Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Britannian ministeri: Ei vielä päätöstä terveiden lasten COVID-19-rokotteista

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Opiskelijat osallistuvat oppituntiin Weaverhamin lukiossa, koska koronavirustaudin (COVID-19) lukitseminen alkaa helpottaa Cheshiressä, Britanniassa, 9. maaliskuuta 2021. REUTERS/Jason Cairnduff

Britannian rokotteiden ministeri Nadhim Zahawi sanoi sunnuntaina (5. syyskuuta), ettei vielä ole tehty päätöstä siitä, pitäisikö terveitä 12–15-vuotiaita lapsia rokottaa COVID-19-tautia vastaan ​​sen jälkeen, kun on raportoitu, että käyttöönotto voi alkaa lähitulevaisuudessa päivää, kirjoittaa Alistair Smout.

Britannian rokotusten ja immunisoinnin sekakomitea (JCVI) kieltäytyi perjantaina (3. syyskuuta) suosittelemasta rokotuksia kyseisen ryhmän lapsille, ottaen huomioon ennalta varautumisen lähestymistavan harvinaisen sydäntulehdusriskin vuoksi, mutta ongelman lisääminen oli hienosti tasapainossa. Lue lisää.

Mainos

Hallitus kuulee lääketieteellisiä neuvonantajia saadakseen neuvoja laajemmista näkökohdista, kuten vaikutuksista kouluun, ja voi silti antaa mahdollisuuden jatkaa ikäryhmän laajaa rokotusta.

Jotkut sanomalehdet kertoivat ministerien luottamuksesta siihen, että ylilääkäri vetäisi nopeasti takaisin terveille 12–15-vuotiaille, mutta Zahawi sanoi, että hallitus ei vaikuta päätökseen.

"Päätöstä ei tehdä ennen kuin kuulemme ylilääkäreiltä", Zahawi kertoi BBC: lle.

Mainos

Lapsia rokotetaan laajasti jo Yhdysvalloissa, Israelissa ja monissa Euroopan maissa.

Britannian viranomaiset ovat korostaneet, että 12–15-vuotiaat, jotka ovat alttiita COVID-19: lle, ovat jo oikeutettuja rokotukseen, samoin kuin kaikki yli 16-vuotiaat.

Neljä Yhdistyneen kuningaskunnan valtiota, joissa on kirjattu 133,000 XNUMX COVID -kuolemantapausta, hallitsevat omaa terveyspolitiikkaansa, vaikka kaikki ovat noudattaneet JCVI: n neuvoja rokotteiden käyttöönotosta toistaiseksi.

Zahawi vahvisti, että todisteita rokotuksesta vaaditaan Englannissa joihinkin suuriin tapahtumiin tämän kuun lopussa, kun kaikille aikuisille on tarjottu kaksi laukausta. Lue lisää.

Hän sanoi myös, että hallitus on vielä viimeistelemässä rokotteen tehostamisohjelman suunnitelmia JCVI: n väliaikaisen neuvon mukaan, että sitä voidaan tarvita haavoittuvassa asemassa oleville ja vanhuksille. Lue lisää.

"On hyvin todennäköistä, että aloitamme näiden ryhmien vahvistamisen, koska toivon, että väliaika muuttuu lopulliseksi neuvoksi tämän kuun puoliväliin mennessä", hän sanoi.

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 1.8 miljoonan euron Latvian järjestelmän koronavirusepidemiasta kärsineiden karjankasvattajien tukemiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 1.8 miljoonan euron Latvian tukiohjelman, jolla tuetaan koronaviruksen aiheuttaman karjankasvatusalan viljelijöitä. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tukiohjelman mukaan tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpiteellä pyritään lieventämään edunsaajien likviditeettivajetta ja vastaamaan osaan koronavirusepidemian aiheuttamista tappioista sekä Latvian hallituksen toteuttamiin rajoittaviin toimenpiteisiin viruksen leviämisen rajoittamiseksi. Komissio katsoi, että järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen.

Erityisesti tuki (i) saa olla enintään 225,000 31 euroa tuensaajaa kohti; ja ii) myönnetään viimeistään 2021. joulukuuta 107. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 3 artiklan XNUMX kohdan b alakohdan mukaisesti Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen ja tilapäisten puitteiden edellytykset. Tämän perusteella komissio hyväksyi järjestelmän EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64541 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio antaa Ranskalle 3 miljardin euron tukiohjelman koronaviruksen aiheuttamien yritysten tukemiseksi lainojen ja osakesijoitusten kautta

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti Ranskan suunnitelmat perustaa 3 miljardin euron rahasto, joka sijoittaa velkainstrumenttien sekä osake- ja hybridi -instrumenttien välityksellä pandemian kohteena oleviin yrityksiin. Toimenpide hyväksyttiin tilapäisen valtiontuen puitteissa. Järjestelmä pannaan täytäntöön rahastolla, jonka otsikko on ”Siirtymärahasto COVID-19-pandemiasta kärsineille yrityksille” ja jonka budjetti on 3 miljardia euroa.

Tässä järjestelmässä tukea myönnetään i) pääomalainoina tai osallistuvina lainoina; ja ii) pääomapohjan vahvistamistoimenpiteet, erityisesti hybridipääomainstrumentit ja äänioikeutetut etuoikeutetut osakkeet. Toimenpide on avoin Ranskaan sijoittautuneille ja kaikilla aloilla (paitsi rahoitusalalla) toimiville yrityksille, jotka olivat elinkelpoisia ennen koronaviruspandemiaa ja jotka ovat osoittaneet taloudellisen mallinsa pitkän aikavälin elinkelpoisuuden. Tästä järjestelmästä odotetaan hyötyvän 50–100 yritystä. Komissio katsoi, että toimenpiteet täyttivät väliaikaisissa puitteissa asetetut ehdot.

Komissio päätteli, että toimenpide oli tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen korjaamaan vakava häiriö Ranskan taloudessa SEUT -sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan ja tilapäisen valvonnan edellytysten mukaisesti. Tämän perusteella komissio hyväksyi nämä järjestelmät EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti.

Mainos

Varatoimitusjohtaja Margrethe Vestager (kuvassa) ”Tämä 3 miljardin euron pääomapohjan vahvistamisjärjestelmä antaa Ranskalle mahdollisuuden tukea koronaviruspandemiasta kärsineitä yrityksiä helpottamalla niiden rahoitusta näinä vaikeina aikoina. Jatkamme tiivistä yhteistyötä jäsenvaltioiden kanssa löytääksemme käytännön ratkaisuja koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten lieventämiseksi samalla kun noudatamme EU: n sääntöjä. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa