Liity verkostomme!

Energiamarkkinat

ECC tarjoaa selvityspalveluita Slovenian power spot -markkinoille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

European Commodity Clearing (ECC) käynnistää selvityspalvelut Slovenian päivänsisäisillä jatkuvalla ja päivä eteenpäin -markkinoilla huhtikuussa 2024. Selvityspalvelujen laajennus toteutetaan yhteistyössä paikallisen pörssin BSP Energyn kanssa edellyttäen, että viranomaishyväksyntää. Exchange LLC (BSP).
 
Uusien lisäpalvelujen myötä ECC tarjoaa nyt power spot -selvityspalveluita 16 Euroopan maassa.
 
CSEE-sähkömarkkinat ovat tärkeä alue laajemmalle EEX-konsernille sekä pitkän että lyhyen aikavälin sähkökaupan kannalta, sillä ne ovat tarjonneet sähköjohdannaisia ​​ja spot-tuotteita sekä niihin liittyviä selvityspalveluita vuodesta 2017 lähtien. Tähän mennessä ECC yhdistää 29 selvitysjäsentä.
 
 
Euroopan Commodity Clearing (ECC) on energia- ja hyödyketuotteisiin erikoistunut keskusselvityskeskus. ECC ottaa vastapuoliriskin ja takaa transaktioiden fyysisen ja taloudellisen selvityksen, mikä tarjoaa asiakkailleen turvallisuutta ja ristikkäisiä etuja. Osana EEX Groupia ECC tarjoaa selvityspalveluita EEX:lle, EEX Asialle ja EPEX SPOTille sekä kumppanipörsseille HUPX, HUDEX, NOREXECO, SEEPEX ja SEMOpx. Lisätietoja on osoitteessa www.ecc.de
 

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa