Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Moskova aloittaa tehosterokotuskampanjan Venäjän COVID-19-tapausten lisääntyessä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Aluesairaalan lääkäri saa Venäjän Sputnik-V-rokotteen, joka on ammuttu koronavirustaudille (COVID-19) Tverissä, Venäjällä 12. lokakuuta 2020. REUTERS / Tatyana Makeyeva / File Photo

Moskovan terveysklinikat alkoivat tarjota tehosterokotuksia COVID-19: tä vastaan ​​torstaina (1. heinäkuuta), kaupungin pormestari sanoi, kun venäläiset viranomaiset pyrkivät hillitsemään nousua tapauksissa, joissa syytetään erittäin tarttuvasta Delta-muunnoksesta, kirjoittavat Alexander Marrow, Polina Ivanova ja Anton Kolodyazhnyy, Reuters.

Terveysministeriö antoi keskiviikkona uudet säännökset kansallista rokotusohjelmaa varten ja suositteli, että klinikat aloittavat tehosteannosten antamisen ihmisille, jotka on rokotettu kuusi kuukautta sitten tai enemmän, jolloin Venäjä on yksi ensimmäisistä maista maailmanlaajuisesti, joka aloittaa uudelleenrokotukset.

Mainos

Terveysministeriön mukaan kampanja oli hätätoimenpide, koska koronavirustapaukset Venäjällä kasvavat voimakkaasti ja rokotusasteet ovat edelleen alhaiset.

Venäjä ilmoitti torstaina 672 koronavirukseen liittyvästä kuolemasta, mikä on korkein virallinen kuolonuhrien määrä päivässä pandemian alkamisen jälkeen. Lue lisää

Venäjä on rokottanut vain 16% väestöstään rokotusohjelman käynnistämisen jälkeen tammikuussa, mikä johtui osittain laajasta epäluottamuksesta, vaikka maa kehitti omat rokotteensa.

Mainos

Terveysministeriö ilmoitti jatkavansa "hätärokotuksia" ja suosittelevan rokotusannoksia rokotetuille kuuden kuukauden välein, kunnes vähintään 60% aikuisväestöstä rokotetaan.

Alun perin viranomaiset olivat suunnitelleet tämän tavoitteen saavuttamista syksyyn mennessä, mutta tiistaina Kremlin mukaan sitä ei saavuteta.

Moskovan pormestari Sergei Sobyanin sanoi, että uudelleenrokotus oli mahdollista millä tahansa Venäjän neljästä rekisteröidystä rokotteesta, mutta lippulaiva Sputnik V ja yksikomponenttinen Sputnik-Light käytettäisiin aluksi kahdeksassa klinikassa eri puolilla kaupunkia.

Sputnik V -tapahtuman takana olevat tutkijat ovat aiemmin sanoneet, että laukauksen tuottama suoja kestää paljon yli kuusi kuukautta, ja sitä ylläpitävät muistisolut, jotka ovat valmiita tuottamaan nopeasti vasta-aineita virusta kohdatessaan.

Tutkijat ovat kuitenkin suosittaneet tehosteannoksia pitämään suojaavien vasta-aineiden määrä kehossa korkealla tasolla ottaen huomioon Delta-variantin nopea leviäminen.

"Meidän on pidettävä silmällä kantaa pitämällä vasta-ainepitoisuudet korkeammalla toistuvilla rokotuksilla", kertoi rokotteen kehittänyt Gamaleya-instituutin johtaja Alexander Gintsburg.

"Tämä johtuu siitä, että muistisolut ovat myöhässä töihin pääsemiseen ... ne alkavat rakentaa oikeaa vasta-ainetasoa noin kolmannen tai neljännen päivän aikana", Interfax-uutistoimisto mainitsi hänet viime viikolla.

Hallituksen koronavirustyöryhmä vahvisti 23,543 19 uutta COVID-24 -tapausta viimeisen 17 tunnin aikana, eniten 7,597. tammikuuta jälkeen, mukaan lukien 5,538,142 Moskovassa. Se nosti kansallisen tapauksen XNUMX XNUMX XNUMX taudinpurkauksen alkamisesta.

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 1.8 miljoonan euron Latvian järjestelmän koronavirusepidemiasta kärsineiden karjankasvattajien tukemiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 1.8 miljoonan euron Latvian tukiohjelman, jolla tuetaan koronaviruksen aiheuttaman karjankasvatusalan viljelijöitä. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tukiohjelman mukaan tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpiteellä pyritään lieventämään edunsaajien likviditeettivajetta ja vastaamaan osaan koronavirusepidemian aiheuttamista tappioista sekä Latvian hallituksen toteuttamiin rajoittaviin toimenpiteisiin viruksen leviämisen rajoittamiseksi. Komissio katsoi, että järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen.

Erityisesti tuki (i) saa olla enintään 225,000 31 euroa tuensaajaa kohti; ja ii) myönnetään viimeistään 2021. joulukuuta 107. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 3 artiklan XNUMX kohdan b alakohdan mukaisesti Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen ja tilapäisten puitteiden edellytykset. Tämän perusteella komissio hyväksyi järjestelmän EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64541 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio antaa Ranskalle 3 miljardin euron tukiohjelman koronaviruksen aiheuttamien yritysten tukemiseksi lainojen ja osakesijoitusten kautta

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti Ranskan suunnitelmat perustaa 3 miljardin euron rahasto, joka sijoittaa velkainstrumenttien sekä osake- ja hybridi -instrumenttien välityksellä pandemian kohteena oleviin yrityksiin. Toimenpide hyväksyttiin tilapäisen valtiontuen puitteissa. Järjestelmä pannaan täytäntöön rahastolla, jonka otsikko on ”Siirtymärahasto COVID-19-pandemiasta kärsineille yrityksille” ja jonka budjetti on 3 miljardia euroa.

Tässä järjestelmässä tukea myönnetään i) pääomalainoina tai osallistuvina lainoina; ja ii) pääomapohjan vahvistamistoimenpiteet, erityisesti hybridipääomainstrumentit ja äänioikeutetut etuoikeutetut osakkeet. Toimenpide on avoin Ranskaan sijoittautuneille ja kaikilla aloilla (paitsi rahoitusalalla) toimiville yrityksille, jotka olivat elinkelpoisia ennen koronaviruspandemiaa ja jotka ovat osoittaneet taloudellisen mallinsa pitkän aikavälin elinkelpoisuuden. Tästä järjestelmästä odotetaan hyötyvän 50–100 yritystä. Komissio katsoi, että toimenpiteet täyttivät väliaikaisissa puitteissa asetetut ehdot.

Komissio päätteli, että toimenpide oli tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen korjaamaan vakava häiriö Ranskan taloudessa SEUT -sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan ja tilapäisen valvonnan edellytysten mukaisesti. Tämän perusteella komissio hyväksyi nämä järjestelmät EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti.

Mainos

Varatoimitusjohtaja Margrethe Vestager (kuvassa) ”Tämä 3 miljardin euron pääomapohjan vahvistamisjärjestelmä antaa Ranskalle mahdollisuuden tukea koronaviruspandemiasta kärsineitä yrityksiä helpottamalla niiden rahoitusta näinä vaikeina aikoina. Jatkamme tiivistä yhteistyötä jäsenvaltioiden kanssa löytääksemme käytännön ratkaisuja koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten lieventämiseksi samalla kun noudatamme EU: n sääntöjä. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa