Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Romaniassa on korkein COVID -kuolleisuus maailmassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Romanian terveyskriisi on ottanut dramaattisen käänteen. Romanian rokotuskampanjan koordinaattori Valeriu Gheorghiţă sanoo, että Romania on jo samassa tilanteessa kuin Italia viime vuonna, kirjoittaa Bukarestin kirjeenvaihtaja Cristian Gherasim.

Keväällä 2020, COVID -pandemian alkaessa Euroopassa, Italia vaikutti eniten. Tartuntojen määrä kasvoi nopeasti ja sairaalat olivat ylikuormitettuja.

Toinen Romanian huippuvirkailija, joka käsittelee COVID-pandemiaa- maan hätäyksikön päällikkö- sanoi, että Romanian ja Italian Lombardian alueen nykyisen tilanteen vertailu ei ole liioiteltua, ja myöntää tilanteen olevan erittäin vakava.

Häiritsevän viestintäkampanjan jälkeen kaikki virkamiehet vaativat ihmisiä rokotuksiin ja sanovat, että se on ainoa tapa voittaa pandemian neljäs aalto, josta on tullut niin virulentti, koska Delta -muunnelma leviää paljon helpommin.

Mainos

Sairaalat ja teho -osastot eri puolilla maata ovat täynnä medioita, jotka raportoivat jatkuvasti, että teho -osastoja ei ole saatavilla. Tilanne on sellainen, että tehohoitopotilaat tulevat yleensä saataville vasta potilaan kuoleman jälkeen.

Euroopan unioni on tähän mennessä lähettänyt Romaniaan 250 happikonsentraattoria ja yli ja 5,000 20 pulloa monoklonaalisia vasta -aineita EU: n strategisen varannon avuksi vakavasti sairaiden COVID -potilaiden hoitoon. Euroopan komission lausunnon mukaan maahan saapui yli XNUMX tuuletinta ja happikonsentraattoria. Kriisinhallintakomissaari sanoo, että apu on myös vastavuoroisuuden muoto Romanian pyrkimyksille tarjota apua muille EU -maille pandemian aikana.

”Pandemian alusta lähtien EU: n pelastuspalvelumekanismi on koordinoinut ja osarahoittanut yli 190 miljoonan henkilökohtaisten suoja- ja lääkinnällisten laitteiden toimittamista, vahvistanut sairaaloita ylimääräisellä lääketieteellisellä henkilökunnalla ja toimittanut rokotteita ja muita välttämättömiä laitteita yli 55: lle maat. Lisäksi EU loi strategisen rescEU -sairaanhoitovaranto- ja jakelumekanismin EU: n pelastuspalvelumekanismin puitteissa. Varaus mahdollistaa nopean lääkinnällisten laitteiden toimittamisen Belgiassa, Tanskassa, Saksassa, Kreikassa, Unkarissa, Romaniassa, Sloveniassa, Ruotsissa ja Alankomaissa. ” EY: n lausunto lukee.

Mainos

Itä -Euroopan alue ei ole yhtä paha kuin Romania, mutta se on selvästi pahin Euroopassa. Itä -Eurooppa (Liettua, Romania, Bulgaria, Bosnia ja Hertsegovina) on punainen ja osoittaa piikin COVID -tapauksissa. Näissä maissa kuolee paljon väestöön verrattuna. Romanian keskiarvo on siis korkein, 16.6. Se on Euroopan korkein keskiarvo, mutta valitettavasti viimeisimpien tietojen mukaan se on myös maailman korkein keskiarvo.

Romanian jälkeen Euroopassa seuraa Bulgaria, keskimäärin 12.37 kuolemantapausta Meidän maailmaamme. Liettualla on myös melko vaikea tilanne, ja kuolleita on keskimäärin 10.14, kun otetaan huomioon, että COVID-19-esiintyvyys on korkea tässä maassa.

Toisaalta Länsi -Euroopassa Ranska, Italia, Iso -Britannia, Portugali ovat hillinneet pandemiaa ja kuolleisuus on erittäin alhainen. Yhdistyneessä kuningaskunnassa se on alle 2, vaikka tapausten määrä on verrattavissa edellisen pandemia -aallon tapauksiin. Kuolleiden määrä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa väestö on suurelta osin rokotettu, on nyt jopa 20 kertaa pienempi.

Jaa tämä artikkeli:

koronavirusantigeenin

Saksan teho-osastot odottavat COVID-huipun nousevan sairaaloihin jouluna

Julkaistu

on

By

Saksa saavuttanee COVID-19-tartuntojen neljännen aaltonsa huipun joulukuun puoliväliin mennessä, mikä voi tarkoittaa 6,000 1 tehohoidon sänkyä jouluun mennessä, maan tehohoitolääketieteen yhdistys (DIVI) sanoi keskiviikkona (XNUMX. kirjoittavat Paul Carrel ja Emma Thomasson, Reuters.

Andreas Schuppert, DIVI-yhdistyksen ennustaja, kertoi lehdistötilaisuudessa olevansa "kohtalaisen optimistinen", että uusien tapausten huippu tulee seuraavan kahden viikon aikana, mutta varoitti, että tämä vie aikaa, ennen kuin sen täysi vaikutus sairaaloihin.

"Se on pahaenteinen tilanne", DIVI:n puheenjohtaja Gernot Marx sanoi toimittajille. "Meidän olisi hyvä reagoida välittömästi. Meidän on mentävä tilanteen edellä."

COVID-4,600-potilaiden käytössä on tällä hetkellä noin 19 5,745 tehohoitovuodetta, kun se aiempi huippu oli 3 XNUMX XNUMX. tammikuuta, jolloin Saksassa oli täysi lukitus.

Mainos

DIVI kuitenkin sanoi, että hoitohenkilöstön puute tarkoittaa, että Saksassa on nyt vain noin 9,000 12,000 vuodepaikkaa, joissa potilaat voivat saada tekohengitystä, kun vuosi sitten niitä oli XNUMX XNUMX.

Robert Koch -instituutti, Saksan osavaltion tartuntatautivirasto, raportoi keskiviikkona 67,186 19 uudesta COVID-302-tapauksesta, mikä on 446 enemmän kuin viikko sitten, ja 18 kuolemantapausta, mikä on korkein päivittäinen luku helmikuun 101,790. päivän jälkeen - jolloin kuolleiden kokonaismäärä on XNUMX XNUMX.

Seitsemän päivän ilmaantuvuus 100,000 442.9:ta kohti laski kuitenkin toiseksi päiväksi 452.2 ihmiseen tiistain XNUMX:sta.

Mainos

Saksan liitto- ja aluehallitukset sopivat tiistaina ryhtyvänsä toimiin, mukaan lukien rokotuskampanjan tehostaminen ja kontaktien rajoittaminen erityisesti rokottamattomien ihmisten osalta.

Tiedemiehet jo kritisoivat liian myöhäisestä toiminnasta, ja johtajat sopivat tekevänsä tiukkoja päätöksiä torstaina ehdotuksista, kuten asiakkaiden pakottamisesta osoittamaan todisteet rokotuksesta tai toipumisesta kaupoissa ja ihmisten määrän rajoittamisesta suurissa tapahtumissa.

Neljällä Etelä-Saksassa asuvalla ihmisellä on ollut positiivinen äskettäin tunnistettu Omicron-koronaviruksen variantti, vaikka he olivat täysin rokotettuja, Baden-Württembergin osavaltion kansanterveysvirasto kertoi.

Kolme tartunnan saaneista palasi työmatkalta Etelä-Afrikasta 26. marraskuuta ja 27. marraskuuta, ja neljäs henkilö on yhden paluumuuttajan perheenjäsen. Kaikilla neljällä oli kohtalaisia ​​COVID-19-oireita.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

koronavirusantigeenin

ACI EUROPE kehottaa hallituksia noudattamaan WHO:n ohjeita ja hylkäämään yleiset matkustuskiellot

Julkaistu

on

Lentokenttien kauppajärjestö ACI EUROPE on tukenut voimakkaimmin Maailman terveysjärjestön kehotusta vastata Omicron-muunnelmaan rauhallisesti ja harkiten ja kehottanut hallituksia reagoimaan vastaavasti. WHO toteaa päivitetyssä COVID-19-matkailuneuvonnassaan: "Maiden tulee jatkossakin soveltaa näyttöön perustuvaa ja riskeihin perustuvaa lähestymistapaa matkustustoimenpiteitä toteuttaessaan. Ylelliset matkustuskiellot eivät estä kansainvälistä leviämistä, ja ne asettavat raskaan panoksen. taakka ihmishenkiin ja toimeentuloon Euroopan lentokentät ovat maan matkustuspolitiikan etulinjassa, ja ne ovat nähneet omakohtaisesti matkustuskieltojen ja muiden äärimmäisten matkustusrajoitusten - erityisesti karanteenien - dramaattiset ja suhteettoman suuret vaikutukset, joilla on vain vähän vaikutusta epidemiologiseen tilanteeseen. "

WHO:n yksiselitteiset ohjeet maille, etteivät he joutuisi matkustuskieltoon, ovat erittäin tervetulleita. Päivitetty neuvo tulee, kun ACI EUROPE suhtautui myönteisesti Euroopan komission viime viikolla julkaisemiin uusiin matkustusjärjestelyehdotuksiin, joissa painotetaan matkustajien terveydentilaa lähtömaan sijaan. Yhteiskunnallisia ja taloudellisia vahinkoja syntyy, kun äärimmäiset matkustusrajoitukset, kuten eräiden maiden äskettäin käyttöön ottamat rajoitukset, ohittavat pandemian tähän mennessä saadut opetukset.

ACI EUROPE:n pääjohtaja Olivier Jankovecsaid: "Tiedämme kiistattomasti viimeisten 20 kuukauden aikana saadun kokemuksen perusteella, että yleiset matkustuskiellot ja karanteenit eivät ole tehokkaita estämään uusien muunnelmien leviämistä. Vaikka niillä ei ole vaikutusta epidemiologiseen tilanteeseen, niillä on dramaattisia seurauksia toimeentuloon. Kehotamme kaikkia maita noudattamaan WHO:n neuvoja ja varmistamaan, että ne noudattavat näyttöön perustuvia ja riskeihin perustuvia lähestymistapoja matkustussuunnitelmiaan tarkistaessaan osana Omicron-varianttia koskevia varotoimenpiteitä. Erityisesti kohdennettuja lähtöä edeltäviä testauksia tulisi suosia matkustuskieltojen ja karanteenien sijaan. Tehokas koordinointi ja yhdenmukaistaminen EU:n tasolla, johon osallistuvat kaikki ETA-maat, Sveitsi ja myös Yhdistynyt kuningaskunta, on välttämätöntä.

ACI EUROPE huomautti myös, että rokotusten lisääminen on kiireellistä paitsi Euroopassa myös maailmanlaajuisesti. Jankovec kommentoi: "Omicron-variantin syntymistä ja leviämistä olisi vaikea olla yhdistämättä nykyiseen maailmanlaajuiseen rokotusten epätasa-arvoon - mikä todistaa tuskallisesti, että "kukaan ei ole turvassa ennen kuin kaikki ovat turvassa", kuten komission puheenjohtaja von toistuvasti totesi. Mutta tämä tarkoittaa, että EU:n ja muiden Euroopan maiden on tehtävä paljon enemmän varmistaakseen, että COVAX saa rokotteet nopeasti alhaisen tulotason maihin. Tämä saattaa myös edellyttää EU:n linjaamista Yhdysvaltojen kanssa patenttien ja muiden immateriaalioikeuksien levittämiseksi. COVID-19-rokotuksista ja hoidoista. Laajemman ja oikeudenmukaisemman rokotusten ja hoitojen saatavuuden turvaaminen kaikkialla maailmassa on ehdoton edellytys, jotta voidaan tehokkaasti vähentää riskiä muiden huolenaiheiden ilmaantumisesta. Lento- ja matkailualat ovat välittömimmin alttiina elpymisille COVID-19-pandemiassa. Emme vain voi jatkaa näin."

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Ensimmäinen epäilty COVID-19-viruksen Omicron-varianttitapaus havaittiin Sveitsissä

Julkaistu

on

By

Ensimmäinen todennäköinen tapaus COVID-19:n Omicron-variantista on havaittu Sveitsissä, hallitus ilmoitti myöhään sunnuntaina (28.), kun maa tiukensi maahantulorajoituksiaan sen leviämisen estämiseksi. kirjoittaa John Revill, Reuters.

Tapaus liittyy henkilöön, joka palasi Sveitsiin Etelä-Afrikasta noin viikko sitten, liittovaltion kansanterveysvirasto kertoi Twitterissä.

Testaus selventää tilannetta lähipäivinä, se lisäsi.

Sveitsi on määrännyt, että 19 maasta tulevien matkustajien on esitettävä negatiivinen testi, kun he nousevat taisteluun maahan, ja heidän on mentävä karanteeniin 10 päiväksi saapuessaan.

Mainos

Listalla ovat Australia, Tanska, Iso-Britannia, Tšekki, Etelä-Afrikka ja Israel.

Sveitsin äänestäjät tukivat sunnuntaina hallituksen pandemiavastaussuunnitelmaa odotettua suuremmalla enemmistöllä kansanäänestyksessä, mikä tasoitti tietä poikkeuksellisten toimenpiteiden jatkamiselle COVID-19-tapausten nousun hillitsemiseksi. Lue lisää.

Noin 62.01 % äänesti aiemmin tänä vuonna hyväksytyn lain puolesta, joka koskee taloudellisen avun myöntämistä COVID-19-kriisistä kärsiville ihmisille ja perustan todistuksille, jotka todistavat COVID-19-rokotuksen, toipumisen tai negatiivisen testin. Näitä tarvitaan tällä hetkellä pääsyä varten baareihin, ravintoloihin ja tiettyihin tapahtumiin.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa