Liity verkostomme!

Maatalous

Maatalous: Komissio hyväksyy kolme uutta maantieteellistä merkintää Kroatiasta ja Unkarista

SHARE:

Julkaistu

on

Komissio on hyväksynyt kolmen maantieteellisen merkinnän lisäämisen: "Zagorski štrukli" tai "Zagorski štruklji" suojattuna maantieteellisenä merkinnänä (SMM) sekä "Zagorski bagremov med" alkuperänimityksenä (SAN) Kroatiasta, ja Unkarista peräisin oleva "Homokháti őszibarack pálinka" suojattuna maantieteellisenä merkintänä (SMM). "Zagorski štrukli/ štruklji" ovat Zagorjen alueella valmistettuja leipomotuotteita. Leivonnaiset valmistetaan vanhan reseptin mukaan erikoismenetelmällä perinteisistä aineksista.

"Zagorski bagremov med" on Hrvatsko Zagorjen alueelta peräisin olevasta akaasianektarista valmistettua akaasiahunajaa. Ilmastotekijät, kukkavarat ja pitkät mehiläishoitoperinteet määrittävät alueen erityisyyden. "Homokháti őszibarack pálinka" on Homokhátságin alueella kasvatetuista persikoista valmistettu brandy, jonka tuoksu on herkkä ja huomaamaton. Nämä uudet nimitykset lisätään 1,574 257 maataloustuotteen ja XNUMX jo suojatun väkevän alkoholijuoman luetteloon.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa