Liity verkostomme!

Pyöreä talous

#Environment: 67% eurooppalaisista haluaa EU tehdä enemmän

SHARE:

Julkaistu

on

20160708PHT36566_width_600Ympäristö on asia, josta eurooppalaiset välittävät syvästi: 67% heistä haluaisi EU: n tekevän enemmän ympäristönsuojelusta Euroopan parlamentin tilaaman Eurobarometri-tutkimuksen mukaan. Lue artikkeli saadaksesi lisätietoja siitä, mitä EU tekee jo ja aikoo suojella terveyttään, suojella biologista monimuotoisuutta ja torjua ilmastonmuutosta.

EU pystyy toimimaan useimmilla ympäristöpolitiikan aloilla, kuten ilman ja veden pilaantuminen, jätehuolto ja ilmastonmuutos.

Ympäristövaliokunnan puheenjohtaja, italialainen EPP: n jäsen Giovanni La Via sanoi: "Olemme kansalaisten huolenaiheita, kuten Eurobarometri osoittaa, ja olemme tästä syystä erittäin sitoutuneet työskentelemään uusien politiikkojen ja ehdotusten parissa ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja suojella ympäristöä. "

Viitaten Euroopan unionissa tehtyyn sopimukseen COP21-huippukokous Viime vuonna Pariisissa La Via sanoi: "Euroopan unionilla on ollut ratkaiseva vaikutus tähän sopimukseen ja se kehittää nyt kaikkia politiikkoja, jotta se muutettaisiin tosiasiallisesti tekoiksi."

Toimenpiteet

EU työskentelee erilaisissa toimissa ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Jotkut ovat jo toteutettu, kun taas toiset ovat vielä töissä.

EU: n toimielimet panevat parhaillaan täytäntöön Pariisin sopimusta, mukaan lukien EU: n uudistus Päästökauppajärjestelmä; tavoite vähentää EU: n kasvihuonekaasupäästöjä vähintään 40% vuoteen 2030 mennessä; ja EU: n lainsäädännön edistäminen uusiutuva energia.

Mainos

Parlamentin ja neuvoston neuvottelijat pääsivät äskettäin sopimukseen lainsäädännöstä ilmanlaadun parantamiseksi. Nämä sisältävät suunnitelmia kunnianhimoisemmasta kansallisesta keskeisten epäpuhtauksien päästöjen enimmäismäärät vuoteen 2030 mennessä, mukaan lukien typpioksidit (NOx), hiukkaset ja rikkidioksidi.

Volkswagen-skandaalin jälkeen parlamentti perusti tutkimusvaliokunnan tutkia väärennettyjen autojen päästömittausten skandaaleja.

Parlamentin jäsenet hyväksyivät myös äskettäin uudet säännöt energiatehokkuusmerkinnät kodinkoneille, jotta kuluttajien on helpompi valita haluamansa.

Parlamentti haluaa myös kannustaa siirtymistä kohti a pyöreä talous, mikä tarkoittaa osittain tuotteiden pitämistä kauemmin kierrätyksen ja uudelleenkäytön avulla. Lisäksi parlamentin jäsenet työskentelevät lainsäädännön parantamiseksi jätehuolto.

Käyttö muovikassit Euroopassa vähennetään huomattavasti parlamentin hyväksymän lainsäädännön nojalla.

On myös Natura 2000, maailman suurin koordinoitu suojelualueiden verkosto. Se kattaa yli 18% EU: n maa-alueesta ja lähes 6% sen merialueesta.

Tietoja kyselystä

Tutkimus tehtiin 27,969 9 ihmisen keskuudessa eri puolilta EU: ta 18. – XNUMX. Se perustettiin edustamaan koko väestöä.

EU: n tasolla 67% vastaajista ilmaisi kannattavansa ympäristötoimien lisäämistä EU: ssa, kun vastaava osuus Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli 59% ja Irlannissa 62%.

Katso tämä interaktiivinen infografiikka vertailla tutkimustuloksia eri politiikan aloilla koko EU: ssa ja jokaisessa jäsenvaltiossa.

Lisätietoja

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa