Liity verkostomme!

EU

Komissio käynnistää aloitteen kestävämmälle kaakaotuotannolle

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio aloitti 22. syyskuuta aloitteen kestävyyden parantamiseksi kaakaoalalla. Uusi sidosryhmien välinen vuoropuhelu tuo yhteen Norsunluurannikon ja Ghanan edustajat - kahden tärkeimmän kaakaota tuottavan maan, joiden osuus koko kaakaotuotannosta on 70 prosenttia, edustajat sekä Euroopan parlamentin, EU: n jäsenvaltioiden, kaakaonviljelijöiden ja kansalaisyhteiskunnan edustajat. yhteiskunnassa.

Sen tarkoituksena on antaa konkreettisia suosituksia kestävyyden edistämiseksi koko kaakaon toimitusketjussa kollektiivisten toimien ja kumppanuuksien avulla. Varatoimitusjohtaja ja väliaikainen kauppakomissaari Valdis Dombrovskis (kuvassa) sanoi: "Kaakaoala on tärkeä EU: lle ja kauppakumppaneillemme. Tänään käynnistetty monen sidosryhmän vuoropuhelu kestävästä kaakaosta auttaa ohjaamaan sektorin toipumista Covid-19: stä ja löytää samalla ratkaisuja olemassa oleviin kestävyyshaasteisiin. Aiomme kehittää konkreettisia suosituksia kestävästä kaakaosta, koska kaupassa ei ole kyse vain kasvusta ja voitoista, vaan myös politiikkojemme sosiaalisista ja ympäristövaikutuksista. "

"Kun puhumme kaakaosta, kestävyys on avainasemassa", sanoi kansainvälisten kumppanuuksien komissaari Jutta Urpilainen. ”Kestävän kehityksen kolmen pilarin nostaminen yhdellä kertaa - sosiaalinen, taloudellinen ja ympäristöllinen - on mahdollista. Olemme valmiita toimimaan rehellisenä välittäjänä luomaan perustan kestävän kaakaon uudelle kansainväliselle kehykselle. "

Uutta vuoropuhelua tukee tekninen apu kaakaota tuottaville maille. Lisätietoja on kokonaisuudessaan lehdistötiedote, The omistettu verkkosivusto ja sidosryhmien välinen vuoropuhelu käsite paperi

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa