Liity verkostomme!

Venäjä

Avitosta tulee maailman vierailluin luokiteltujen ilmoitusten verkkosivusto

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Avito, johtava online-luokiteltujen mainosalusta Venäjällä on ohittanut yhdysvaltalaisen Craigslistin maailman vierailluimmaksi luokiteltujen ilmoitusten verkkosivustoksi.

Sivuston analytiikka-alustan Likewebin mukaan käyttäjät viettivät marraskuussa keskimäärin noin 11 minuuttia alustalla käyntiä kohden ja katsoivat lähes 12 sivua mainoksia. Sivuja per käynti on suosittu sitoutumismittari, joka lasketaan jakamalla verkkosivuston näyttökertojen kokonaismäärä vierailijoiden kokonaismäärällä.

Avito nousi maailman johtavaksi julkaisujen kokonaismäärällä, ja tällä hetkellä sivustolla on yli 86 miljoonaa aktiivista mainosta. Lisäksi se sijoittui 14. sijalle samankaltaisten verkkokauppa- ja ostossivustojen maailmanlaajuisessa sijoituksessa, ja se valittiin ensimmäiseksi venäläisten verkkokauppapaikkojen joukossa.

Avito-mobiilisovellus sijoittui myös Venäjällä ensimmäiselle sijalle useissa lokakuun kotimaisten ostossovellusten analyysipalvelussa App Anniessa. Mobiilisovellus nimettiin johtavaksi aktiivisten käyttäjien lukumäärän, istuntojen kokonaismäärän, käyttäjien sovelluksessa käyttämän ajan sekä latausten kokonaismäärän perusteella sovelluksen julkaisun jälkeen.

Mainos

"Avito on ainutlaatuinen ilmiö Venäjällä: siitä on tullut yleinen nimi, kuten Google maailmanlaajuisesti", Aviton toimitusjohtaja Vladimir Pravdivy kertoi tälle verkkosivustolle.

"Avitosta ei ole tullut vain jokaisen venäläisen matkakohde, vaan myös keskeinen alusta pienten ja keskisuurten yritysten sekä suuryritysten kehittämiselle", hän sanoi.

"Keskitymme tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme sekä jatkuva innovaatiomme ovat auttaneet meitä nousemaan ykköseksi Venäjällä – ja nyt, maailmassa." Mutta emme pysähdy tähän, vaan jatkamme eteenpäin ja kehitämme uusia malleja johtajuudellemme Venäjällä ja maailmanlaajuisesti.

Mainos

Aviton käyttäjät auttavat myös ympäristöä: yhtiö arvioi, että vuonna 2020 alustalla vaihdetut tavarat säästivät kasvihuonekaasupäästöissä noin 18 miljoonaa tonnia eli tarpeeksi materiaalia 23 uuden kaatopaikan luomiseen. Alustalta voi ostaa käytettyjä ja uusia tuotteita sekä kokonaisia ​​yrityksiä – käyttäjät voivat ostaa sovelluksen kautta esimerkiksi kokonaisen kahvilan.

Avito on integroitu palvelu, joka tarjoaa toimituksen Avito Deliveryn (Dostavka) kautta, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia koko Venäjällä.

Avito sijoittui marraskuussa 2021 maailman vierailluimmaksi luokiteltujen ilmoitusten verkkosivustoksi verkkosivujen analytiikka-alustalla Hasonlóweb.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa