Liity verkostomme!

Bryssel

Bryssel hillitsee Kiinan vihreän teknologian tuontia

SHARE:

Julkaistu

on

Euroopan unioni aikoo rajoittaa vihreän teknologian tuontia Kiinasta. Tämä vähentää mahdollisuuksia kiinalaisten yritysten voittaa julkisia hankintoja ja luo lisäesteitä tukia hakeville ostajille. Raportissa todettiin, että julkisia hankintoja koskevat tarjoukset, jotka koskevat tuotteita maista, joiden markkinaosuus EU:ssa on yli 65 prosenttia, alennetaan. Se viittasi Net Zero Industry Actin luonnokseen, jonka näki Financial Times.

Euroopan komission kauppaosasto on kuitenkin huolissaan siitä, että julkisten hankintojen sääntökirjaan ehdotetut tarkistukset voisivat olla kansainvälisen oikeuden vastaisia. Asiaa tuntevat lähteet kertoivat FT:lle.

- Financial Times raportoi tiistaina (14. maaliskuuta), että Euroopan unioni etsi uusia tapoja seurata eurooppalaisten yritysten investointeja ulkomaisiin tuotantolaitoksiin rajoittaakseen Kiinan pääsyä uuteen teknologiaan lännestä.

meidän standardit

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa