Liity verkostomme!

Kiina

Kilpailu: EU, Yhdysvallat ja Kiinan kansantasavalta osallistuivat viidenteen maailmanlaajuiseen merenkulun sääntelyhuippukokoukseen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EU: n, Yhdysvaltojen ja Kiinan kansantasavallan korkeat virkamiehet osallistuivat 7. syyskuuta viidenteen maailmanlaajuiseen merenkulkualan sääntelyhuippukokoukseen. Osallistujia olivat kilpailun ja merenkulkuviranomaisten edustajat, jotka ovat vastuussa kansainvälisen linjaliikenteen sääntelystä maailman suurimmilla linjaliikennekaistoilla.

Huippukokouksessa käsiteltiin alakohtaista kehitystä koronaviruspandemian alkamisen jälkeen, mukaan lukien kansainvälisen konttikuljetusalan kohtaamat haasteet ja merenkulun toimitusketjujen laajemmat kysymykset. Osallistujat olivat yhtä mieltä siitä, että pandemia esitti varustamoiden, satamien ja logistiikkapalvelujen toimijoille poikkeuksellisia haasteita reiteillä EU: hun ja EU: sta sekä muualla maailmassa.

He vaihtoivat näkemyksiä lainkäyttöalueidensa toteuttamista toimista sekä tulevaisuuden näkymistä ja näkymistä, mukaan lukien mahdolliset toimet toimialan kestävyyden lisäämiseksi. Huippukokous järjestetään kahden vuoden välein ja se on foorumi kolmen viranomaisen välisen yhteistyön edistämiseksi. Seuraava huippukokous pidetään vuonna 2023 Kiinassa.

Mainos

Kiina

Ilmastotoimet: EU: n ja Kiinan yhteinen lehdistötiedote ilmastonmuutoksen torjunnasta ennen COP26: ta

Julkaistu

on

Toisen korkean tason ympäristö- ja ilmastovuoropuhelun jälkeen 27. syyskuuta 2021 komission varapuheenjohtaja Frans Timmermans ja Kiinan kansantasavallan varapääministeri Han Zheng vahvistivat sitoutumisensa Pariisin sopimukseen ja Glasgow'n COP26-konferenssin onnistuneen tuloksen. Yhteisessä lehdistötiedotteessa he korostivat kiireellisyyttä toimia erityisesti hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin kuudennen arviointikertomuksen valossa. He vahvistivat myös, että korkean tason ympäristö- ja ilmastopuhelu on jatkossakin keskeinen foorumi EU: n ja Kiinan välillä tehostamalla toimia ja kahdenvälistä yhteistyötä ympäristön ja ilmastonmuutoksen torjunnan alalla. Viimeisessä kokouksessaan he keskustelivat maailmanlaajuisen ilmaston ja biologisen monimuotoisuuden kriisien eri näkökohdista keskittyen tuleviin UNFCCC COP26 -tapahtumiin Glasgow'ssa ja biologisen monimuotoisuuden yleissopimuksen COP15 -järjestelmään Kunmingissa. Lisätietoja keskustelusta on saatavilla tätä

Mainos

Continue Reading

Kiina

Kiina esittää Australian kanssa ankarat vastaukset Taiwanin kommentteihin

Julkaistu

on

By

Kiinan ulkoministeriö sanoi maanantaina (11. lokakuuta), että Kiina on esittänyt Australialle ankarat esitykset Australian entisen pääministerin Tony Abbottin "sopimattomista" kommenteista Taiwanista, kirjoittaa Yew Lun Tian ja Ryan Woo, Reuters.

Abbott vieraili viime viikolla Taiwanissa, jonka Kiina väittää henkilökohtaisena ominaisuutena, tapasi Taiwanin presidentin Tsai Ing-wenin ja kertoi turvallisuusfoorumille, että Kiina saattaa ryöstää taloutensa hidastumista ja taloutta. Lue lisää.

"Australian poliitikon asiaankuuluvat sanat ja teot ovat yhden Kiinan periaatteen vastaisia ​​ja lähettävät vakavasti väärän signaalin", Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Zhao Lijian kertoi säännöllisessä tiedotustilaisuudessa. "Kiina vastustaa jyrkästi tätä. Olemme esittäneet ankarat esitykset Australialle."

Mainos

Continue Reading

Kiina

Korruptio Kiinan oikeuskamarissa

Julkaistu

on

KKP: n entinen oikeusministeri Fu Zhenghua on nyt syytettynä vakavista kurinpidollisista rikkomuksista - hän oli aiemmin käynnistänyt poliittisesti motivoituneen syytteen huomattavaa toisinajattelijaa Guo Wenguia AKA Miles Kwokia vastaan, kirjoittaa Louis Auge.

Kiinan kommunistinen puolue on viime päivinä ilmoittanut aikomuksestaan ​​jatkaa korruption vastaista toimintaansa jopa hallitsevan puolueen oikeudellisen ja oikeudellisen alueen ylemmän tason keskellä. Kampanja, jonka presidentti Xi Jinping käynnisti vuonna 2018 iskulauseella "Saohei chu'e", joka tarkoittaa "pyyhkiä pois musta ja poistaa paha", on kohdistunut hämmästyttävään määrään väitetysti korruptoituneita valtion toimijoita viimeisten kolmen vuoden aikana.

Kiinan lainsäätäjä on pitänyt kampanjaa suurena menestyksenä - paljastanut lähes 40,000 50,000 väitettyä rikossolua ja korruptoituneita yrityksiä, ja yli XNUMX XNUMX kommunistisen puolueen ja valtion virkamiestä on rangaistu väitetystä avustamisesta virallisten tilastojen mukaan. Ja Peking ei osoita merkkejä hidastavansa etsintää yksilöitä kohtaan, joiden he katsovat joutuneen järjestelmän rikki - jopa huipulla.

Mainos

Kiinan poliittisen ja oikeusjärjestelmän korruptiota vastaan ​​pidetyn viimeisimmän rautaisen nyrkin esityksenä ilmoitettiin viikonloppuna, että Kiinan kansan poliittisen neuvoa -antavan konferenssin sosiaali- ja oikeuskomitean apulaisjohtaja Fu Zhenghua ( CPPCC) - Kiinan korkein poliittinen neuvoa -antava elin - on kurinpidollisen ja valvontatutkimuksen kohteena CCP -protokollan epäiltyjen rikkomusten vuoksi.

Ennen siirtymistään CPPCC: hen Fu oli toiminut oikeusministerinä ja apulaispoliisipäällikkönä Pekingin kunnallispoliisilaitoksessa, missä KKP: n hierarkia kiitti häntä siitä, että hän oli tukahduttanut kaupungin seksiteollisuuden ja ansainnut itselleen ylennyksen yleisestä turvallisuudesta vastaava varaministeri.

Hänet tunnettiin myös kiusaamisesta merkittäviin ja menestyviin perheisiin. Vuonna 2014 herra Fu a suoritti useiden kriitikkojen mielestä poliittisesti motivoituneen syytteeseenpanon Guo Wengui AKA Miles Kwokia vastaan, joka on korkean profiilin KKP: n toisinajattelija, joka nyt asuu maanpaossa Yhdysvalloissa. Herra Kwok paljasti myöhemmin, että Fu oli määrännyt tutkimaan maan nykyisen varapresidentin Wang Qishanin perheasioita, mikä sai aikaan huhuja Fu: n poliittisesta tulevaisuudesta.

Mainos

Häntä vastaan ​​esitetyt syytökset eivät kuitenkaan pitäneet kiinni - kun Fu aloitettiin oikeusministerin tehtäviin - mutta hänen polkunsa KKP: n valta -asemassa näyttää nyt loppuneen. Hän ei ole ainoa korkea -arvoinen virkamies, joka on viime aikoina tuntenut Pekingin vihan. Uutiset tutkimuksesta tulivat muutama päivä sen jälkeen, kun KKP ilmoitti karkottavansa entisen yleisen turvallisuuden varapuhemiehen Sun Lijunin, syyttäen häntä "klikkien ja kaapelien muodostamisesta avainosaston valtaamiseksi" ja luottamuksellisten asiakirjojen yksityisen kokoelman pitämisestä.

Mitä tulee herraan Fuun, kurinpitotarkastuksen keskuskomissio (CCDI) - hallitseva kommunistisen puolueen korruption vastainen vahtikoira - ilmoitti yksinkertaisesti, että häntä tutkitaan "puoluehallinnon ja lain vakavien rikkomusten" vuoksi. Yhden virkkeen lausunto ei antanut syytteeseen muita yksityiskohtia.

Mukaan CNN, ilmoitus otti vastaan ​​lukuisia online-hahmoja poliiseista ja vankilan vartijoista tutkiviin toimittajiin, ihmisoikeusjuristeihin ja älymystöihin. Epäilemättä KPK: n kaltaiset suorasanaiset KKP -kriitikot ovat myös kokeneet kehityksen lieventämisen.

Viime kuukausina presidentti Xi on vahvistanut puolueensa puristusta nouseviin poliittisiin tähtiin ja liian voimakkaisiin virkamiehiin. Kuitenkin herran Fu: n kohtalossa on epätavallista se, kuinka äänekkäästi ja laajasti - toisin sanoen yksimielisesti - sitä juhlitaan sekä hallituksen puolesta työskentelevien että sen hallituksen tukahduttamien ihmisten puolesta.

Uutisten jälkeen hänen kaatumisestaan ​​useat tutkivat veteraanitoimittajat sanoivat sosiaalisessa mediassa, että herra Fu oli kohdannut heidät kovista raporteistaan, jotka koskivat vetoomusten esittäjien laitonta pidätystä ja paikallishallinnon korruptiota.

"Fu Zhenghuan tukahduttamisen kohteet ovat Kiinan kansalaisyhteiskunnan ytimessä olevat ihmiset. Siksi koko maan henkinen sektori ja suuri yleisö ovat innoissaan (hänen armonsa putoamisesta)", sanoi Pekingin poliittinen analyytikko Wu Qiang. "Hänen nousunsa valtaan edusti aggressiivista rauta-nyrkkeilytapaa, joka on muokannut Kiinan hallintoa viime vuosikymmenen aikana."

Fu: n aggressiivista lähestymistapaa sovellettiin myös poliiseihin ja vanginvartijoihin, joista monet ovat juhlinneet hänen kaatumistaan ​​sosiaalisessa mediassa. Huomautuksissa viitataan siihen, että herra Fu on asettanut lähtötason virkamiehille ankarat työolot, kuten vankilan vartijoiden antamat tauot yövuorojen aikana.

Jotkut analyytikot ovat ehdottaneet, että tämä viimeaikaisten puhdistusten sarja osoittaa Kiinan johtajien luottamuksen heikkenemistä maan sisäisiin turvallisuusvirastoihin. Wu Qiangin sanoin: ”Pekingin on erittäin vaikea saada poliittista luottamusta. Tämä on sen hallinnon suurin kriisi. "Miles Kwokin kaltaisille kriitikoille se on myös merkki siitä, että murtumat hallitsevan puolueen keskustassa ovat alkaneet laajentua. Kuka tahansa voi arvata, onko se kuilu, joka voidaan ylittää.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa