että varhainen hoito voi vähentää niiden potilaiden määrää, jotka etenevät vakavampiin muotoihin ja vaativat sairaalahoitoa tai teho -osastoille pääsyä.

Terveys- ja elintarviketurvallisuuskomissaari Stella Kyriakides sanoi: "Olemme sitoutuneet toimintaan COVID-19-terapiastrategia vähintään kolme uutta lääkettä luvan saamiseksi lokakuuhun mennessä. Toimitamme nyt toisen puitesopimuksen, joka tuo potilaille monoklonaalisia vasta-aineita. Rokotteiden ohella turvallisilla ja tehokkailla lääkkeillä on keskeinen rooli Euroopan palatessa normaaliin tilanteeseen. "

Monoklonaaliset vasta -aineet ovat laboratoriossa kehitettyjä proteiineja, jotka jäljittelevät immuunijärjestelmän kykyä torjua koronavirusta. Ne kiinnittyvät piikkiproteiiniin ja estävät siten viruksen kiinnittymisen ihmissoluihin. Euroopan komissio teki lähes 200 sopimusta erilaisista lääketieteellisistä vastatoimista yli 12 miljardin euron arvosta.

Nykyisen Glaxo Smith Klinen kanssa tehdyn puitesopimuksen mukaan jäsenvaltiot voivat tarvittaessa ostaa sotrovimabia (VIR-7831) saatuaan joko hätäkäyttöluvan kyseisessä jäsenvaltiossa tai (ehdollisen) myyntiluvan EU: n tasolla. Euroopan lääkevirasto. Lisätietoja löytyy tätä.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Rokotteiden viivästyessä hoidot tarjoavat avaimen Intian COVID -kuolemantapausten hillitsemiseen

Julkaistu

on

Washingtonissa sijaitsevan Global Development Centerin raportissa on paljasti Vaikka viralliset luvut asettavat Intian Covid-19-kuolleiden määrän hieman yli 420,000, todellinen luku voi olla jopa kymmenen kertaa suurempi. Keskuksen mukaan se tekisi Intiasta maan, jolla on korkein koronaviruksen kuolleiden määrä maailmassa, kaukana verraton Yhdysvaltoihin ja Brasiliaan, ja se tekisi pandemiasta myös "epäilemättä Intian pahimman inhimillisen tragedian sitten jakautumisen ja itsenäisyyden", kirjoittaa Colin Stevens.

Covid-19-kuolemia on todennäköisesti aliarvioitu myös Euroopassa, Maailman terveysjärjestö (WHO) raportointi kuolemantapaukset maailmassa ovat todennäköisesti "kaksi -kolme" kertaa korkeammat kuin viralliset luvut. Mutta Intiassa, neljä viidestä kuolemia ei tutkittu lääketieteellisesti jo ennen pandemiaa; nyt sairaalapaikkojen ja hapen puutteen vuoksi tuntematon määrä koronavirusta sairastavia on kuoleva testaamaton ja rekisteröimätön kotona. Laaja sosiaalinen häpeä ympäröivä COVID-19 on pahentanut tätä ilmiötä, ja perheet ilmoittavat usein eri kuolinsyyn.

Vaikka Intian koronavirusinfektiot ja kuolemat ovat vähentyneet jyrkästi vuodesta huippu toukokuun toisesta aallosta maa on edelleen hävinnyt 16,000 ihmiset Covidille heinäkuun alusta lähtien. Kansanterveyden asiantuntijat varoittaa Intian pitäisi varautua kolmanteen tuhoisaan aaltoon lokakuuhun mennessä, mikä lisää kiireellisyyttä työkalujen etsinnässä, jotka auttavat potilaita, jotka saavat vakavia Covid -tapauksia.

Intian rokoteajo menettää tavoitteet

Rokotteet ovat tärkein ennaltaehkäisevä väline vakavien infektioiden pitämisessä kurissa, ja Intia on jo jakanut niitä 430 miljoonaa annosta- enemmän kuin mikään muu kansa Kiinan jälkeen. Siitä huolimatta vain 6.9% Intian väestöstä on tähän mennessä täysin rokotettu 1.4 miljardia kansalaiset. Koska syntyminen erittäin tarttuvasta Delta-muunnoksesta lokakuussa 2020 Intian immunisaatiota on vaivannut rokotepula, rikkoutuneet toimitusketjut ja rokotteiden epäröinti.

Tässä kuussa WHO ilmoitti Intian vastaanottavan 7.5 euroa annoksia Moderna -rokotetta COVAX -laitoksen kautta, mutta Intian kotimainen rokotteiden käyttöönotto on edelleen kompastuskiviä. Bharat Biotech - joka tuottaa maan ainoan kotimaisen rokotteen, Covaxinin - tällä viikolla ennustetaan lisää viivästyksiä, mikä tekee Intian mahdottomaksi saavuttaa jakelutavoitteensa 516 euroa laukausta heinäkuun loppuun mennessä.

Kansainvälinen erimielisyys hoidosta

Koska lauman koskemattomuus on vielä kaukana, Intian lääketieteelliset palvelut tarvitsevat edelleen kipeästi tehokkaita hoitoratkaisuja sairaalahoitopotilaiden auttamiseksi. Onneksi Euroopassa koetellut ja testatut hengenpelastusmenetelmät voivat pian tarjota tehokkaita aseita vaarallisimpia infektioita vastaan.

Vaikka saatavilla olevien Covid -hoitojen määrä kasvaa, kun lääkkeet suorittavat kliiniset tutkimukset, maailmanlaajuiset kansanterveyselimet ovat edelleen eri mieltä siitä, mitkä niistä ovat tehokkaimpia. Ainoa hoito, joka saa Euroopan unionin vihreän valon, on Gileadin remdesivir, mutta WHO neuvoo aktiivisesti kyseistä viruslääkettä, suositella sen sijaan kaksi 'interleukiini-6-reseptorin salpaajaa', jotka tunnetaan nimellä tosilitsumabi ja sarilumabi. Tosilitsumabi on myös ollut osoittautunut tehokkaaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa toteutetussa laaja-alaisessa RECOVERY-kokeessa, mikä vähentää sairaalassa vietettyä aikaa ja mekaanisesti avustetun hengityksen tarvetta.

Huolimatta siitä, että Intia on huumeiden valmistuksen globaali keskus, Intia ei aina hyväksy niitä niin nopeasti. Yhdysvaltalainen lääkeyhtiö Merck kasvatti Intian viruskapasiteetin molnupiraviirin tuotantokapasiteetti auttaa torjumaan toista aaltoa viime huhtikuussa, mutta paikallisia lääkekokeita ei valmistunut aikaisintaan syyskuuhun. Sillä välin Intian viranomaiset ovat palkittiin hätälupa erilaiseen hoitoon Covid-19, 2-DG: lle, vaikka molekyylistä ei ole julkaistuja koetietoja.

Uusia hoitoja, kuten Leukine, valmisteilla

Tätä rajoitettua Covid-19-lääkkeiden sarjaa tuetaan pian muilla lupaavilla hoidoilla. Yksi tällainen hoito, Partner Therapeuticsin sargramostiimi - joka tunnetaan kaupallisesti nimellä Leukine - on parhaillaan testattavissa sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa nopean hyväksynnän saamiseksi. Helmikuussa, tutkimukset johtivat Gentin yliopistollisesta sairaalasta ja yhdistämällä viisi belgialaista sairaalaa havaitsi, että Leukine "voi parantaa merkittävästi hapetusta COVID-19-potilailla, joilla on akuutti hypoksinen hengitysvajaus", lisäämällä hapetusta useimmilla potilailla vähintään kolmanneksella lähtötasosta.

Huomattuaan Leukinen potentiaalin Yhdysvaltain puolustusministeriö allekirjoitettu 35 miljoonan dollarin sopimus kahden vaiheen 2 kliinisen tutkimuksen rahoittamiseksi alustavien tietojen täydentämiseksi. Viime kesäkuussa, tulokset toisen satunnaistettu Yhdysvalloissa tehdyt inhaloitavan leukiinin tutkimukset osoittivat jälleen positiivisen parannuksen potilaiden, joilla oli vakavan Covidin aiheuttama akuutti hypoksemia, keuhkofunktioissa, mikä vahvisti Belgian havainnot siitä, että happipitoisuudet potilailla, joilla oli sai Leukiini oli korkeampi kuin ne, jotka eivät.

Tehokkaat Covid-hoidot vähentäisivät intialaisten terveydenhuollon tarjoajien painetta paitsi parantamalla selviytymismahdollisuuksia myös nopeuttamalla elpyminen ja vapauttamalla sairaalasängyt muille potilaille, mukaan lukien potilaat, joilla on hoito muut sairaudet. Nopeampi hoito vähentäisi myös tarttuvien olosuhteiden, kuten jo aiemmin esiintyneen mustasienen, potilaille aiheuttamia vaaroja sekaantunut Intiassa yli 4,300 sairaalassa olleen Covid-potilaan kuolemassa. Hoitojen ympärillä oleva selkeys ja saavutettavuus parantaisivat myös intialaisten perheiden huolestuttavaa nousua mustapörssi ostaa lääketieteellisiä tarvikkeita, joiden alkuperä on tuntematon, erittäin korkealla hinnalla.

Hoidot, jotka parantavat toipumista ja estävät kuolemaan johtaneet Covid -tapaukset, ovat ratkaisevia niin kauan kuin suurin osa intialaisista on rokottamattomia. Jos uudet lääkkeet hyväksytään ajoissa, parantunut lääketieteellinen ymmärrys viruksesta tarkoittaa sitä, että uusilla Covid -potilailla pitäisi olla parempi ennuste kuin koskaan.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

COVID-19-rokotteet: Interaktiivisen kartan käynnistäminen rokotteiden tuotantokapasiteetista EU: ssa

Julkaistu

on

Komissio on julkaissut interaktiivisella kartalla COVID-19-rokotteiden tuotantokapasiteetti EU: ssa koko toimitusketjussa. Kartoitustyökalu perustuu tietoihin, jotka on saatu COVID-19-rokotteen tuotannon teollisen mittakaavan työryhmän työstä, komission maaliskuussa järjestämän matchmaking-tapahtuman aikana kerättyihin tietoihin sekä julkisesti saataviin tietoihin jäsenvaltioiden mukaan. Näitä tietoja täydennetään ja päivitetään, kun lisätietoja tulee saataville.

Sisämarkkinoista vastaava komissaari Breton ja työryhmän johtaja totesivat: "Yli miljardin rokoteannoksen tuotannon myötä teollisuutemme on auttanut EU: ta tulemaan maailman rokotetuimmista mantereista ja johtavista COVID-19-rokotteiden viejistä. Tämä vuorovaikutteinen kartta, joka sisältää satoja EU: ssa sijaitsevia valmistajia, toimittajia ja jakelijoita, näyttää teollisen ekosysteemin laajuuden sekä mahdollisuudet uusille teollisille kumppanuuksille, joilla voidaan edelleen parantaa terveyshätävalmiuttamme. ”

Työryhmä luokitti yritykset päätoimialueensa perusteella, joten yrityksillä voi olla enemmän kapasiteettia kuin kartassa näkyvät. Komissio perusti helmikuussa 19 COVID-2021-rokotteiden tuotannon laajentamista käsittelevän työryhmän lisäämään COVID-19-rokotteiden tuotantokapasiteettia EU: ssa ja toimii keskitetysti tukea hakeville valmistajille. sekä tunnistaa ja korjata tuotantokapasiteetin ja toimitusketjun pullonkaulat. Interaktiivinen kartta on saatavilla tätä.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa