Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Puola saattaa kiristää COVID-19-rajoituksia, jos tapaukset lisääntyvät, ministeri sanoo

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Puolan on harkittava tiukempia COVID-19-rajoituksia, jos keskimääräinen päivittäinen tapaus ylittää 7,000 XNUMX, terveysministeri sanoi, kun hallitus varoitti, että tartunnat lähes kaksinkertaistuivat viikoittain. kirjoittavat Alan Charlish ja Alicja Ptak, Reuters.

Keski- ja Itä-Euroopassa, jossa rokotusluvut ovat alhaisemmat kuin mantereen länsiosassa, tapausten määrä on lisääntynyt viime viikkoina, kun Puolan viranomaiset ovat kehottaneet yleisöä rokottamaan ja noudattamaan voimassa olevia rajoituksia.

"Jos olemme lokakuun lopussa keskimäärin yli 7,000 XNUMX tapausta päivässä, meidän on harkittava tiukempien toimenpiteiden ottamista", Adam Niedzielski sanoi valtion uutistoimisto PAP:lle. "Päätökset tehdään marraskuun alussa."

Niedzielski kuitenkin korosti, että hallitus ei harkitse sulkemista.

Mainos

Puola ilmoitti lauantaina yli 6,000 XNUMX päivittäisestä tapauksesta ensimmäistä kertaa toukokuun jälkeen.

Varaterveysministeri Waldemar Kraska kertoi yleisradioyhtiölle Polskie Radio 1:lle maanantaina, että päivittäiset tapaukset lisääntyivät noin 90 prosentin vauhtia viikoittain.

"Maanantaina saamamme tulokset eivät kuvasta sitä, missä pandemian vaiheessa olemme tällä hetkellä, ne ovat aina matalampia... mutta tärkeämpää on tämä vahva nousutrendi ja korkealla tasolla, joka tällä hetkellä pitää. se on noin 90 prosenttia viime viikkoon verrattuna", hän sanoi.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

koronavirusantigeenin

Ensimmäinen epäilty COVID-19-viruksen Omicron-varianttitapaus havaittiin Sveitsissä

Julkaistu

on

By

Ensimmäinen todennäköinen tapaus COVID-19:n Omicron-variantista on havaittu Sveitsissä, hallitus ilmoitti myöhään sunnuntaina (28.), kun maa tiukensi maahantulorajoituksiaan sen leviämisen estämiseksi. kirjoittaa John Revill, Reuters.

Tapaus liittyy henkilöön, joka palasi Sveitsiin Etelä-Afrikasta noin viikko sitten, liittovaltion kansanterveysvirasto kertoi Twitterissä.

Testaus selventää tilannetta lähipäivinä, se lisäsi.

Sveitsi on määrännyt, että 19 maasta tulevien matkustajien on esitettävä negatiivinen testi, kun he nousevat taisteluun maahan, ja heidän on mentävä karanteeniin 10 päiväksi saapuessaan.

Mainos

Listalla ovat Australia, Tanska, Iso-Britannia, Tšekki, Etelä-Afrikka ja Israel.

Sveitsin äänestäjät tukivat sunnuntaina hallituksen pandemiavastaussuunnitelmaa odotettua suuremmalla enemmistöllä kansanäänestyksessä, mikä tasoitti tietä poikkeuksellisten toimenpiteiden jatkamiselle COVID-19-tapausten nousun hillitsemiseksi. Lue lisää.

Noin 62.01 % äänesti aiemmin tänä vuonna hyväksytyn lain puolesta, joka koskee taloudellisen avun myöntämistä COVID-19-kriisistä kärsiville ihmisille ja perustan todistuksille, jotka todistavat COVID-19-rokotuksen, toipumisen tai negatiivisen testin. Näitä tarvitaan tällä hetkellä pääsyä varten baareihin, ravintoloihin ja tiettyihin tapahtumiin.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Biden varoittaa Omicron-paniikista ja lupaa, ettei uusia rajoituksia

Julkaistu

on

By

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden (Kuvassa) kehotti amerikkalaisia ​​maanantaina (29. marraskuuta) olemaan panikoimatta uudesta COVID-19 Omicron -variantista ja sanoi, että Yhdysvallat työskentelee lääkeyhtiöiden kanssa valmiussuunnitelmien laatimiseksi, jos uusia rokotteita tarvitaan, kirjoittaa Susan Heavey, Alexandra Alper että Jeff Mason.

Biden sanoi, että maa ei palaisi sulkuihin lopettaakseen sen Omicronin leviäminen, ja hän laatii torstaina (2. joulukuuta) strategiansa pandemian torjumiseksi talven aikana. Hän kehotti ihmisiä ottamaan rokotuksen, ottamaan tehosterokotteita ja käyttämään maskeja. Lue lisää.

"Tämä variantti on huolestuttava, ei aihe paniikkiin", Biden sanoi huomautuksissaan Valkoisessa talossa tapaamisen jälkeen COVID-19-tiiminsä kanssa.

"Aiomme taistella ja voittaa tämän uuden version", hän sanoi.

Mainos

Biden sanoi, että oli väistämätöntä, että Omicron-tapaukset, jotka havaittiin ensimmäisen kerran Etelä-Afrikassa, ilmaantuisivat Yhdysvaltoihin. Hän sanoi, että viranomaiset tutkivat edelleen Omicronia, mutta uskoivat sen olemassa olevat rokotteet jatkaisi suojaa vakavilta taudeilta. Lue lisää.

Biden sanoi, että hänen hallintonsa työskentelee rokotevalmistajien Pfizerin kanssa (PFE.N), Moderni (MRNA.O) ja Johnson & Johnson (JNJ.N) valmiussuunnitelmien kehittämiseen.

Matkustajat odottavat pääsyä Seattle-Tacoman kansainvälisen lentokentän turvatarkastuspisteen läpi ennen kiitospäivän lomaa Seattlessa, Washingtonissa, Yhdysvalloissa 24. marraskuuta 2021. REUTERS/Lindsey Wasson
Tohtori Anthony Fauci kuuntelee, kun Yhdysvaltain presidentti Joe Biden toimittaa päivityksen Omicron-variantista Valkoisessa talossa Washingtonissa 29. marraskuuta 2021. REUTERS/Kevin Lamarque

"Jos toivottavasti on epätodennäköistä, että päivitettyjä rokotuksia tai tehosterokotteita tarvitaan vastaamaan tähän uuteen versioon, nopeuttamme niiden kehitystä ja käyttöönottoa kaikilla käytettävissä olevilla työkaluilla", hän sanoi.

Mainos

Biden sanoi ohjaavansa elintarvike- ja lääkevirastoa (FDA) ja Centers for Disease Control and Prevention (CDC) "käyttämään nopeinta saatavilla olevaa prosessia ilman, että turvallisuuden kannalta tarvitsee tehdä tällaisten rokotteiden hyväksyntää ja markkinoille saattamista tarvittaessa".

Yhdysvaltain matkustuskielto tuli voimaan aiemmin maanantaina, mikä esti useimpia vierailijoita kahdeksasta eteläisen Afrikan maasta saapumasta maahan. Aikaisemmat lennot Etelä-Afrikasta Yhdysvaltoihin ei seulonut matkustajia muunnelman löytymisen jälkeen. Lue lisää.

Biden sanoi, että matkustusrajoitukset otettiin käyttöön, jotta maalla olisi aikaa saada enemmän ihmisiä rokotettaviksi.

Rokotteiden epäröinti Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa on estänyt kansanterveysviranomaisten pyrkimykset saada pandemia hallintaan.

Vain 59 % kaikista amerikkalaisista on täysin rokotettuja, vaikka lähes 70 %:lla on nyt vähintään yksi annos. Lähes 782,000 19 ihmistä on kuollut COVID-XNUMX:ään Yhdysvalloissa. Reuters vastaa.

Suuri osa Yhdysvalloista suljettiin vuoden 2020 alussa pandemian alussa, mutta taloudellinen aktiviteetti ja työpaikat ovat elpyneet viime kuukausina. Jotkut republikaanipoliitikot vastustavat kasvonaamioita ja rokotevaltuuksia, vaikka terveysasiantuntijat mainostavat niiden tehokkuutta. Lue lisää.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio isännöi toista matchmaking-tapahtumaa COVID-19-lääkkeiden kehittämisen ja tuotannon nopeuttamiseksi

Julkaistu

on

Komissio isännöi tänään (30. marraskuuta) yleiseurooppalaisen matchmaking-tapahtuman nopeuttaakseen ja tehostaakseen COVID-19-lääkkeiden kehitystä ja tuotantoa Euroopassa osana EU:n COVID-19-terapiastrategian mukaisia ​​toimia. Seuraa a ensimmäinen COVID-19-lääkkeitä koskeva matchmaking-tapahtuma heinäkuussa 2021 ja edellinen matchmaking-tapahtuma COVID-19-rokotuksista maaliskuussa 2021 tapahtuman tavoitteena on vahvistaa EU-yritysten osallistumista COVID-19-terapioiden arvoketjuihin ja nopeuttaa osallistujien välisiä yhteyksiä. Se myös laajentaa painopistettä: erityisesti COVID-19:n hoitoon käytettävistä lääkkeistä myös COVID-19:n oireiden hoitoon käytettäviin lääkkeisiin sekä kertakäyttöisten materiaalien, kuten ruiskujen ja tällaisten lääkkeiden valmistukseen tarvittavien ainesosien tuotantoon.

Tapahtuma kokoaa yhteen Euroopan talousalueen yrityksiä sekä muita salkkuun kuuluvia yrityksiä ja organisaatioita 10 lupaavinta hoitoa, jonka komissio esitteli seurannan yhteydessä COVID-19-terapiastrategia. Helpottaakseen matchmaking-tapahtumia komissio julkaisi a lohdutuskirje maaliskuussa 2021 (perustuu Kartellien väliaikaiset puitteet Komissio hyväksyi 8. huhtikuuta 2020), joka sisältää myös tämän tapahtuman kannalta olennaisia ​​ohjeita siitä, kuinka osallistuvien yritysten, mukaan lukien suorat kilpailijat, välinen parisuhde ja vaihto voi tapahtua EU:n kilpailusääntöjen mukaisesti. Matkustustapahtuman järjestää Komission työryhmä COVID-19-rokotteiden ja -lääkkeiden teollista laajentamista varten, tiiviissä yhteistyössä eurooppalainen klusteriyhteistyöfoorumi. Tapahtuma järjestetään myös yhteistyössä mm Euroopan bioalueiden neuvosto (CEBR) ja European Cluster Alliance (ECA), jotka tukevat komissiota EU:n tutkimuksessa, jolla arvioidaan EU:n valmiuksia COVID-19-terapeuttisten aineiden tuotantoon. Lisätietoa tapahtumasta on saatavilla tätä.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa