Liity verkostomme!

Ukraina

Paljon kuumaa ilmaa: Kuka kertoo totuuden Burisma-kaasuskandaalissa

Julkaistu

on

Uraauurtava ja erittäin kiistanalainen dokumentti, Paljon kuumaa ilmaa: kuka kertoo totuuden Burisma-kaasuskandaalissa?, oli ensimmäisen näytöksensä toimittajien ja muiden kiinnostuneiden kansainvälisen yleisön edessä The Press Clubissa, Brysselissä 2. kesäkuuta, kirjoittaa Gary Cartwright.

Iso-Britanniassa toimivan mediakonsultin Tim Whitein tuottama ja James Croskellin esittämä video yritti ottaa "Tuore ilme" Ukrainan Burisma Holdingsia ympäröivässä skandaalissa Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin pojan Hunter Bidenin omaelämäkerran äskettäisen julkaisun valossa, Kauniita asioita: Muistio (Huhtikuu 2021).

Burisman perusti vuonna 2002 syrjäytetyn entisen Ukrainan presidentin Viktor Janukovitšin liittolainen Mykola Zlochevsky, joka pakeni henkensä vuoksi Venäjälle vuoden 2014 Maidan-vallankumouksen jälkeen, jonka seurauksena Ukrainan turvallisuuspalvelut tappoivat 100 siviiliä, väitetysti Venäjän erikoisjoukot.

166 henkilöä yksinkertaisesti "katosi" tapahtumien aikana 18. – 23. Helmikuuta, heidän kohtalonsa ovat tuntemattomia tähän päivään saakka.

Burismaa omistaa tällä hetkellä kyproslainen offshore-yritys Brociti Investments Limited, jonka tietojen mukaan sen omistaa Zlochevsky, joka itse pakeni Ukrainasta pian Janukovychin jälkeen epäiltynä veronkierrosta ja rahanpesusta. 

Yritysasiakirjoista käy ilmi, että Hunter Bidenistä tuli Burisma Holdingsin hallituksen jäsen 18. huhtikuuta 2014, kaksi kuukautta Maidanin traagisten tapahtumien jälkeen.

Biden vanhempi oli itse Valkoisen talon tärkein keskustelukumppani Janukovitšin kanssa, kun hän oli Ukrainan presidentti.

Dokumenttielokuvan aikana toimittajat esittävät asiakirjoja, jotka osoittavat varojen siirron offshore-yrityksille, jotka saattavat olla yhteydessä Hunter Bideniin. He sanovat myös, että Burismaa vastaan ​​Ukrainassa käydyt tapaukset johtivat korkeimpien virkamiesten erottamiseen Yhdysvaltojen presidentin hallinnon puhelun jälkeen.

Rudy Guiliani järkyttää Kiovaa.

Tämän vuoden huhtikuussa FBI suoritti etsintöjä Rudy Giulianin kotona ja toimistossa osana tutkimusta herra Giulianin suhteista Ukrainaan. Häntä vastaan ​​tehtyihin optioihin sisältyi väite, että New Yorkin entinen pormestari ei rekisteröinyt itseään ulkomaiseksi agentiksi. Ulkomaisten edustajien rekisteröintilaissa vaaditaan ihmisiä ilmoittamaan ulkoministeriölle, jos he toimivat ulkomaisena edustajana toisen kansakunnan puolesta.

Giulianilla oli keskeinen rooli pyrittäessä painostamaan Ukrainaa tutkimaan Joe Bideniä ja hänen poikaansa Hunteria. Hänellä oli myös tärkeä tehtävä Yhdysvaltojen entisen Ukrainan-suurlähettilään syrjäyttämisessä, Trumpin syytteeseenpanon oikeudenkäynnin todistajat todistivat.

Ennen vuoden 2020 presidentinvaaleja Giuliani johti pyrkimyksiä löytää syytteisiä tietoja demokraattikandidaatista Joe Bidenistä ja hänen poikastaan ​​Hunterista Ukrainasta.

Giulianin toiminta Ukrainassa entisen pomonsa puolesta ei ole sujunut Kiovassa:  "Jos saan virallisen pyynnön New Yorkin eteläiseltä piiriltä tai muusta puolueettomasta toiminnasta, kuten Rudy Giulianin mahdollisesta häiritsemisestä, olisin valmis auttamaan heitä", Igor Novikov, joka toimi Zelenskin läheisenä neuvonantajana. Trumpin ensimmäisen syytteeseenpanon aikana ilmoitettiin sanoneen tämän vuoden helmikuussa.

"Tämä johtuu siitä, että mielestäni pormestari Giulianin toimet Ukrainassa uhkasivat kansallista turvallisuuttamme", hän lisäsi. "Meidän vastuullamme on varmistaa, että kaikki yritykset viedä maamme liittolaisiemme sisäpolitiikkaan eivät jää rankaisematta."

Novikov sanoi myös olevansa valmis auttamaan pyrkimyksissä irrottaa Giuliani hänen oikeustoimintalupansa, ja torstaina 24. kesäkuuta Giulianin lupa todellakin peruutettiin.

New Yorkin muutoksenhakutuomioistuimen tuomarit totesivat päätöksessään, että Giuliani, joka oli työskennellyt Donald Trumpin kanssa kumoamaan Yhdysvaltain vuoden 2020 presidentinvaalien tuloksen, oli antanut useita vääriä lausuntoja äänestämisestä Arizonan, Georgian ja Pennsylvanian osavaltioissa - mukaan lukien väitteet että satoja tuhansia poissaolevia lippuja ja muita ääniä oli laskettu virheellisesti.

Tuomioistuin ehdotti, että Giulianin keskeyttämisestä voi tulla pysyvä.

Hunter Biden ja se kannettava tietokone

Giuliani oli takana pyrkimyksissä saada Ukrainan viranomaiset aloittamaan tutkimukset syytöksistä, jotka Hunter Biden oli puuttunut asiaan järjestääkseen asianomaisille osapuolille pääsyn isäänsä.

Vuonna 2019 FBI otti haltuunsa kannettavan tietokoneen, jonka väitettiin kuuluvan Biden Jr: lle. Tutkijat haastoivat kannettavan tietokoneen vuonna 2019 Delaware-tietokoneliikkeestä sen jälkeen kun väitetysti Giuliani oli kaatanut laitteen olemassaolosta ja sijainnista. Kannettava tietokone sisälsi asiakirjoja, jotka näyttivät vahvistavan väitteet, vaikka niitä ei koskaan voitu todistaa, ja Biden itse väitti, ettei hänellä ole aavistustakaan, olisiko kannettava tietokone hänen vai ei.

Huhtikuun 2021 omaelämäkerrassaan Kauniita asioita: Muistio Hunter Biden, hän kerskailee, että hänen vodkan ja halkeamien saanti oli "hämmästyttävä - jopa kuolemaa uhmaava ”.

Hän myöntää avoimesti viettäneensä humalassa Washington DC: n huoneistossa ja useampia kuukausia kokaiinin polttamisessa Hollywoodin hotellibungaloweissa. Vaikka hänen isänsä oli varapresidentti, hän oli avoliitossa naispuolisen huumekauppiaan kanssa.

Onko tämä mies, jonka nimitettäisiin suuren energiayhtiön hallitukseen ilmoitetulla 80,000 2019 dollarin kuukausipalkalla? Mies, joka todistajien mukaan, kuten Reuters kertoi lokakuussa 5, ei ole koskaan käynyt Ukrainassa yritystoiminnan aikana viiden vuoden toimikautensa aikana?

Ellei kyseinen mies tietenkään ole Yhdysvaltojen varapuheenjohtajan poika, ja joka Hunter Bidenin nimittämisen aikaan Burisman hallitukseen näytti olevan hyvässä asemassa seuraavaksi presidentiksi.

Dokumentti: se on otettu hyvin vastaan ​​ja herättänyt paljon huomiota herra Whiteille ja Croskellille, mikä on heidän ensimmäinen yhteistyönsä. Hunter Bidenin ja Rudy Giulianin kohdalla on vielä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

energia

Yhdysvaltojen ja Saksan yhteinen julkilausuma Ukrainan tukemisesta, Euroopan energiaturvallisuudesta ja ilmastotavoitteista

Julkaistu

on

Yhdysvallat ja Saksa ovat antaneet yhteisen julkilausuman Saksan liittokansleri Angela Merkelin äskettäisen Washingtonin-vierailun jälkeen tapaamaan kahdenvälisesti Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin. Lausunnossa käsitellään kiistanalaista Nordstream 2 -hanketta, joka on jakanut mielipiteitä EU: ssa.

"Yhdysvallat ja Saksa tukevat vakaasti Ukrainan suvereniteettia, alueellista koskemattomuutta, itsenäisyyttä ja valittua eurooppalaista tietä. Sitoudumme tänään (22. heinäkuuta) vetäytymään takaisin Venäjän aggressiota ja pahanlaatuista toimintaa vastaan ​​Ukrainassa ja sen ulkopuolella. Yhdysvallat lupaus tukea Saksan ja Ranskan pyrkimyksiä rauhan luomiseen Itä-Ukrainaan Normandian muodon kautta.Saksa tehostaa ponnistelujaan Normandian muodon puitteissa helpottamaan Minskin sopimusten täytäntöönpanoa.Yhdysvallat ja Saksa vahvistavat sitoutumisensa ilmastokriisin torjumiseen ja ryhtyä päättäväisiin toimiin päästöjen vähentämiseksi 2020-luvulla pitääkseen 1.5 celsiusasteen lämpötilaraja tavoitettavissa.

"Yhdysvallat ja Saksa ovat yhdistäneet päättäväisyytensä vaatia Venäjää vastuuseen aggressiostaan ​​ja pahanlaatuisesta toiminnastaan ​​määräämällä kustannuksia pakotteiden ja muiden välineiden avulla. Sitoudumme työskentelemään yhdessä äskettäin perustetun Yhdysvaltain ja EU: n Venäjää koskevan korkean tason vuoropuhelun kautta, ja kahdenvälisillä kanavilla sen varmistamiseksi, että Yhdysvallat ja EU ovat valmiita, mukaan lukien asianmukaiset välineet ja mekanismit, reagoimaan yhdessä Venäjän aggressioon ja pahanlaatuisiin toimiin, mukaan lukien Venäjän pyrkimykset käyttää energiaa aseena. aseiden kanssa tai syyllistyä aggressiivisiin toimiin Ukrainaa vastaan, Saksa ryhtyy toimiin kansallisella tasolla ja vaatii tehokkaita toimenpiteitä Euroopan tasolla, mukaan lukien pakotteet, Venäjän vientikapasiteetin rajoittamiseksi Eurooppaan energia-alalla, mukaan lukien kaasu, ja / tai muilla aloilla Tämän sitoumuksen tarkoituksena on varmistaa, että Venäjä ei käytä väärin putkijohtoa, Nord Stream 2 mukaan lukien, aggressiivisuuden saavuttamiseksi. poliittiset tavoitteet käyttämällä energiaa aseena.

"Tuemme Ukrainan sekä Keski- ja Itä-Euroopan energiavarmuutta, mukaan lukien EU: n kolmannessa energiapaketissa vahvistetut monimuotoisuuden ja toimitusvarmuuden keskeiset periaatteet. Saksa korostaa, että se noudattaa sekä kolmannen energiapaketin kirjainta että henkeä. Saksan lainkäyttövaltaan kuuluvalla Nord Stream 2: lla on varmistettava eriyttäminen ja kolmansien osapuolten pääsy tähän. Tähän sisältyy arvio kaikista riskeistä, joita hankkeen toteuttajan sertifiointi aiheuttaa EU: n energian toimitusvarmuudelle.

"Yhdysvallat ja Saksa ovat yhtä mieltä siitä, että Ukrainan ja Euroopan etujen mukaista on, että Ukrainan kautta kulkeva kaasukuljetus jatkuu vuoden 2024 jälkeenkin. Tämän uskomuksen mukaisesti Saksa sitoutuu hyödyntämään kaikkia käytettävissä olevia vipuvaikutuksia jopa 10 Ukrainan Venäjän kanssa tekemän kaasunsiirtosopimuksen, mukaan lukien erityislähettilään nimittäminen näiden neuvottelujen tukemiseksi, aloitettavaksi mahdollisimman pian ja viimeistään 1. syyskuuta. Yhdysvallat sitoutuu tukemaan näitä pyrkimyksiä täysimääräisesti.

"Yhdysvallat ja Saksa ovat päättäväisesti sitoutuneita torjumaan ilmastonmuutosta ja varmistamaan Pariisin sopimuksen onnistumisen vähentämällä omia päästöjämme netto-nollan mukaisesti viimeistään vuoteen 2050 mennessä ja kannustamalla vahvistamaan muiden maiden ilmastotavoitteita. suurten talouksien kanssa, ja yhteistyössä politiikkojen ja tekniikoiden kanssa maailmanlaajuisen nollatason siirtymisen nopeuttamiseksi. Siksi olemme käynnistäneet Yhdysvaltojen ja Saksan ilmasto- ja energiakumppanuuden. Kumppanuus tukee Yhdysvaltojen ja Saksan yhteistyötä kehitettäessä toimivia etenemissuunnitelmia kunnianhimoisen tavoitteemme saavuttamiseksi. päästöjen vähentämistavoitteet; kotimaisten politiikkojen ja prioriteettien koordinointi alakohtaisissa hiilipäästöjen vähentämistä koskevissa aloitteissa ja monenvälisillä foorumeilla; investointien aktivointi energiansiirtymässä; kriittisten energiatekniikoiden, kuten uusiutuvan energian ja varastoinnin, vedyn, energiatehokkuuden ja sähköisen liikkuvuuden, kehittäminen, esittely ja laajentaminen

"Osana Yhdysvaltojen ja Saksan ilmasto- ja energia-alan kumppanuutta olemme päättäneet perustaa pylvään tukemaan nousevien talouksien energiamuutoksia. Tähän pilariin keskitytään tukemaan Ukrainaa ja muita Keski- ja Itä-Euroopan maita. Nämä ponnistelut paitsi myötävaikuttaa ilmastonmuutoksen torjuntaan, myös tukee Euroopan energiavarmuutta vähentämällä Venäjän energian kysyntää.

"Näiden ponnistelujen mukaisesti Saksa sitoutuu perustamaan ja hallinnoimaan vihreää rahastoa Ukrainalle tukemaan Ukrainan energiamuutosta, energiatehokkuutta ja energiavarmuutta. Saksa ja Yhdysvallat pyrkivät edistämään ja tukemaan vähintään miljardin dollarin investointeja Vihreä rahasto Ukrainalle, mukaan lukien kolmannet osapuolet, kuten yksityisen sektorin yksiköt. Saksa antaa alkurahoituksen rahastolle vähintään 1 miljoonaa dollaria ja pyrkii laajentamaan sitoumuksiaan tulevina varainhoitovuosina. Rahasto edistää rahaston käyttöä uusiutuva energia; helpottaa vedyn kehitystä; lisätä energiatehokkuutta; nopeuttaa siirtymistä kivihiilestä ja edistää hiilineutraaliutta.Yhdysvallat aikoo tukea aloitetta ohjelmien lisäksi teknisen tuen ja rahaston tavoitteiden mukaisen poliittisen tuen avulla. markkinoiden yhdentymisen, sääntelyn uudistamisen ja uusiutuvien energialähteiden kehittämisen tukeminen Ukrainan energia-alalla.

"Lisäksi Saksa jatkaa kahdenvälisten energiahankkeiden tukemista Ukrainan kanssa, erityisesti uusiutuvien energialähteiden ja energiatehokkuuden sekä hiilen siirtymätukien alalla, mukaan lukien erityislähettilään nimittäminen 70 miljoonan dollarin erityisrahoituksella. Saksa on myös valmis käynnistää Ukrainan joustavuuspaketti Ukrainan energiavarmuuden tukemiseksi. Tähän sisältyy pyrkimyksiä turvata ja lisätä kapasiteettia Ukrainaan suuntautuville kaasunvirtauksille tavoitteena suojella Ukrainaa täysin mahdollisilta tulevilta Venäjän yrityksiltä katkaista kaasun toimituksia maahan Se sisältää myös teknistä apua Ukrainan integroitumiseksi Euroopan sähköverkkoon, joka perustuu EU: n ja Yhdysvaltain kansainvälisen kehityksen viraston käynnissä olevaan työhön ja koordinoidusti niiden kanssa.Lisäksi Saksa helpottaa Ukrainan liittymistä Saksan kyberkapasiteetin kehittämisjärjestelyyn , tukemaan ponnisteluja Ukrainan energia-alan uudistamiseksi ja auttamaan vaihtoehtojen tunnistamisessa t o Ukrainan kaasunsiirtojärjestelmien nykyaikaistaminen.

"Yhdysvallat ja Saksa ilmaisevat vahvan tukensa Three Seas -aloitteelle ja sen ponnisteluille infrastruktuurin liitettävyyden ja energiavarmuuden vahvistamiseksi Keski- ja Itä-Euroopassa. Saksa sitoutuu laajentamaan sitoutumistaan ​​aloitteeseen silmällä pitäen tukemaan Kolmen meren maiden hankkeita Seas-aloite alueellisen energiaturvallisuuden ja uusiutuvien energialähteiden alalla.Lisäksi Saksa tukee EU: n talousarviosta yhteistä etua koskevia hankkeita energia-alalla EU: n talousarviosta, jonka rahoitusosuus on enintään 1.77 miljardia dollaria vuosina 2021--2027. investoimalla Three Seas Initiative -ohjelmaan ja kannustaa edelleen jäsenten ja muiden konkreettisia investointeja. "

Robert Pszczel, Venäjän ja Länsi-Balkanin vanhempi virkamies, Naton päämajan julkisen diplomatian osasto (PDD), ei ollut liian vaikuttunut sopimuksesta:

Continue Reading

koronavirusantigeenin

COVID-19 - Ukraina lisättiin luetteloon maista, joissa matkustaminen ei ole välttämätöntä

Julkaistu

on

Tarkistettuaan suositusta, joka koski väliaikaisten rajoitusten asteittaista poistamista EU: hun suuntautuville ei-välttämättömille matkoille, neuvosto päivitti luettelon maista, erityishallintoalueista sekä muista yhteisöistä ja alueellisista viranomaisista, joiden matkustusrajoitukset olisi poistettava. Erityisesti Ruanda ja Thaimaa poistettiin luettelosta ja Ukraina lisättiin luetteloon.

Kuten neuvoston suosituksessa todetaan, tätä luetteloa tarkistetaan edelleen säännöllisesti ja tarvittaessa päivitetään.

Suosituksessa asetettujen kriteerien ja ehtojen perusteella jäsenvaltioiden olisi 15. heinäkuuta 2021 alkaen vähitellen poistettava seuraavien kolmansien maiden asukkaiden matkarajoitukset ulkorajoilla:

 • Albania
 • Armenia
 • Australia
 • Azerbaidžan
 • Bosnia ja Hertsegovina
 • Brunei
 • Kanada
 • Israel
 • Japani
 • Jordania
 • Libanon
 • Montenegro
 • Uusi Seelanti
 • Qatar
 • Moldovan tasavalta
 • Pohjois-Makedonian tasavalta
 • Saudi-Arabia
 • Serbia
 • Singapore
 • Etelä-Korea
 • Ukraina (uusi)
 • Yhdysvallat
 • Kiina edellyttäen, että vastavuoroisuus vahvistetaan

Matkustusrajoituksia olisi myös vähitellen poistettava Kiinan erityishallintoalueilla Hongkongissa ja Macaossa.

Niiden yksiköiden ja alueviranomaisten ryhmään, joita ainakin yksi jäsenvaltio ei tunnusta valtioiksi, myös Kosovoa ja Taiwania koskevat matkarajoitukset olisi poistettava asteittain.

Andorran, Monacon, San Marinon ja Vatikaanin asukkaita olisi pidettävä EU: n asukkaiina tässä suosituksessa.

Kriteerit niiden kolmansien maiden määrittämiseksi, joiden osalta nykyinen matkarajoitus olisi poistettava, päivitettiin 20. toukokuuta 2021. Ne kattavat epidemiologisen tilanteen ja yleisen vastauksen COVID-19: een sekä käytettävissä olevien tietojen luotettavuuden. Vastavuoroisuus olisi myös otettava huomioon tapauskohtaisesti.

Schengen-assosioituneet maat (Islanti, Lichtenstein, Norja, Sveitsi) osallistuvat myös tähän suositukseen.

Tausta

Neuvosto antoi 30. kesäkuuta 2020 suosituksen ei-välttämättömien matkojen EU: hun väliaikaisten rajoitusten asteittaisesta poistamisesta. Tämä suositus sisälsi alkuperäisen luettelon maista, joiden jäsenvaltioiden olisi aloitettava matkustamisrajoitusten poistaminen ulkorajoilla. Luetteloa tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään tarvittaessa.

Neuvosto hyväksyi 20. toukokuuta muutossuosituksen meneillään oleviin rokotuskampanjoihin vastaamiseksi ottamalla käyttöön tietyt vapautukset rokotetuille ja helpottamalla kolmansia maita koskevien rajoitusten poistamista koskevia perusteita. Samalla tarkistuksissa otetaan huomioon uusien vaihtoehtojen mahdolliset riskit määrittelemällä hätäjarrumekanismi, jotta voidaan reagoida nopeasti kiinnostuksen tai huolenaiheen muunnokseen kolmannessa maassa.

Neuvoston suositus ei ole oikeudellisesti sitova väline. Jäsenvaltioiden viranomaiset ovat edelleen vastuussa suosituksen sisällön täytäntöönpanosta. Ne voivat täysin avoimesti poistaa vähitellen matkustusrajoitukset luetteloon merkittyihin maihin.

Jäsenvaltion ei pitäisi päättää poistaa luettelossa lueteltujen kolmansien maiden matkustusrajoituksia, ennen kuin siitä on päätetty koordinoidusti.

Tämä nimeäminen ei vaikuta asemaan asemassa, ja se on YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselman 1244 (1999) ja Kansainvälisen tuomioistuimen lausunnon Kosovon itsenäisyysjulistuksesta mukainen.

Neuvoston suositus ei-välttämättömien matkojen väliaikaisesta rajoittamisesta EU: hun ja tällaisen rajoituksen mahdollisesta kumoamisesta annetun neuvoston suosituksen (EU) 2020/912 muuttamisesta

COVID-19: Neuvosto päivittää suosituksen matkustamisrajoituksista kolmansista maista (lehdistötiedote 20. toukokuuta 2021)

COVID-19: matkustaminen EU: hun (taustatiedot)

Continue Reading

Ukraina

Ukrainan sisäasiainministeri eroaa

Julkaistu

on

By

Ukrainan sisäministeri Arsen Avakov puhuu lehdistötilaisuudessa toimittajan Pavel Sheremetin tappamisen tutkinnasta Kiovassa, Ukrainassa 2016. joulukuuta 12. REUTERS / Valentyn Ogirenko

Ukrainan sisäministeri Arsen Avakov (Kuvassa) on lähettänyt erokirjeen, ministeriö sanoi tiistaina paljastamatta muutoksen syytä, kirjoittaa Natalia Zinets, Reuters.

Presidentti Volodymyr Zelenskiyn toimisto tai ministeriön lehdistöpalvelu eivät vastanneet Reutersin kommentointipyyntöihin.

Avakov oli johtanut ministeriötä vuodesta 2014, mutta hän ja Zelenskiy olivat olleet viime viikkoina ristiriidassa tutkivan toimittajan tappamisen tutkinnasta Kiovan keskustassa vuonna 2016 järjestetyssä autopommituksessa.

Zelenskiy oli sanonut toukokuussa pidetyssä lehdistötilaisuudessa puhuvansa Avakovin kanssa siitä, voisiko hän pysyä tehtävässään, jos tuomioistuin päättäisi, että epäiltyjä, Itä-Ukrainan separatistien kanssa käydyn sodan veteraaneja, olisi viattomia.

Kesäkuussa tuomioistuimet vapauttivat kaksi epäiltyä pidätyksestä ja asettivat heidät kotiarestiin heidän oikeudenkäyntinsä odottamiseksi.

Oikeudenkäynnit ovat herättäneet mielenosoituksia, ja aktivistit sanovat epäiltyjen osallistuneen Pavel Sheremetin tapamiseen. Mielenosoittajat vaativat myös hänen eroamistaan ​​viime kesäkuussa väitteiden perusteella poliisin julmuudesta.

Parlamentin turvallisuusasioita käsittelevän valiokunnan apulaispäällikkö ja Zelenskiyn puolueen jäsen Iryna Vereshchuk ehdotti, että presidentti olisi kehottanut Avakovia eroamaan.

"Luulen, että heillä oli sopimus siitä, että jos presidentti pyytää häntä kirjoittamaan eroamiskirjeen, niin herra Avakov tekee sen riippumatta siitä, haluaako hän sitä vai ei", Vereštšuk kertoi toimittajille.

Parlamentin on hyväksyttävä hänen erouksensa voimaantulemiseksi. Zelenskiyn puolueella on enemmistö.

Lainsäätäjä Oleksandr Kachura sanoi sähkeessä, että puolueen jäsen Denys Monastyrskiy oli nimitetty Avan seuraajaksi.

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa