Liity verkostomme!

UK

Tutkimus siitä, kuinka brittiläisten äänet voivat jäädä Britannian vaaleista

SHARE:

Julkaistu

on


Kampanjaryhmät New Europeans UK ja Unlock Democracy ovat tehneet yhteistyötä British Overseas Voters Forumin kanssa tutkiakseen, kuinka hyvin postijärjestelmä pärjää briteille, jotka äänestävät ulkomailla Yhdistyneen kuningaskunnan parlamenttivaaleissa 4. heinäkuuta.

Se tulee sen jälkeen, kun British Overseas Voters Forumin johtaja, Bangkokissa asuva Bruce Darrington ilmaisi huolensa postijärjestelmän luotettavuudesta osissa Aasiaa ja muualla maailmassa. 

Puhuttuaan monien jäsenten kanssa hän pelkää, että suuri määrä postiääniä ei pääse Isoon-Britanniaan ajoissa, jotta monien ulkomailla asuvien brittien äänet laskettaisiin vaaleissa.

Darrington sanoi: "Uskomme, että postiäänestysprosessi ei todennäköisesti anna ihmisille monissa tai useimmissa maissa ympäri maailman riittävästi aikaa suorittaa äänestys, jotta se saadaan takaisin ennen laskentaa. 

"Haluamme nyt käyttää postitse äänestäjiksi rekisteröityneitä brittejä ulkomailla heidän kokemuksensa todisteena siitä, toimiiko postiäänestys maassa, jossa he asuvat tai työskentelevät." 

"Tutkinnan tarkoituksena on varmistaa, että kaikki postijärjestelmään liittyvät ongelmat kirjataan, jotta tulevia vaaleja varten voidaan ehdottaa muutoksia, kuten suurlähetystöjen ja konsulaattien osallistuminen äänestyslippujen jakamiseen ja palauttamiseen Britanniaan.

”Mitä enemmän ihmisiä osallistuu tutkimukseen, sitä paremman kuvan pystymme muodostamaan siitä, missä postijärjestelmä toimii hyvin ja missä se saattaa epäonnistua. Siksi kehotamme kaikkia ulkomailla asuvia brittejä auttamaan meitä käyttämällä muutaman minuutin tallentamiseen, milloin he saivat ja julkaisivat äänensä tai saivatko he äänensä liian myöhään, jotta he voisivat palauttaa sen ajoissa.

Mainos

Unlock Democratian johtaja ja entinen liberaalidemokraattien kansanedustaja Tom Brake selitti: "Tällä hetkellä tuhannet ihmiset voisivat laittaa äänensä postilaatikoihin ympäri maailmaa ja ajatella "työ tehtyä". Mutta todellisuudessa heidän äänensä saattaa saapua Yhdistyneeseen kuningaskuntaan viikkoja äänestyspaikkojen sulkemisen jälkeen, eikä niitä koskaan lasketa."

Hän lisäsi: "Pyydämme kaikkia ulkomailla asuvia brittejä toimittamaan tiettyjä tietoja, jotka jaetaan kolmen tutkimuksen suorittavan organisaation kesken: British Overseas Voters Forum, Unlock Democracy ja New Europeans UK. Se auttaa meitä tutkimaan, saapuiko jokainen ääni ajoissa, jotta se voidaan todella laskea vaaleissa."      

New Europeans UK ja Unlock Democracy käyvät yhteistä kampanjaa ulkomaisten vaalipiirien käyttöönottamiseksi Isossa-Britanniassa edustaakseen paremmin ulkomailla asuvia brittejä. Monilla mailla, jotka ovat samankokoisia kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kuten Ranskassa ja Italiassa, on ulkomaisia ​​vaalipiirejä. 

Ulkomaisten vaalipiirien kampanjaa tukevat sellaiset ryhmät kuin Bremain Espanjassa, Brexpats - Hear Our Voice, Euroopan britit, British Overseas Voters Forum, Liberal Democrats Abroad ja True & Fair Party.

· Kaikkia tutkimukseen osallistumisesta kiinnostuneita pyydetään lähettämään alla olevat tiedot sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu]:

· Etunimi

· Sukunimi

· Maa

· Päivämäärä Postiäänestys (PV) Pyydetty, jos tiedossa

· PV:n vastaanottopäivä

· PV:n julkaisupäivä

· Paikallinen viranomainen, joka on antanut PV:si

· Äänestyspiiri (tämä on PV:ssäsi)

· Äänestysnumero (tämä on PV:ssäsi)

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa