Liity verkostomme!

US

Nokia toimii Google Cloudin kanssa 5G-ytimessä ja reunassa

SHARE:

Julkaistu

on

Nokia solmi sopimuksen Google Cloudin kanssa 5G-ydin- ja edutuotteiden kehittämiseksi yhdessä operaattoreille ja yrityksille. Laajentamalla suhdettaan tekniseen jättiläiseen kolme kuukautta napauttamisen jälkeen auttaakseen IT-infrastruktuurinsa uudistamista. kirjoittaa Diana Goovaerts .

Yhteisessä julkilausumassa yritykset sanoivat, että yhteistyö menee naimisiin Nokian ääni-, pilvi- ja 5G-ytimien kanssa; verkon valotustoiminto; tiedonhallinta; ja signalointi Google Cloudin Anthos for Telecom -alustalla.

Yritykset pyrkivät "validoimaan, optimoimaan ja kehittämään pilvikohtaisia ​​verkkotoimintoja" ja "innovoimaan uusia ratkaisuja, jotka auttavat palveluntarjoajia toimittamaan 5G-yhteyksiä ja -palveluja mittakaavassa".

He mainitsivat vähittäiskaupan ja teollisuuden kahdeksi alaksi, jotka hyötyvät.

Ron Haberman, Nokian pilvi- ja verkkopalveluiden johtaja, korosti telealan kehitystä virtuaalisissa verkkotoiminnoissa ja totesi, että uudet pilvipalvelutoiminnot ja automaatio "mahdollistavat uuden ketteryyden ja käyttötapaukset 5G-aikakaudella".

Google käynnisti Anthos for Telecom maaliskuussa 2020 laskuttamalla sitä Android-mobiilikäyttöjärjestelmän pilviekvivalenttina.

Nokia yhdessä Google Cloudin kanssa lokakuussa 2020 siirtämään paikallisen IT-infrastruktuurinsa julkiseen pilvipalveluun osana tarjousta kustannusten leikkaamiseksi.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa