Liity verkostomme!

Ukraina

Anna 0.25 % BKT:sta Ukrainan aseistamiseen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

"Meidän on vauhditettava eurooppalaisen puolustuspilarin luomista. Olemme nähneet Euroopan sotien ja konfliktien valmiuden rajat, ja siksi meidän on parannettava kapasiteettiamme nopeasti. Suurin turvallisuusuhka Euroopalle nykyään on Venäjä, ja meidän on kyettävä puolustamaan itseämme omin voimin, riippumatta siitä, kuka on Valkoisessa talossa”, sanoo EPP-ryhmän puheenjohtaja Manfred Weber ennen täysistunnon vahvistamista koskevaa keskustelua. Euroopan puolustus.
 
"Elämme äärimmäisen vaikeita aikoja, ja tarvitaan välittömiä toimia, jotta lähitulevaisuudessa voidaan estää entistä suurempia haasteita. Ensinnäkin kunkin EU:n jäsenvaltion sitoutuminen 0.25 prosentin BKT:sta Ukrainan aseistamiseen riittäisi varmistamaan, että se voi voittaa tämän sodan”, lisää EPP-ryhmän turvallisuudesta ja puolustuksesta vastaava varapuheenjohtaja Rasa Juknevičienė. 
 
Juknevičienė ei ole vain tiukasti sitä mieltä, että Euroopan on autettava Ukrainaa voittamaan sota, vaan myös että "meidän on oltava täysin valmiita kohtaamaan sekä tavanomaiset että hybridihyökkäykset. Jos emme pysäytä Putinia Ukrainassa, hänellä on varmasti houkutus mennä vielä pidemmälle ja testata punaisia ​​linjoja ja päättäväisyyttämme. Emme saa pelätä Putinin hallinnon tappiota, sillä se on ainoa tapa saavuttaa kestävä rauha Euroopan mantereella”, Juknevičienė päättää.
 
PPE-ryhmän pitkäaikaiset vaatimukset vahvemman eurooppalaisen puolustuskyvyn luomisesta ovat kantaneet hedelmää. Euroopan komissio julkistaa pian suunnitelman eurooppalaisesta puolustuspilarista, joka alkaa Euroopan puolustustarvikemarkkinoiden luomisesta.
 
”Meidän pitäisi keskittyä todelliseen eurooppalaiseen lisäarvoon, kuten kyberpuolustukseen, drooniin ja koko Euroopan pelotteeseen, mukaan lukien ydinvoima. Tässä tarvitsemme Eurooppaa, koska kansallinen taso ei yksin pysty tarjoamaan näitä valmiuksia. Jos haluamme säilyttää rauhan, meidän on oltava vahvoja yhdessä”, Weber korostaa.

EPP-ryhmä on Euroopan parlamentin suurin poliittinen ryhmä, johon kuuluu 178 jäsentä kaikista EU: n jäsenvaltioista

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa