Liity verkostomme!

Ukraina

"Olemme valmiita pakolaisia ​​varten ja he ovat tervetulleita", von der Leyen

SHARE:

Julkaistu

on

Naton ja EU:n yhteisessä lehdistötilaisuudessa kysyttynä, miten Eurooppa voisi valmistautua pakolaisiin, Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi, että EU on täysin valmistautunut pakolaisiin ja että heidät otettaisiin vastaan. 

"Olemme työskennelleet viikkoja ollaksemme valmiita, toivoen parasta, mutta valmistautumassa pahimpaan", von der Leyen sanoi. "Meillä on - kaikkien etulinjassa olevien jäsenmaiden kanssa - selkeät valmiussuunnitelmat Ukrainasta tulevien pakolaisten vastaanottamiseksi ja vastaanottamiseksi välittömästi.

"Meillä on tukea maan sisällä siirtymään joutuneille ihmisille [Ukrainan sisällä], meillä on paljon tukea ECHO:n humanitaarisen avun kautta suojaan, ja kaikki välttämättömyydet, joita maan sisällä siirtymään joutuneet ihmiset tarvitsevat välittömästi; Tämän lisäksi Ukrainalle lisätään taloudellista tukea, joka on saatavilla juuri nyt. Valmius on täysin hereillä ja toivomme, että pakolaisia ​​tulee vähän, mutta olemme täysin valmiita niihin ja he ovat tervetulleita."

Jaa tämä artikkeli:

Mainos

Nousussa