Liity verkostomme!

liiketoiminta

Kuinka yritykset voivat hyödyntää avointa pankkitoimintaa muuttaakseen taloustiedot kasvumahdollisuuksiksi: haastattelu Anastasija Tencan, Nodan operatiivisen johtajan kanssa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Maailmassa, jossa taloustietoja on runsaasti, näiden tietojen hyödyntäminen voi viedä yrityksen uusiin korkeuksiin. Anastasija Tenca, operatiivinen johtaja klo Noda, valaisee avoimen pankkitoiminnan muutosvoimaa näiden tietojen hyödyntämisessä liiketoiminnan kasvuun. Talousmaailman kehittyessä Nodan innovatiiviset ratkaisut ovat johtavassa asemassa tietojen muuttamisessa toimiviksi strategioiksi. 

  • Mitä ratkaisuja Noda tarjoaa talousdatan kääntämiseksi kasvuksi? Selitä yksinkertaisesti näiden tuotteiden taustalla olevat mekanismit.  
Anastasija Tenca, Nodan operatiivinen johtaja

Ensimmäinen ratkaisu on Know Your Whales (KYW), joka tarjoaa koottua tietoa asiakkaista, jotta kauppiaat voivat kohdistaa mainoksensa erittäin osuviin käyttäjiin. Pankkien historialliset tapahtumatiedot ovat avainasemassa asiakassegmentoinnissa.  
 
Toinen tarjoamamme ratkaisu on petostentorjunta asiakkaiden kulutustottumuksiin perustuvien taloustietojen avulla. Voimme helposti havaita petollisen toiminnan ja ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin ennen kuin haitallisia tekoja tapahtuu. Poikkeamien havaitsemiseksi ratkaisumme integroi taloustiedot sekä yhdistelmän pankki- ja henkilöllisyystietoja sekä monia muita tietopisteitä. 

  • Ovatko nämä tietotuotteet helppo integroida? Mitä kauppiailta tarvitaan niiden käytön aloittamiseen?  

Suurin osa Nodan ratkaisuista integroituu saumattomasti, kun kauppiaat valitsevat Open Banking -maksumme. Tämä tarkoittaa, että kun käytät NodaMaksu- ja maksualusta, joka sisältää suurimman osan muista Nodan ratkaisuista, mukaan lukien datatuotteet, ilman lisäintegrointia. Kauppiaille, jotka haluavat käyttää dataratkaisuja ilman maksuja, integrointi on myös helposti saatavilla.  

  • Miten Nodan tuotteet analysoivat dataa?   

Nodan tuotteet hyödyntävät tekoäly- ja koneoppimisalgoritmeja nopeaan ja luotettavaan data-analyysiin. Meitä tukee asiantunteva data-analyytikko- ja tutkijatiimi varmistaakseen, että algoritmimme ovat kestäviä, ja parannamme jatkuvasti niiden suorituskykyä.  

  • Miten kauppiaat voivat käyttää tietoja hyödykseen? Listaa käytännön tapoja käyttää Nodan datatuotteita ja oivalluksia liiketoiminnan suorituskyvyn parantamiseksi.    

KYW on suunnanmuutos yrityksille, joiden tavoitteena on vähentää uusien asiakkaiden hankintamenoja. Keskittymällä uudelleenmarkkinointiin korkean elinkaariarvon käyttäjille, yritykset voivat kuluttaa vähemmän ja ansaita enemmän.  
 
Petostentorjuntatyökalujen edut ovat itsestään selviä. Petoksilla on kielteisiä seurauksia kauppiaille ja kuluttajille. Myös negatiiviset asiakaskokemukset voivat vaikuttaa yrityksen maineeseen ja talouteen. Julkinen palaute tyytymättömiltä asiakkailta voi johtaa maineeseen ja taloudellisiin menetyksiin. Petostentorjuntatyökalumme pienentävät näitä riskejä.  

  • Miten Nodan dataratkaisut voivat auttaa erikokoisia yrityksiä? Onko se esimerkiksi houkuttelevampi pienille, keskisuurille tai suurille yrityksille?    

Tietoratkaisumme toimivat täydellisesti kaikenkokoisille yrityksille. KYW voi auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä säästämään rahaa keskittyen samalla arvokkaisiin asiakkaisiin. Suuret yritykset voivat käyttää KYW:tä luodakseen yksilöllisiä matkoja kannattavimmille asiakkailleen ja parantaakseen heidän kokemuksiaan. Petostentorjuntatyökalut ovat hyödyllisiä kaikenkokoisille yrityksille, sillä petosriski on yleinen. Se voi olla arvokasta uusille yrityksille, varsinkin kun niillä ei ole vielä mainetta ja kuluttajien luottamusta.  

  • Mitkä ovat eri toimialojen ja sektoreiden yritysten tärkeimmät käyttötavat Nodan datatuotteita käyttävillä? Luettele kolme ainutlaatuista ja erityistä tapaa erityyppisille yrityksille 

KYW:llä on laaja valikoima sovelluksia eri toimialoilla. Esimerkiksi verkkokauppa- ja matkailuyritykset voivat käyttää sitä asiakkaiden hankkimiseen ja uudelleenmarkkinointiin luotettavan tiedon perusteella. Laina- ja lainayritykset hyötyvät KYW:stä parantamalla asiakkaiden luottoluokitusta, tarkistamalla tulot ja ymmärtämällä kulutustottumuksia.  

Mainos

Petostentorjuntatyökaluja käytetään yleisesti eri toimialoilla suojaamaan maksupetoksia vastaan. Esimerkiksi verkkokaupassa kyse on tapahtumatietojen tarkkailusta reaaliajassa vilpillisten ostoyritysten tunnistamiseksi. Tämä voi vähentää takaisinperintöjä ja identiteettivarkauksia. Matkailussa ja vieraanvaraisuudessa nämä työkalut voivat auttaa tunnistamaan maksupetokset ja väärennetyt varaukset.  

Tästä oivaltavasta keskustelusta Anastasija Tencan kanssa käy selväksi, että Noda ei vain käsittele tapahtumia, vaan suunnittelee kasvupolkuja kaikenkokoisille yrityksille. Käyttämällä tietopohjaisia ​​ratkaisuja, kuten Know Your Whales (KYW) ja huippuluokan petostentorjuntatyökaluja, Noda antaa yrityksille mahdollisuuden tehostaa taloudellista toimintaansa, optimoida asiakasarvoa ja suojautua riskeiltä. Kun omaksumme avoimen pankkitoiminnan mahdollisuudet, Nodan räätälöidyt ratkaisut ovat keskeisiä työkaluja yrityksille, jotka haluavat muuttaa datan kilpailueduksi. 

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa