Liity verkostomme!

Liettua

Entinen varapuheenjohtaja Chen jakaa Taiwanin demokraattiset saavutukset Liettuassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Taiwan on täysin sitoutunut puolustamaan vapaata ja demokraattista elämäntapaansa ja samalla edistämään alueellista vakautta ja maailmanlaajuista vaurautta, entinen varapresidentti Chen Chien-jen lupasi puheessaan Future of Democracy -foorumissa Vilnassa 20. marraskuuta. Chenin huomautukset tulivat hänen mukaansa. piti pääpuheen Liettuan ulkoministeriön maan pääkaupungissa järjestämässä foorumissa.

Entinen varapresidentti kuvaili Taiwania demokratian majakaksi autoritaarisuuden uhkia ja leviämistä vastaan ​​ja väitti, että se toimii menestyksekkäiden kokemustensa ja käytäntöjensä ansiosta lakmus-tapauksena Intian ja Tyynenmeren alueella. Chen pani myös merkille Taiwanin sekä sen demokraattisten kumppanien Australian ja Liettuan taloudellisen ja poliittisen pakotteen, jota autoritaariset hallitukset kohtaavat, ennen kuin totesi, että Taiwanin hallitus ja kansa arvostavat vilpittömästi muiden samanmielisten kumppanien horjumatonta tukea.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa