Liity verkostomme!

Maatalous

"Dai the Dairy" voittaa Walesin maatalouspalkinnon

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Tunnettu Pembrokeshiren maidontuottaja Dai Miles (Kuvassa), joka viljelee aivan Haverfordwestin ulkopuolella Walesissa, on valittu 2021 Farmers' Union of Walesin (FUW) palkinnon voittajaksi henkilölle, joka on antanut erinomaisen panoksen Walesin meijeriteollisuudelle.

Palkinto myönnetään henkilölle, joka on tehnyt suuren panoksen ja josta on tullut kiinteä osa Walesin meijeriteollisuutta. Tuomarit olivat vaikuttuneita panoksesta, jonka Miles on tehnyt ja antaa edelleen meijeriteollisuudelle.

Palkinnon luovuttaessa Royal Welsh Winter Fair -messuilla maanantaina 29. marraskuuta FUW:n presidentti Glyn Roberts sanoi: "Dai Milesiä voidaan kuvata vain meijeriteollisuutemme vahvuutena. Hänen intohimonsa, omistautumisensa ja innostuksensa kaikkeen maitoalaan on inspiroivaa. 

”Hän ei ainoastaan ​​tee erinomaista työtä maidontuottajana, huolehtii karjasta, maasta ja tuottaa kestävää ravintoa, vaan hän auttoi myös varmistamaan Walesista tulevan luomumaidon pitkän aikavälin markkinat tukemalla Walesin luomujalostustarpeita. Palkintoa ei voisi saada arvokkaammalle voittajalle."

Mainos

Dai Miles varttui Felin Fachissa lähellä Lampeteria ja kävi Aberaeronin peruskoulua. Ei maanviljelijäperheestä, vaan Dai aloitti maanviljelijäuransa käymällä Welsh Agricultural Collegessa Aberystwythissä, jossa hän sai kansallisen maatalousdiplomin ja suoritti voileipävuoden Godor Nantgaredigissä.

Yliopiston jälkeen hän työskenteli viisi vuotta 160 lehmän paimenena Waun Fawrissa, Glynarthenissa, Llandysulissa ja sitten vielä viisi vuotta IGER Trawscoedissa avustuspaimenena kahden lypsykarjan, Lodge Farmin ja luomukarjan välillä Ty Gwynissä ennen ottamista. rohkea askel ottaa vuokrasopimus yksin.

Dai, joka on FUW:n varapuheenjohtaja Etelä-Walesissa, on myös entinen FUW:n maito- ja maitotuotekomitean puheenjohtaja, FUW:n entinen piirikunnan puheenjohtaja Pembrokeshiressä ja FUW:n vuokralaiskomitean varapuheenjohtaja. 

Mainos

Lisäksi Dai on osallistunut Farming Connectin Agri-Academy Rural Leadership -ohjelmaan, mikä on auttanut häntä kehittämään edelleen viestintätaitojaan, jotta hän voi hoitaa tehtävänsä tehokkaammin muualla kuin tilalla.

Sen lisäksi, että Dai Miles johti omaa luomumaitotilaansa, hänestä tuli vuonna 2000 yksi Calon Wen Organic Milk Co-operativen neljästä perustajajohtajasta ja ensimmäinen puheenjohtaja. Osuuskunta, jonka omistaa 25 viljelijäperhettä, auttaa turvaamaan Walesista tulevalle luomumaidolle pitkän aikavälin markkinat tukemalla Walesin luomujalostustarpeita. 

Vuonna 2013 hänestä tuli yrityksen toimitusjohtaja ja hän ryhtyi kehittämään brändiä luomumaidon markkinoiden kapealla alueella. Yritys toimittaa nyt oman merkkinsä maitoa, voita, juustoja ja pakastejogurttia suurille jälleenmyyjille Walesissa ja Isossa-Britanniassa sekä laajalle valikoimalle muita vähittäismyyntipisteitä.

Dai menestyksen keskeistä on intohimoinen usko, että kannattava maatalousteollisuus on avain Walesin maaseudun ja maaseutukulttuurin säilyttämiseen tuleville sukupolville.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa