Liity verkostomme!

Business Information

Bitcoinin, CBDC:n, NFT:n ja GameFi:n tulevaisuus: OKX:n tuotemarkkinointipäällikön näkemyksiä

SHARE:

Julkaistu

on

CoinReporter haastatteli OKX:n tuotemarkkinointipäällikköä Matthew Osofisania Bitcoinin, CBDC:n, NFT:n ja GameFin tulevaisuudesta ja siitä, miksi pitää olla varovainen säännösten suhteen.

"Mitkä ovat mielestäsi Bitcoinin pitkän aikavälin näkymät, ja uskotko, että Bitcoinista voi tulla globaali varantovaluutta?

Minusta se on hieno kysymys. Olet oikeassa paikassa ja kysyt oikeilta ihmisiltä. Uskon pohjimmiltaan tekniikkaan, joka tukee Bitcoinia reservivarastona. Alamme nähdä paljon enemmän käyttöönottoa eri puolilla maailmaa, ja kun ajattelet, mistä Bitcoinin käyttöönoton seuraava aalto tulee, se alkaa tulla suuremmilta hallituksilta, se alkaa tulla yhä useammalta keskuspankeilta. . Ja uskon, että ajan myötä Bitcoinista tulee eräänlainen sertifioitu arvon säilyttäjä. Tulevaisuuden potentiaali on siis lähes rajaton, ja siksi uskomme sitä tukevaan teknologiaan ja uskomme myös Bitcoinin tulevaisuuteen.

Luuletko, että sääntely tukahduttaa Bitcoinin ja koko lohkoketjuteollisuuden kehityksen?

Se riippuu todella paljon siitä, miten asetus pannaan täytäntöön. Täällä OKX:ssä olemme tyytyväisiä sääntelyyn. Haluamme työskennellä sääntelijöiden kanssa ja varmistaa, että toimimme vaatimustenmukaisesti niillä lainkäyttöalueilla, joilla toimimme, vaan uskomme myös, että sääntelyn tulisi tukea tämän alan, teknologian, syntyä. Varmistetaan, että tekniikkaa säännellään tavalla, joka ei tukahduta innovaatioita, tarjoaa kuluttajalle lisäarvoa ja tarjoaa suojan sääntelyviranomaisten parhaaksi katsomalla tavalla. Siksi haluamme työskennellä sääntelyviranomaisten kanssa varmistaaksemme, että sisäpiiriläiset, tällä alalla toimivien ääni, ovat edustettuina. Uskon kuitenkin, että asianmukainen sääntely voi itse asiassa edistää adoptiota ja yleistä kasvua, ja olemme tyytyväisiä siihen. Tietysti sen pitäisi myös suojella vähittäiskäyttäjiä ja käyttäjiä, jotka toimivat institutionaalisella sektorilla. Sääntely kokonaisuudessaan, jos se pannaan täytäntöön hyvin ja harkiten, on erittäin tervetullut muutos.

Voitko kertoa minulle, mitä mieltä olet CBDC:istä?

Mielestäni se on loistava tekniikka, joka on osoittanut uudenlaisen tavan luoda arvoa. Keskuspankit ovat alkaneet ymmärtää, että lohkoketju- tai reskontrateknologian käyttöönotto on tehokkaampi tapa hallita asioita, kuten määrällinen keventäminen, ja myös ymmärtää talouteen tulevia ja sieltä poistuvia virtoja. Joten mekanismina ja käytettävänä vipuna uskon, että CBDC:istä tulee erittäin tärkeä osa hallituksen rahajärjestelmiä. Sanoisin kuitenkin, että välillä on myös oltava varovainen ymmärtääkseen täytäntöönpanon, ohjelmoitavan rahan vaikutukset hallitusten käsissä. Meidän on oltava tietoisia siitä, miten sitä käytetään. Vaadimme siis avoimuutta ja ymmärrystä siitä, miten CBDC:t toteutetaan. Mutta kaiken kaikkiaan uskon, että joissakin maailman suurimmista hallituksista ja rahajärjestelmistä olisi suuntaus kohti CBDC:tä.

Mainos

Onko sinulla käyttötapauksia NFT:lle?

OKX:llä meidät tunnetaan keskitettynä pörssinä, mutta meillä on laaja valikoima tuotteita DeFi- ja Web 3 -tilassa. Meillä on NFT-markkinapaikka. Meillä on OKX-lompakko, joka tukee nyt 50 ketjua. Ja olemme kovasti luomassa avioliittoa CeFI- ja DeFi-kokemuksen välille OKX-sovelluksessa ja verkkosivustollamme. Tuemme siis NFT-ekosysteemiä kaiken kaikkiaan. Rakastamme kehitystä, joka tapahtuu Layer 2:sta, tietysti Ethereumissa, Layer 2 -ekosysteemeihin, kuten Arbitrum ja Optimism, ja tietysti muihin.

Kaiken kaikkiaan haastattelussa Matthew Osofisan käsitteli heidän positiivisia näkemyksiään Bitcoinin ja CBDC:n mahdollisuuksista, heidän tyytyväisyydestään sääntelyyn sekä heidän tukensa NFT-ekosysteemille ja sen mahdollisille käyttötapauksille.

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa