Liity verkostomme!

Taiwan

Lainsäädäntöpuhuja johdat valtuuskuntaa Tšekin tasavaltaan ja Liettuaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Taiwanin lainsäädäntöpuhuja You Si-kun saapui Tšekkiin 18. heinäkuuta johtaen puolueiden välistä lainsäätäjien valtuuskuntaa nelipäiväiselle vierailulle maahan ennen kuin hän aloitti kolmen päivän vierailun Liettuaan 21. heinäkuuta. Tšekin tasavalta demokratialiikkeiden mekkana. Tapasit maassa ollessasi useita korkeita virkamiehiä, mukaan lukien Tšekin parlamentin ylä- ja alahuoneen presidentit Miloš Vystrčil ja Markéta Pekarová Adamová. Sinun vierailusi, joka tuli Vystrčilin kutsusta, tulee lähes kaksi vuotta Tšekin senaatin presidentin oman historiallisen matkan jälkeen Taiwaniin, jonka aikana hänestä tuli ensimmäinen Taiwanin ei-diplomaattisen liittolaisen lainsäädäntäelimen johtaja, joka puhui lakiasäätävän yuanin kanssa. . Liettuan parlamentin (Seimasin) puhemies Viktorija Čmilytė-Nielsen otti nelijäsenisen taiwanilaisen valtuuskunnan vastaan ​​saavuttuaan Liettuaan. Baltiassa ollessaan ryhmä tapaa lainsäätäjiä sekä vierailee Liettuan demokraattisen kehityksen muistopaikoissa.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa