Liity verkostomme!

Slovakia

Slovakian valtuuskunnan Taiwan-vierailu MOFA toivotti tervetulleeksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Ulkoministeriö toivotti Taiwanin hallituksen ja kansan puolesta vilpittömästi tervetulleeksi 43-jäsenisen Slovakian valtuuskunnan kuusipäiväisen vierailun 5. joulukuuta. Slovakian talousministeriön valtiosihteerin Karol Galekin johtama valtuuskunta on suurin ja korkein Taiwanissa vieraileva slovakialainen sen jälkeen, kun se perusti toimiston Taiwaniin.

Ulkoministeri Jaushieh Joseph Wu isännöi ryhmää tervetuliaisjuhlissa 6. joulukuuta, jonka aikana hän totesi Taiwanin ja Slovakian suhteiden vahvistuvan ja kiitti Keski-Euroopan kansakuntaa sen aiemmin tänä vuonna lahjoittamasta COVID-19-rokotteesta. Osapuolet allekirjoittivat myös Taiwanin ja Slovakian välisen taloudellisen yhteistyön komission 1. istunnon pöytäkirjan 9. joulukuuta. Sopimus varmistaa mekanismin perustamisen tulevaa vaihtoa ja yhteistyötä varten Taiwanin ja Slovakian välillä monilla aloilla. Lisäksi valtuuskunta allekirjoitti vierailunsa aikana yhteensä yhdeksän yhteisymmärryspöytäkirjaa.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa