Liity verkostomme!

Ukraina

Tunnettu ukrainalainen akateemikko Anatoliy Peshko ehdottaa maailmanjohtajia perustamaan maailmanhallituksen, jonka pääkonttori on Ukrainassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Ukrainalainen akateemikko, Ukrainan taloustieteiden akatemian ensimmäinen varapresidentti Anatoliy Peshko on lähettänyt kutsuja maailman johtajille ehdotuksella perustaa Maailmanlaajuisen turvallisuuden, yhteistyön ja kehityksen neuvosto, jonka pääkonttori on Ukrainassa. 

Ukrainan koko ukrainalaisen julkisten organisaatioiden liiton "Narodna Rada" puheenjohtajan mukaan uuden kansainvälisen järjestön tehtävänä on määritellä syvän erikoistumisen ja yhteistyön periaatteet maailman edistyneimpien maiden välillä, mikä mahdollistaa koko ihmiskunta käyttää luonnollisia, henkisiä ja teknologisia resurssejaan tehokkaammin.

Anatoli Peshko huomauttaa, että hänen taloudellisten ja sosiaalisten laskelmiensa perusteella on selvää, että maailman kehittyneillä mailla on vain yksi tehokas ja tarkoituksenmukainen kehitystapa. Se koostuu tasapainoisen kansainvälisen järjestelmän luomisesta, jossa syvä erikoistuminen ja yhteistyö ei koske pelkästään rahan ja resurssien keräämistä, vaan myös ehtymättömien energialähteiden hankkimista, luomutuotteiden tuotantoa paikallisten maatalousteollisuuskompleksien puitteissa, ihmisten tehokasta hoitoa. ja heidän eliniän pidentäminen molekyyligeneettisen lähestymistavan, ulkoavaruuden tutkimisen jne. avulla.

Kaikki tämä on mahdollista, jos tietyt luonnolliset, ekologisesti ja taloudellisesti järkevät toimet neuvotellaan ja säädettäisiin jokaisessa maailman maassa. Tämän lähestymistavan seurauksena on myös rauhan luominen kaikkien maiden välille, koska tällaisen järjestelmän konfliktit johtavat syviin aineellisiin ja sosioekonomisiin menetyksiin.

Hankkeen tekijä näkee Saksan, Israelin, Yhdysvaltojen, Iso-Britannian, Ranskan, Kiinan ja Ukrainan osallistujina uuteen organisaatioon.

Anatoli Peshko katsoo, että ajatus Ukrainaan keskittyvän maailmanhallituksen luomisesta perustuu kuuluisan amerikkalaisen filosofin ja politiikan tutkijan Samuel Huntingtonin näkemykseen, joka vuosikymmeniä sitten ennusti ja jätti maailmanyhteisölle todistukseksi ajatuksen maailman luomisesta. Ukrainan kaltaisen maan alueella.

Kutsu maailman johtajille lähetettiin Ukrainan koko Ukrainan julkisten organisaatioiden liiton "Narodna Rada" puolesta, joka on Ukrainan suurin julkinen järjestö, joka yhdistää noin 4,500 XNUMX Ukrainan julkista organisaatiota ja puoluetta. Sen ottivat vastaan ​​muun muassa Saksan liittokansleri Olaf Scholz, Yhdysvaltain presidentti Joseph Biden, Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu, Ukrainan presidentti Vladimir Zelensky ja muut.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa