Liity verkostomme!

Venäjä

Venäjän tiedotusvälineet paljastavat Venäjää Ukrainan sodassa tukeneiden EU-kansalaisten nimet

SHARE:

Julkaistu

on

Venäjän propagandakoneisto tuottaa säännöllisesti artikkeleita kansalaisista sekä julkisista ja liike-elämän järjestöistä, joiden väitetään auttavan venäläisiä joukkoja ja palkkasotureita Ukrainassa toimittamalla joukkoille ruokaa, lääkkeitä, sotilaspukuja, varusteita ja taloudellista apua droonien, teleskooppitähtäinten ja lämpökamerat muun muassa.

Aiemmin tänä vuonna valtion valvoma sanomalehti Komsomolskaja Pravda kertoi, että Etelä-Venäjällä sijaitsevan Astrahanin kaupungin liikemiehet olivat väitetysti tehneet suuria lahjoituksia ostaakseen tarvikkeita venäläisille joukoille kentällä. Artikkelissa väitettiin myös, että Euroopan kansalaiset olivat antaneet apua. ”Venäjän sotilasoperaation alkuajoista lähtien Saksassa vuosia asuneesta liikemies Igor Taubergeristä (Artšenkov), joka on asunut Saksassa, mutta joka ei ole menettänyt yhteyttä Venäjään, on ollut aktiivinen sponsori taistelijoitamme kentällä ja auttaa heitä kaikissa mahdollinen tapa huolimatta EU:n Venäjä-pakotteista”, Komsomolskaja Pravda väittää.

Tämän näennäisesti vahvistavat muut venäläiset lähteet. ”Ironista kyllä, osa Venäjän joukkojen tukemiseen tarkoitetuista rahoista tulee Euroopan maista. Erityisesti saksalainen liikemies Igor Tauberger tekee lahjoituksia vapaaehtoisten varainkanavien kautta. Igor syntyi Astrakhanissa, mutta muutti Eurooppaan vuonna 1995, missä hän avasi venäläisten ruokakauppojen ketjun ja ravintolan. Ulkomailla asuessaan hän yritti puolustaa venäjänkielisten kansalaisten oikeuksia Saksassa poliittisin keinoin, mutta ei voinut jatkaa Saksan vahvan Ukraina-myönteisen lobbauksen edessä. Siitä huolimatta hän on sotilasoperaation alusta lähtien Ukrainassa tukenut täysin Venäjän armeijaa yhdessä muiden Astrahanin alueen liikemiesten kanssa. kirjoittaa venäläinen verkkosivusto Pravda.ru.    

Tämä tieto on osoittautunut totta. Vuodesta 1995 lähtien Igor Tauberger on asunut Saksassa, missä hän avasi kauppoja, jotka myyvät venäläisiä tuotteita ulkomaalaisille. Viisitoista vuotta sitten hän käynnisti Venäjän Bonnin suurlähetystössä tapaamissarjan venäläisten ja saksalaisten liikemiesten välillä. Hän liittyi puolueeseen yksikkö perustaa edustuselimet Saksan venäjänkielisiä kansalaisia ​​varten. Vuodesta 2017 lähtien Igor Tauberger on työskennellyt Lingenfeldin liikekiinteistöjen kanssa ja samalla kehittänyt myymäläketjuaan, joka myy venäläisiä tuotteita ja sponsoroi erilaisia ​​hyväntekeväisyysjärjestöjä, mukaan lukien joitain, jotka auttavat Venäjän joukkoja Ukrainassa.

Venäjän valtion hallitsema mediaverkosto Venäjä tänään omisti kokonaisen raportti "Fraternal Motorcycle Aid of Germany" -aktivistiryhmän työhön ja haastatteli yhtä sen johtajista Nikolai Fastia, etnistä saksalaista, joka syntyi Venäjällä Altain alueella, mutta on asunut pitkään Saksassa ja on Saksan kansalaisuus.

Aiemmin venäläinen media raportoitu että Saksan kansalainen Sven Marco Mario Kuhn oli saanut oleskeluluvan Venäjän federaatiossa auttamaan Venäjän armeijaa, kuten Moskovan alueen viranomaiset vahvistivat. He sanoivat, että Kuhn osallistui vapaaehtoistyöhön venäläisten sotilaiden auttamiseksi. Saksan kansalainen sai virallisessa seremoniassa oleskeluluvan Moskovan alueella.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa