Liity verkostomme!

liiketoiminta

Kansainvälinen turvallisuusyhtiö Bollé ilmoittaa yhteistyöstä kymri valmistajan kanssa edistääkseen suojalasien kansainvälistä toimitusta

Julkaistu

on

Uuden suojalasien tuotanto yhdelle alan johtavista nimistä, Bollé, on aloitettu Walesissa. Bollé Safety, henkilökohtaisten suojavarusteiden (PPE) kehittämisen asiantuntija, on ilmoittanut kumppanuudesta kymriyhtiön RotoMedicalin kanssa, joka on osa Rototherm Groupia.

RotoMedicalin tuotantokannassa Port Talbotissa, Etelä-Walesissa, on tarkoitus tuottaa yli kolme miljoonaa PPE-tuotetta kuukaudessa tuotannon aloittamisen jälkeen kesäkuun alussa. Life Sciences Hub Wales on saanut kiitosta kumppanuudesta, jonka avulla tuotteita jaetaan Isossa-Britanniassa ja Irlannissa sekä viedään terveydenhuollon markkinoille maailmanlaajuisesti tärkeimmillä alueilla, kuten Euroopassa, Australiassa ja Pohjois-Amerikassa.

RotoMedicalin laajentumista biotieteiden alalle on tukenut Life Sciences Hub Wales, joka on pyrkinyt tarjoamaan yritykselle pääsyn kontakteihin, asiantuntemukseen ja neuvontaan laajentumisen helpottamiseksi.

Ennen tuotantoa aloitettiin Bollén, jonka pääkonttori sijaitsee Lyonissa, korkean tason edustajat vierailivat RotoMedicalin valmistamossa Walesin laaksoissa tehdäkseen lopputuotetarkastuksia ja vahvistaakseen sertifikaatit.

Bollén turvallisuusjohtaja, myyntijohtaja Ian Walbeoff sanoi: "Bollé Turvallisuudessa tehtävämme on aina ollut suojella terveydenhuollon ammattilaisten näkökykyä kaikkialla maailmassa, myös haastavimmissa ympäristöissä, varmistaen, että he voivat työskennellä turvallisesti etulinjassa. Tuotemerkkimme ytimessä on aito halu jatkuvasti innovoida ja käyttää parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa korkealaatuisten tuotteiden luomiseen, ja kumppanuudellamme RotoMedicalin kanssa on keskeinen rooli tämän saavuttamisessa.

"Yhdistämällä yhtiömme pitkäaikainen perintö ja asiantuntemus antavat meille mahdollisuuden suunnitella, valmistaa ja koota yhdessä tuotteita, jotka asettavat innovaation etusijalle ja asettavat uuden globaalin teollisuusstandardin suorituskyvyn, huippuosaamisen ja kestävyyden suhteen".

Rototherm Group, 1880-luvulta peräisin oleva yritys, on erikoistunut teollisten mittauslaitteiden tuotantoon. Pandemian aikana yritys kääntyi tuottamaan RotoMedical-tuotemerkillä myös lääketieteellisiä naamioita ja kasvonsuojaimia terveydenhoitohenkilöstölle.

Pandemian saapumisen jälkeen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan Port Talbotin valmistaja on kasvattanut muovisten kasvivisiirien tuotantokapasiteettia tuhannesta päivässä 1,000 250,000: een viikossa. Tämä nopea menestys on katalysoinut edelleen laajentumista biotieteiden alalle, kun RotoMedical on edistynyt tuottamaan BSI-sertifioituja tyypin IIR kasvonaamioita, jotka ovat kirurgisia ja suunniteltu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Rototherm-konsernin liiketoiminnan kehitysjohtaja Tarkan Conger sanoi: "Tavoitteenamme on aina ollut jatkaa liiketoiminnan laajentamista ja kehittämistä ja puolestaan ​​luoda lisää työpaikkoja paikalliselle taloudelle. Kumppanuus Bollén kanssa antaa meille mahdollisuuden rakentaa teollista osaamistamme ja innovaatioitamme, kun upotamme itsemme biotieteiden alalle, laajentumalla uusiin valmistuskapasiteetteihin ja markkinoihin.

Bollén kanssa tehdyn toimitussopimuksen jälkeen yhtiö lisäsi vastuualueeseensa suojalasit, joille se on luonut erillisen automatisoidun tuotantolinjan. Bollén kasvosuojat valmistaa Rotothermin lääketieteellisten ja suojavarusteiden osasto RotoMedical käyttäen paikallisia raaka-aineita.

Rototherm-konsernin toimitusjohtaja Oliver Conger sanoi: "Olemme ylpeitä siitä, että olemme pk-yritys Walesissa, ja pyrkimys on jatkaa kumppanuuksien luomista muiden yritysten kanssa Walesissa ja kansainvälisesti. Life Sciences Hub Walesin avulla olemme pystyneet luomaan yhteyksiä koko Walesin teollisuudelle ja olemme sitoutuneet kasvamaan edelleen globaalia läsnäoloamme. Olemme sijoittaneet kaiken, mitä olemme saaneet, paikalliseen talouteen ja liiketoimintaan, joka jatkuu, kun laajenemme kansainvälisesti. "

Bollé Safety Sales Vice President Ian Walbeoff lisäsi: "Tämä kumppanuus merkitsee uuden jännittävän luvun alkua Bollé Safety -yritykselle Walesissa ja Isossa-Britanniassa, kun kasvatamme edelleen läsnäoloamme maassa ja investoimme paikallisiin yhteisöihin. Se auttaa meitä kehittämään kykyämme kehittää kestävän kehityksen mukaisia ​​tuotteita, kun työskentelemme paikallisesti tuotettujen materiaalien kanssa, ylpeänä "Made in Britain" -leimalla.

"Rotothermin valmiudet ovat osoitus korkeasti koulutetusta valmistavasta työvoimasta, joka on käytettävissä täällä Walesissa, ja odotamme innolla osallistumistamme alueen huipputuotannon edistämiseen."

Puhuessaan Rotothermin ja Bollé Safetyin uudesta kumppanuudesta, Life Sciences Hub Walesin toimitusjohtaja Cari-Anne Quinn sanoi: "Life Sciences Hub Wales on ylpeä voidessaan tukea Rotothermin matkaa biotieteiden alalle ja pitää tervetulleena laajenevat kansainväliset yhteydet. Onnittelemme heitä työstä, jonka he ovat tehneet Ison-Britannian tukemiseksi erittäin tarpeellisena aikana, ja tämän sopimuksen turvaamisesta Bollé, joka näkee näiden menestysten jatkavan. "

Continue Reading

Yrittäjät

Euroopan suurimman nuorten yrittäjyysfestivaalin voittajat julkistettiin

Julkaistu

on

370,000 40 nuorta yrittäjää 2021 maasta kilpaili tulemasta Euroopan yhtiöksi ja vuoden start-upiksi YK: n maailmanlaajuisella osaamispäivällä XNUMX.

Swim.me ja Scribo on nimetty JA Europe Enterprise Challenge and the Year of the Year -kilpailun voittajiksi, kun he ovat taistelleet Euroopan parhaiden nuorten yrittäjien kanssa Gen-E 2021: ssä, joka on Euroopan suurin yrittäjyysfestivaali.

JA Europen järjestämän ja tänä vuonna JA Liettuan isännöimän Gen-E-festivaalin yhdistyvät kaksi vuosipalkintoa, vuoden yrityskilpailu (CoYC) ja eurooppalainen yrityshaaste (EEC).

Voittajat julkistettiin virtuaaliseremoniaan 180 yrityksen esityksen jälkeen, joita johtivat Euroopan kirkkaimmat nuoret yrittäjyysmiehet.

Yliopisto-ikäisten yrittäjien European Enterprise Challengen voittajat olivat seuraavat:

  • 1st - Swim.me (Kreikka) joka loi älykkään puettavan laitteen, joka säilyttää sokeiden uimareiden suunnan uima-altaassa. Järjestelmä koostuu ympäristöystävällisestä uimalakista ja suojalasista ja on tarkoitettu käytettäväksi harjoitteluolosuhteissa.
  • 2nd - Mute (Portugali), äänenvaimennusmoduuli, joka pystyy eliminoimaan kaiun / kaiun ja ei-toivotut taajuudet huoneessa käyttämällä kangasjäännöksiä. Se on ammattimainen, kestävä ja innovatiivinen ratkaisu, joka edistää kiertotaloutta.
  • 3rd - Hjárni (Norja), jonka tavoitteena on tulla maailman suosituimmaksi ympäristöystävällisten parkitusaineiden toimittajaksi kestävälle nahantuotannolle. Vaikka Euroopan nahka tuottaa vuotuisen arvoketjun liikevaihdon 125 miljardia euroa, 85% nahasta on valmistettu kromista, mikä on vaarallista sekä terveydellemme että ympäristöllemme.

Vuoden yritys -kilpailun voittajat olivat seuraavat:

  • 1st - Scribo (Slovakia), ratkaisu sellaisten merkintöjen kuivapyyhkimiseen, joita ei kierrätetä ja jotka tuottavat 35 miljardin muovimerkin jätettä vuodessa. He ovat kehittäneet kierrätetystä vahasta valmistetut jätteettömät kuivapyyhintämerkinnät.
  • 2nd - FlowOn (Kreikka), innovatiivinen adapteri, joka muuntaa ulkohanat "älykkäiksi hanoiksi", jotka säätelevät veden virtausta, vähentävät veden kulutusta jopa 80% ja vähentävät altistusta viruksille ja bakteereille yli 98%.
  • 3rd - Lazy Bowl (Itävalta), ovat naispuolinen yritys, joka on erikoistunut pakastekuivattuihin "smoothie Bowls" -tuotteisiin, joissa ei ole sekä väriaineita että säilöntäaineita.

Ensimmäistä kertaa Gen-E -festivaaleilla ilmoitettiin "JA Europe -opettajan vuoden palkinnosta". Palkinnolla pyritään tunnustamaan opettajien rooli innoittamaan ja motivoimaan nuoria, auttamaan heitä löytämään potentiaalinsa ja saamaan heidät uskomaan heidän voimaansa toimia ja muuttaa tulevaa.

Palkinnon voitti ruotsalainen opettaja Sedipeh Wägner. Ms Wägner on kokenut JA-opettaja, joka opettaa maahanmuuttajille ja heikossa asemassa oleville opiskelijoille omistetussa esittelyohjelmassa valmistautumaan kansalliseen ohjelmaan, opettamaan heille ruotsia ja mahdollisesti täydentämään aiempaa koulutustaan ​​vastaamaan ruotsalaisia ​​lukiotasoja ja standardeja. 

Festivaalin järjestänyt JA Europe on Euroopan suurin voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sitoutunut luomaan mahdollisuuksia työllistyvyyteen, työpaikkojen luomiseen ja taloudelliseen menestykseen. Sen verkosto toimii 40 maassa, ja viime vuonna sen ohjelmat tavoittivat lähes 4 miljoonaa nuorta yli 100,000 140,000 vapaaehtoisen liikeyrityksen ja XNUMX XNUMX opettajan ja kouluttajan tuella.

JA Europen toimitusjohtaja Salvatore Nigro sanoi: ”Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa tämän vuoden JA Company of the Year -kilpailun ja Enterprise Challengen voittajat. Vuosittain yli 370,000 XNUMX opiskelijaa ympäri Eurooppaa taistelee suunnittelemalla oman miniyrityksensä ja aloittelijansa kilpailemaan Gen-E: llä, joka on Euroopan suurin yrittäjyysfestivaali.

"Aikomuksemme on aina auttaa lisäämään uran tavoitteita ja parantamaan työllistettävyyttä, yrittäjyystaitoja ja asenteita. Nuorilla yrittäjillä on niin paljon tarjottavaa yhteiskunnallemme, ja joka vuosi näemme uuden innostuksen aallon ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia omalla yrittäjyydellään. Voittajat heijastuvat jälleen tänä vuonna, että nuoret yrittäjät eivät näe liiketoimintaa vain keinona saavuttaa taloudellinen päämäärä, vaan myös alustana, jolla voidaan parantaa yhteiskuntaa ja auttaa ympäröiviä ihmisiä. "

JA Europe on Euroopan suurin voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sitoutunut valmistamaan nuoria työelämään ja yrittäjyyteen. JA Europe on JA Worldwide®: n jäsen, joka on jo 100 vuoden ajan antanut käytännön kokemusta yrittäjyyden, työvalmiuden ja taloudellisen lukutaidon kokemuksellisesta oppimisesta.

JA luo mahdollisuuksia työllistyvyyteen, työpaikkojen luomiseen ja taloudelliseen menestykseen. Viime lukuvuonna JA-verkosto tavoitti Euroopassa lähes 4 miljoonaa nuorta 40 maassa lähes 100,000 140,000 vapaaehtoisen yrittäjän ja yli XNUMX XNUMX opettajan / kouluttajan tuella.

Mitkä ovat COYC- ja JA-yritysohjelmat? JA Europe Company of the Year -kilpailu on parhaiden JA Company Program -ryhmien vuosittainen kilpailu Euroopassa. JA Company -ohjelma antaa lukiolaisille (15–19-vuotiaat) mahdollisuuden täyttää tarpeen tai ratkaista ongelman yhteisössä ja opettaa heille käytännön taitoja, joita tarvitaan oman liiketoiminnan käsitteellistämiseen, hyödyntämiseen ja johtamiseen. Oman yrityksen rakentamisen ajan opiskelijat tekevät yhteistyötä, tekevät tärkeitä liiketoimintapäätöksiä, kommunikoivat useiden sidosryhmien kanssa ja kehittävät yrittäjyyteen liittyviä tietoja ja taitoja. Joka vuosi yli 350,000 30,000 opiskelijaa ympäri Eurooppaa osallistuu tähän ohjelmaan ja perustaa yli XNUMX XNUMX miniyritystä.

Mitkä ovat ETY: n ja JA: n käynnistysohjelma? European Enterprise Challenge on vuosittainen eurooppalainen kilpailu parhaista JA Start Up -ohjelmaryhmistä. Start Up -ohjelma antaa keskiasteen jälkeisille opiskelijoille (19-30-vuotiaat) mahdollisuuden kokea oman yrityksen johtamista ja näyttää heille, kuinka kykyjään käytetään oman yrityksen perustamiseen. Opiskelijat myös kehittävät henkilökohtaisen menestymisen ja työllistyvyyden kannalta välttämättömiä asenteita ja taitoja sekä saavat olennaista ymmärrystä itsenäisestä ammatinharjoittamisesta, yrityksen perustamisesta, riskinottamisesta ja vaikeuksien selviytymisestä, kokeneiden vapaaehtoisten kanssa. Joka vuosi yli 17,000 20 opiskelijaa 2,500 maasta ympäri Eurooppaa osallistuu tähän ohjelmaan ja luo yli XNUMX uutta yritystä vuodessa.

Continue Reading

Euroopan komissio

Komissio hyväksyi ehdotuksen Euroopan tutkimus- ja innovointisopimukseksi

Julkaistu

on

Komissio on antanut ehdotuksensa neuvoston suositukseksi "Tutkimus- ja innovointisopimus Euroopassa" kansallisen eurooppalaisen tutkimusalueen (ERA) politiikkojen täytäntöönpanon tukemiseksi. Sopimuksen ehdotuksessa määritellään yhteiset ensisijaiset alueet yhteiselle toiminnalle ERA: n tukemiseksi, asetetaan investointien ja uudistusten päämäärä ja se muodostaa perustan yksinkertaistetulle politiikan koordinointi- ja seurantaprosessille EU: n ja jäsenvaltioiden tasolla ERA-foorumin kautta, jossa jäsenet valtiot voivat jakaa uudistus- ja investointimenetelmänsä parhaiden käytäntöjen vaihdon tehostamiseksi. Tärkeää on, että vaikuttavan eurooppalaisen tutkimusalueen varmistamiseksi sopimuksessa määrätään yhteistyöstä tutkimuksen ja innovoinnin sidosryhmien kanssa.

Digitaalisen aikakauden Eurooppaan sopiva varatoimitusjohtaja Margrethe Vestager sanoi: "Pandemia on osoittanut meille, kuinka tärkeää on yhdistää tutkimus- ja innovaatiotoimet, jotka tuovat nopeasti tuloksia markkinoille. Se on osoittanut meille tärkeyden investoida jäsenvaltioiden ja EU: n yhteisesti sovittuihin strategisiin painopisteisiin. Tänään ehdottamamme tutkimus- ja innovointisopimus helpottaa parempaa yhteistyötä ja yhdistää pyrkimyksemme saavuttaa Euroopalle tärkeimmät tutkimus- ja innovaatiotavoitteet. Ja se antaa meille kaikille mahdollisuuden oppia toisiltamme. "

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisoasioista vastaava komission jäsen Mariya Gabriel sanoi: "Tutkimus- ja innovointisopimus on ensimmäinen virstanpylväs pyrkimyksissämme luoda yksinkertaistettu ja tehokas eurooppalainen tutkimusalue. Sopimuksen tavoitteena on edistää tulevaa vuoropuheluprosessia keskeisten toimijoiden kanssa painottaen selkeästi parhaiden käytäntöjen jakamista ja helpottamalla jäsenvaltioiden yhteistyötä investoimalla yhteisiin tutkimus- ja innovaatiotavoitteisiin ja koordinoidakseen niitä. "

Sopimuksesta ilmoitettiin komission tiedonannossaUusi tutkimuksen ja innovoinnin tutkimusalue'' syyskuussa 2020 ja hyväksynyt Neuvoston päätelmät uudesta tutkimusalueesta joulukuussa 2020. Löydät lisätietoja tätä.

Continue Reading

Päiväys

Uusia avoimia tietoja ja julkisen sektorin tietojen uudelleenkäyttöä koskevia sääntöjä aletaan soveltaa

Julkaistu

on

17. heinäkuuta oli määräaika, jonka kuluessa jäsenvaltioiden oli saatettava muutettu direktiivi osaksi kansallista lainsäädäntöä Direktiivi avoimesta datasta ja julkisen sektorin tietojen uudelleenkäytöstä kansalliseen lainsäädäntöön. Päivitetyt säännöt kannustavat innovatiivisten ratkaisujen, kuten liikkuvuussovellusten, kehittämiseen, lisäävät avoimuutta avaamalla pääsyn julkisesti rahoitettuihin tutkimustietoihin ja tukevat uutta tekniikkaa, mukaan lukien tekoäly. Digitaaliseen aikakauteen sopiva Eurooppa Varatoimitusjohtaja Margrethe Vestage sanoi: "Tietostrategialla määrittelemme eurooppalaisen lähestymistavan tietojen etujen hyödyntämiseksi. Uusi direktiivi on avainasemassa, jotta julkisten elinten tuottama valtava ja arvokas resurssivarasto voidaan käyttää uudelleen. Resurssit, jotka verovelvollinen on jo maksanut. Joten yhteiskunta ja talous voivat hyötyä avoimuuden lisäämisestä julkisella sektorilla ja innovatiivisilla tuotteilla. "

Sisämarkkinakomissaari Thierry Breton sanoi: "Nämä avointa dataa ja julkisen sektorin tietojen uudelleenkäyttöä koskevat säännöt auttavat meitä voittamaan esteet, jotka estävät julkisen sektorin tietojen täyden uudelleenkäytön, etenkin pk-yritysten kannalta. Näiden tietojen välittömän taloudellisen arvon odotetaan nelinkertaistuvan 52 miljardista eurosta vuonna 2018 EU: n jäsenvaltioissa ja Isossa-Britanniassa 194 miljardiin euroon vuonna 2030. Lisääntyneet liiketoimintamahdollisuudet hyödyttävät kaikkia EU: n kansalaisia ​​uusien palveluiden ansiosta. "

Julkinen sektori tuottaa, kerää ja levittää tietoa monilta alueilta, esimerkiksi maantieteellisiltä, ​​oikeudellisilta, meteorologisilta, poliittisilta ja koulutuksilta. Kesäkuussa 2019 hyväksytyillä uusilla säännöillä varmistetaan, että enemmän tätä julkisen sektorin tietoa on helposti saatavilla uudelleenkäyttöä varten, mikä tuottaa arvoa taloudelle ja yhteiskunnalle. Ne johtuvat entisen julkisen sektorin tietojen uudelleenkäyttöä koskevan direktiivin (PSI-direktiivi) tarkistamisesta. Uudet säännöt tuovat lainsäädäntökehyksen ajan tasalle digitaalisen tekniikan viimeaikaisen kehityksen kanssa ja kannustavat edelleen digitaalista innovaatiota. Lisätietoja on saatavilla verkossa.  

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa