Liity verkostomme!

Venäjä

Kansainvälinen lausunto poistaa Venäjän SWIFT:stä, tukahduttaa Venäjän keskuspankin ja oligarkeja

SHARE:

Julkaistu

on

Tänä iltana Euroopan komission, Ranskan, Saksan, Italian, Iso-Britannian, Kanadan ja Yhdysvaltojen johtajat ilmoittivat yhteisessä julkilausumassa uusista rajoittavista toimista Putinin aggression edessä. 

"Me Euroopan komission, Ranskan, Saksan, Italian, Iso-Britannian, Kanadan ja Yhdysvaltojen johtajat tuomitsemme Putinin valintasodan ja hyökkäykset Ukrainan suvereenia kansakuntaa ja kansaa vastaan. Tuemme Ukrainan hallitusta ja Ukrainan kansaa heidän sankarillisissa ponnisteluissaan vastustaa Venäjän hyökkäystä. Venäjän sota on hyökkäys toisen maailmansodan jälkeen vallinneisiin kansainvälisiin perussääntöihin ja normeihin, joita olemme sitoutuneet puolustamaan. Vaadimme Venäjän tilille ja varmistamme yhdessä, että tämä sota on strateginen epäonnistuminen Putinille.

"Tällä viikolla diplomaattisten ponnistelujemme ja yhteisen työmme ohella puolustaaksemme omia rajojamme ja auttaaksemme Ukrainan hallitusta ja kansaa heidän taistelussaan, me, samoin kuin muut liittolaisemme ja kumppanimme ympäri maailmaa, asetimme ankaria toimenpiteitä Venäjän tärkeimpiä instituutioita vastaan. ja pankit, ja tämän sodan suunnittelijat, mukaan lukien Venäjän presidentti Vladimir Putin.

"Kun venäläiset joukot vapauttavat hyökkäyksensä Kiovaan ja muihin Ukrainan kaupunkeihin, olemme päättäneet jatkaa Venäjälle kustannusten asettamista, jotka eristävät Venäjän entisestään kansainvälisestä rahoitusjärjestelmästä ja talouksistamme. Toteutamme nämä toimenpiteet lähipäivinä.

Erityisesti sitoudumme toteuttamaan seuraavat toimenpiteet:

SWIFT

”Ensinnäkin sitoudumme varmistamaan, että valitut venäläiset pankit poistetaan SWIFT-viestijärjestelmästä. Tämä varmistaa, että nämä pankit irrotetaan kansainvälisestä rahoitusjärjestelmästä ja heikentää niiden kykyä toimia maailmanlaajuisesti.

Mainos

Venäjän keskuspankin rajoitukset

”Toiseksi sitoudumme ottamaan käyttöön rajoittavia toimenpiteitä, jotka estävät Venäjän keskuspankkia käyttämästä kansainvälisiä varantoaan tavoilla, jotka heikentävät pakotteidemme vaikutusta.

Kultaisia ​​passeja rajoitettiin

"Kolmanneksi sitoudumme toimimaan niitä ihmisiä ja yhteisöjä vastaan, jotka edistävät Ukrainan sotaa ja Venäjän hallituksen haitallista toimintaa. Erityisesti sitoudumme ryhtymään toimiin rajoittaaksemme kansalaisuuden – niin sanottujen kultaisten passien – myyntiä, jotta Venäjän hallitukseen liittyvistä varakkaista venäläisistä tulee maittemme kansalaisia ​​ja he pääsevät käyttämään rahoitusjärjestelmiämme.

Työryhmä lopettamaan virkamiesten ja eliitin omaisuuden - JA heidän perheidensä

Neljänneksi sitoudumme käynnistämään ensi viikolla transatlanttisen työryhmän, joka varmistaa taloudellisten sanktioidemme tehokkaan täytäntöönpanon tunnistamalla ja jäädyttämällä lainkäyttöalueillamme olevien pakotteiden kohteena olevien henkilöiden ja yritysten varat. Osana tätä pyrkimystä olemme sitoutuneet soveltamaan pakotteita ja muita taloudellisia ja täytäntöönpanotoimenpiteitä Venäjän hallitusta lähellä oleviin muihin Venäjän virkamiehiin ja eliittiin sekä heidän perheisiinsä sekä heidän mahdollisuuksiinsa tunnistaa ja jäädyttää lainkäyttöalueillamme hallussaan oleva omaisuus. . Teemme myös muita hallituksia ja pyrimme havaitsemaan ja häiritsemään väärin hankittujen voittojen liikkumista ja estämään näiltä henkilöiltä kyvyn piilottaa omaisuuttaan lainkäyttöalueilla kaikkialla maailmassa.

Lopuksi tehostamme koordinaatiotamme disinformaatiota ja muita hybridisodan muotoja vastaan.

Seisomme Ukrainan kansan rinnalla tänä pimeänä hetkenä. Jopa tänään ilmoittamiemme toimenpiteiden lisäksi olemme valmiita ryhtymään lisätoimiin saadaksemme Venäjän vastuuseen hyökkäyksestään Ukrainaa vastaan.

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa