Liity verkostomme!

Venäjä

Venäjä suunnittelee false flag -ydinprovokaatiota

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Venäjän armeija on menettänyt parhaiten koulutetut yksikkönsä ja valtavan määrän sotilasvarusteita provosoimattoman sodan aikana Ukrainaa vastaan. On käynyt selväksi, että Putin ei pysty saavuttamaan alkuperäisiä tavoitteitaan. Tämä saa hänet ryhtymään terroriin: ydin-, kemialliseen ympäristöterroriin aiheuttaakseen mahdollisimman suuren vahingon Ukrainalle, Dispatches, IFBG.

Ydinterrorismista on tullut tyypillinen piirre Venäjän federaation sodassa Ukrainaa vastaan. Venäläiset joukot pommittavat ja louhivat järjestelmällisesti viime maaliskuussa valloitetun Zaporizhzhjan ydinvoimalan aluetta ja lähialueita. Venäjä syyttää perinteisesti Ukrainaa tästä tahallisesta ydinprovokaatiosta. Epäonnistunut yritys räjäyttää ZNPP ei ole pysäyttänyt Kremliä: se luo nyt vaikutelman ydinkatastrofista omalla alueellaan. 

14. heinäkuuta rekisteröitiin drone-onnettomuus Kurtšatovin kaupungissa muutaman kilometrin päässä Kurskin ydinvoimalasta. Pian tämän jälkeen Venäjän johtavat mediaresurssit ja propagandasähkökanavat alkoivat samanaikaisesti syyttää Ukrainaa tästä provokaatiosta. Tällaisten julkaisujen tyyli ja tapa osoittivat, että kyseessä oli ennalta suunniteltu viestintäoperaatio. Jos drone tai ohjus osuu ydinvoimalaan - riippumatta siitä, kenen alueella se sijaitsee - terrori-iskun seurauksista voi tulla hallitsemattomia.

Venäjästä on tullut uhka koko sivistyneelle maailmalle. Ydinkiristystä tehostetaan painostaakseen sivistynyttä maailmaa lopettamaan Ukrainan tukemisen. Kreml ei ohjaa tervettä järkeä eikä ota huomioon siviiliuhreja. ZNPP:n pommitukset, Kahhovkan vesivoimalaitoksen pommitukset, Titanin kemiantehtaan louhinta Krimillä – nämä ovat vain muutamia Putinin viimeaikaisimmista rikoksista. Venäjän toimet Ukrainassa ovat rikoksia ihmisyyttä vastaan ​​ja uhka koko maailmalle.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa