Liity verkostomme!

Venäjä

"Tragedia Euroopalle, Ukrainalle ja Venäjälle itselleen" Nauseda

SHARE:

Julkaistu

on

Tänä iltana Ukrainaa käsittelevään Eurooppa-neuvoston ylimääräiseen kokoukseen saapuva Liettuan presidentti Gitanas Nauseda sanoi, että tähänastiset pakotteet eivät olleet riittävän ratkaisevia. Hän kutsui tämän päivän hyökkäystä tragediaksi Euroopalle, Ukrainalle ja Venäjälle itselleen.

"Uskon, uskon edelleen Euroopan unionin mahdolliseen rooliin tällaisten toimien estämisessä keskellä Eurooppaa", hän sanoi. "Mutta tätä varten meidän on ryhdyttävä toimiin, joista voidaan keskustella ja keskusteluista on hyötyä, mutta emme voi olla ikuisesti keskusteluissa, voimme tehdä päätöksiä ja voimme tehdä päätöksiä."

Nauseda vaati uusia ja laaja-alaisia ​​pakotteita, jotka kattavat taloudelliset, rahoitukselliset, sosiaaliset ja poliittiset toimenpiteet. Hän vaati myös Ukrainalle ehdokasstatusta Euroopan unionin jäsenyyttä silmällä pitäen, mutta lisäsi, että toimia tarvitaan tänään, koska huomenna saattaa olla liian myöhäistä. 

Valko-Venäjä

”Meidän on puhuttava Valko-Venäjään kohdistetuista pakotteista, koska tämä maa osallistuu aktiivisesti näihin sotatoimiin ja tekee niin naapuriaan Ukrainaa vastaan. Tämä on kauheaa, tämä on kauheaa."

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa