Liity verkostomme!

Etusivu

FIE aloittaa suunnitelman miekkailijoiden tukemiseksi COVID-19-kriisin keskellä

Julkaistu

on

Uusi aloite vahvistaa suuntauksen auttaa urheilijoita selviämään COVID-19 -pandemian vaikutuksista. 

                 Kansainvälinen aitausliitto (FIE), jota johtaa Alisher Usmanov, on ilmoittanut kansallisille liittoille suunnatun globaalin tukisuunnitelman COVID-19-kriisin keskellä.

"Maailmamme on kohdannut koronaviruspandemiaa, jolla on valtavia seurauksia fyysiselle ja henkiselle terveydelle sekä taloudelle", Usmanov sanoi FIE: n viime perjantaina julkaisemassa lausunnossa. "Miekkailijoiden ja heidän liittojensa on pitänyt keskeyttää toimintansa äkillisesti. Solidaarisuuden ja yhtenäisyyden hengessä ja auttaaksemme miekkailuperhettämme selviytymään tästä vaikeasta ajasta, teimme ennennäkemättömän tukisuunnitelman, jossa osoitettiin miljoona Sveitsin frangia tähän tarkoitukseen. "

Alisher Usmanov, kuva: TASS

Alisher Usmanov, kuva: TASS

Toimeenpanevan komitean hyväksymän suunnitelman mukaan FIE antaa taloudellista tukea organisaatioilleen, urheilijoille ja tuomarille sekä jäädyttää jäsen- ja organisaatiomaksut. Se turvaa myös miekkailijoiden apurahat tuleviin mestaruuskilpailuihin.

Tämä ilmoitus tulee ratkaisevalla hetkellä, kun urheilumaailma on pysähtynyt useimpien aktiviteettien jatkuvan keskeyttämisen ja tapahtumien aikataulun muuttamisen vuoksi.

World Athletics ja Kansainvälinen yleisurheilusäätiö (IAF) perustivat toukokuussa 500,000 XNUMX USD: n hyvinvointirahaston tukeakseen ammattiurheilijoita, jotka ovat menettäneet merkittävän osan tuloistaan ​​kansainvälisten kilpailujen keskeyttämisen vuoksi.

Yleisurheilun maailmanjohtaja Sebastian Coe totesi, että ”resurssien on oltava keskittyneet urheilijoihin, jotka todennäköisesti kilpailevat ensi vuoden Tokion olympialaisissa ja yrittävät nyt maksaa perustarpeet tulonmenetyksen vuoksi pandemian aikana”.

FIE, joka koostuu yhteensä 157 liitosta, suunnittelee parhaillaan aloittavansa kilpailunsa ensi marraskuuhun mennessä. Miekkailijoiden vanhempien olympialaisten karsinnat pysyvät jäädytettyinä maaliskuusta 2020, se sanoi.

FIE oli yksi ensimmäisistä kansainvälisistä liittoista, joka julkaisi globaalin tukisuunnitelmansa, jota muut voivat nyt seurata.

Koska koronaviruspandemian loppuminen on epävarma, urheilujärjestöjen on pohdittava, kuinka tarjota ylimääräistä moraalista ja taloudellista tukea urheilijoilleen. Avunantajilta ja liittoilta odotetaan lähiaikoina lisää aloitteita.

Samaan aikaan FIE toimii Usmanovin mukaan väsymättä suojelemaan urheilijoitamme ja koko organisaatiota varmistaaksemme tulevien kilpailujen turvallisen. Miekkailuina kohtaamme tulevaisuuden yhdessä, päämme ylös ja naamarimme päällä ”.

Usmanov, entinen ammatillinen miekkailu, on johtanut FIE: tä vuodesta 2008 ja on antanut FIE: n taseeseen huomattavan 80 miljoonaa CHF (82 miljoonaa dollaria) kolmen aikaisemman olympiajakson aikana. Pelien uutissivustolla.

Kahdesti valittu uudelleen tähän virkaan venäläinen ei säästellyt pyrkimyksiään edistää miekkailua ja auttaa kasvavia kansallisia liittoja Aasiassa, Afrikassa ja muualla maailmassa.

Hän vakuutti myös KOK: n, jota johtaa entinen miekkailumestari Thomas Bach, määräämään mitalien täydet mitalit tulevien Tokion olympialaisten aikana.

COVID-19-pandemian puhjetessa Usmanov ja hänen yritykset ovat auttaneet torjumaan sen vaikutusta suurilla lahjoituksilla eri maissa, etenkin Venäjällä ja Uzbekistanissa.

Urheilu ja urheiluteollisuus ovat saattaneet vakavasti kärsiä COVID-19: stä, mutta myös urheilun uskotaan olevan paras lääke sairauksiin. Aristoteles sanoi aiemmin, että ”mikään ei ole yhtä tyhjentävää ja tuhoavaa ihmiskehoon kuin pitkäaikainen fyysinen passiivisuus”.

Toivottavasti FIE: n aloite miekkailijoiden tukemiseksi jatkuvan turbulenssin aikana vie meidät lähemmäksi maailman urheiluelämän nykyisen tauon päättämistä.

 

 

 

Brexit

Skotlannin hallitus kommentoi pyrkimyksiä jäädä Erasmusiin

Julkaistu

on

Kaivosmiehet ovat tyytyväisiä noin 150 parlamentin jäsenen tukeen, jotka ovat pyytäneet Euroopan komissiota tutkimaan, kuinka Skotlanti voisi jatkaa osallistumista suosittuun Erasmus-vaihto-ohjelmaan. Muutos tapahtuu viikko sen jälkeen, kun jatko- ja korkeakouluministeri Richard Lochhead kävi tuottavia keskusteluja innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaarin Mariya Gabrielin kanssa idean tutkimiseksi. Viime vuoteen asti järjestelmään osallistui vuosittain yli 2,000 skotlantilaista opiskelijaa, henkilökuntaa ja oppijaa, ja Skotlanti houkutteli suhteellisesti enemmän Erasmus-osallistujia kaikkialta Euroopasta - ja lähetti enemmän toiseen suuntaan - kuin mikään muu Yhdistyneen kuningaskunnan maa.

Lochhead sanoi: "Erasmuksen menettäminen on valtava isku tuhansille skotlantilaisille opiskelijoille, yhteisöryhmille ja aikuisopiskelijoille - kaikilta väestöryhmiltä - jotka eivät voi enää asua, opiskella tai työskennellä Euroopassa." Se sulkee myös oven ihmisille Skotlanti Erasmus-ohjelmassa kokea maamme ja kulttuurimme, ja on rohkaisevaa nähdä, että 145 Euroopan parlamentin jäsenen tunnustama tilaisuuden menetys, joka haluaa Skotlannin paikan jatkamisen Erasmus-ohjelmassa. Olen kiitollinen Terry Reintkelle ja muille parlamentin jäsenille heidän ponnisteluistaan ​​ja kiitän heitä ystävyyden ja solidaarisuuden osoittamisesta Skotlannin nuorille. Toivon vilpittömästi, että voimme onnistua.

"Olen jo käynyt virtuaalikokouksen komissaari Gabrielin kanssa. Olimme yhtä mieltä siitä, että vetäytyminen Erasmus-ohjelmasta on erittäin valitettavaa, ja jatkamme EU: n kanssa selvittämistä, kuinka Skotlannin jatkuva sitoutuminen ohjelmaan voidaan maksimoida. Olen myös puhunut Walesin hallituksen kollegani kanssa ja suostunut pitämään läheistä yhteyttä. "

Klikkaa tästä lisätietoa.

Continue Reading

EU

Johtajat sopivat uusista tummanpunaisista vyöhykkeistä korkean riskin COVID-alueille

Julkaistu

on

Eräässä Euroopan hallitusten päämiesten kokouksessa johtajat olivat yhtä mieltä siitä, että tilanne vaati äärimmäistä varovaisuutta ja sopivat uudesta "tumman punaisen vyöhykkeen" luokasta keskustellakseen tartuntojen määrän noususta Euroopassa ja uusien, tarttuvampien muunnosten ilmaantumisesta. riskialttiille alueille.

Uusi luokka osoittaisi, että virus kiertää erittäin korkealla tasolla. Ihmiset, jotka matkustavat tummanpunaisilta alueilta, voidaan vaatia tekemään testi ennen lähtöä ja joutumaan karanteeniin saapumisen jälkeen. Ei-välttämätöntä matkustamista näille alueille tai sieltä pois olisi erittäin suositeltavaa.

EU on korostanut haluavansa pitää yhtenäismarkkinat toimivana etenkin välttämättömien työntekijöiden ja tavaroiden liikkumisen suhteen, von der Leyen kuvasi tätä "erittäin tärkeäksi". 

Rokotusten hyväksyminen ja käyttöönoton aloittaminen on rohkaisevaa, mutta ymmärretään, että valppautta tarvitaan lisää. Jotkut matkailusta riippuvaisemmat valtiot vaativat rokotustodistusten käyttöä keinona avata matka. Johtajat keskustelivat yhteisen lähestymistavan käytöstä ja olivat yhtä mieltä siitä, että rokotusasiakirja olisi tässä vaiheessa pidettävä lääketieteen asiakirjana eikä matkustusasiakirjana. Von der Leyen sanoi: "Keskustelemme yhteisen lähestymistavan soveltuvuudesta sertifiointiin."

Jäsenvaltiot sopivat neuvoston suosituksesta, jossa vahvistetaan yhteiset puitteet antigeenitestien käytölle ja COVID-19 -testien vastavuoroiselle tunnustamiselle EU: ssa. Sertifioitujen terveydenhuollon elinten suorittamien SARS-CoV2-infektioiden testitulosten vastavuoroisen tunnustamisen pitäisi helpottaa rajat ylittävää liikkumista ja rajat ylittävää kontaktien jäljittämistä.

Yhteisen luettelon sopivista COVID-19-pika-antigeenitesteistä tulisi olla riittävän joustavia niiden testien lisäämiseen tai poistamiseen, joiden tehoon COVID-19-mutaatiot vaikuttavat.

Continue Reading

Talous

Lagarde vaatii uuden sukupolven EU: n nopeaa ratifiointia

Julkaistu

on

Euroopan keskuspankin pääjohtaja Christine Lagarde jakoi kuukausittain annettavan Euro-neuvoston päätelmät. Neuvosto on päättänyt vahvistaa "hyvin mukautuvan" rahapolitiikkansa. Lagarde sanoi, että COVIDin uusi kasvu on häirinnyt taloudellista toimintaa, etenkin palvelujen alalla. 

Lagarde korosti EU: n seuraavan sukupolven paketin merkitystä ja korosti, että sen pitäisi toimia nopeasti. Hän kehotti jäsenvaltioita ratifioimaan sen mahdollisimman nopeasti.  

Tärkeimpien jälleenrahoitusoperaatioiden korko ja lainan marginaalilainan korko pysyvät ennallaan 0.00 prosentissa, 0.25 prosentissa ja talletusmahdollisuudessa -0.50 prosentissa. EKP: n neuvosto odottaa EKP: n ohjauskorkojen pysyvän nykyisellä tai alemmalla tasollaan.

EKP: n neuvosto jatkaa pandeemisten hätäosto-ohjelmien (PEPP) mukaisia ​​ostoja, joiden kokonaismäärärahat ovat 1,850 2022 miljardia euroa. EKP: n neuvosto suorittaa nettovarallisuuden ostoja PEPP: n puitteissa ainakin maaliskuun 2023 loppuun asti ja joka tapauksessa siihen asti, kunnes se arvioi, että koronaviruskriisivaihe on ohi. Se jatkaa myös päämaksujen uudelleensijoittamista erääntyvistä PEPP-ohjelmassa ostetuista arvopapereista ainakin vuoden XNUMX loppuun saakka. Joka tapauksessa PEPP-salkun tulevaa käyttöönottoa hallitaan siten, että vältetään puuttuminen asianmukaiseen rahapolitiikkaan.

Kolmanneksi omaisuuserien osto-ohjelman (APP) nettohankinnat jatkuvat kuukausittain 20 miljardilla eurolla. EKP: n neuvosto odottaa edelleen, että APP: n mukaiset kuukausittaiset nettovarallisuusostot jatkuvat niin kauan kuin on tarpeen sen politiikkakorkojen mukauttavan vaikutuksen vahvistamiseksi ja päättyvät pian ennen kuin se alkaa nostaa EKP: n ohjauskorkoja.

EKP: n neuvosto aikoo myös jatkaa investointien takaisinmaksua erääntyvistä arvopapereista, jotka on ostettu APP: n nojalla, pitkään ajankohdan jälkeen, jona se alkaa nostaa EKP: n ohjauskorkoja, ja joka tapauksessa niin kauan kuin on tarpeen ylläpitämään suotuisia likviditeettiolosuhteita ja runsaasti rahavaroja.

Lopuksi EKP: n neuvosto tarjoaa edelleen runsaasti likviditeettiä jälleenrahoitusoperaatioillaan. Erityisesti pitkäaikaisten kohdennettujen rahoitusoperaatioiden kolmas sarja (TLTRO III) on edelleen houkutteleva rahoituslähde pankeille, joka tukee pankkien luotonantoa yrityksille ja kotitalouksille.

EKP: n neuvosto on edelleen valmis mukauttamaan kaikkia instrumenttejaan tarvittaessa sen varmistamiseksi, että inflaatio etenee kohti tavoitettaan kestävällä tavalla sitoutumisensa mukaisesti symmetriaan.

Continue Reading
Mainos

Twitter

Facebook

Nousussa