Liity verkostomme!

Puola

Ukrainan liikemiehen Jevgeni Dzyuban "epävirallinen tapaus"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Interpolin Ukrainan haaratoimiston etsimä liikemies Jevgeni Dzyuba pidätettiin 18. maaliskuuta 2020 Varsovan lentokentällä. Hän on tällä hetkellä pidätettynä Puolassa. Maamme sijaitsee Keski -Euroopan sydämessä, joten sen tekemän työn erityinen merkitys INTERPOLin kansallinen keskusvirasto (NCB) Puolassa. Kansallinen keskuspankki on perusta sekä kansallisen että alueellisen turvallisuuden varmistamiselle. Se on tärkein kansallinen foorumi, joka yhdistää Puolan poliisin kansainvälisiin lainvalvontaviranomaisiin ja mahdollistaa turvata rikosrekisteritietojen vaihdon ja suorittaa kansainvälisiä poliisitutkintoja.

Jevgeni Dzyuba

Ei ole mikään salaisuus, että naapurimme - jotka ovat myös Interpol -järjestelmän jäseniä - ovat viime vuosina pyytäneet yhä useammin kansalaistensa (rikoksista epäiltyjen) luovuttamista. Tätä tehdessään he kuitenkin näyttävät joskus unohtavan, että kansainväliset lait - erityisesti ne, jotka ohjaavat kansainvälisen rikospoliisijärjestön, joka tunnetaan yleisesti nimellä Interpol, ja sen tytäryhtiöitä - yhteistä työtä, ovat kaikille samat .

Interpol suorittaa etsintöjä henkilöistä, joiden epäillään syyllistyneen kansainvälisiin rikoksiin: tähän sisältyy myös operatiivinen etsintä, joka suoritetaan sen valtion ulkopuolella, jossa rikos tehtiin. Jos operaatio onnistuu, rikollinen pidätetään ja asetetaan säilöön; neuvottelut rikollisen luovuttamisesta kansalaisuusvaltiolle tai valtiolle, jossa rikos tehtiin, käydään diplomaattisten ja vastaavien kanavien kautta. Sen maan tuomioistuin, jossa ulkomaalainen on pidätettynä rikoksesta epäiltynä, tutkii ensin huolellisesti syyn, miksi heidät on lisätty etsintäluetteloon, pyytää kaikkia tarvittavia asiakirjoja ja antaa tuomionsa vasta tämän jälkeen menettely on ohi.

Mainos

Valitettavasti viime vuosina kansainvälinen lehdistö on yhä enemmän puuttunut muiden maiden kansalaisten luovuttamiseen Puolasta - tiedotusvälineet syyttävät aktiivisesti puolalaisia ​​rikosoikeusvirastoja väitetystä puolueellisuudesta tai haluttomuudesta luovuttaa rikollinen. Huomaa, että se tosiasia, että joku on Interpolin etsimä, ei tarkoita, että hänet tuomitaan; epäilty ei ole rikollinen. Euroopan lainsäädäntö on esiperinteistä, objektiivista ja avointa - tuomioistuin on lain kärjessä, muut osapuolet (joilla on täysin samat oikeudet) ovat syyttäjä ja puolustus. Prosessin osapuolet toimittavat kirjallisen todistuksensa tuomioistuimelle etukäteen, jotta tuomarilla on mahdollisuus tutustua osallistujien mielipiteisiin ja esittää vain selventäviä kysymyksiä tuomioistuimen istunnossa. Tämä sulkee pois kaiken muodollisen tai puolueellisen asenteen, josta ulkomaiset sanomalehdet joskus yrittävät syyttää Puolan oikeusjärjestelmää. Tämän vahvistaa se tosiasia, että useat kansainväliset ihmisoikeusjärjestöt arvostavat suuresti sitä, että Puolan oikeusministeriö ei jättäisi vastaajaa huomiotta edes luovuttamispäätöksen tapauksessa. Ministeriö pyytää aina ulkomaalaisilta kollegoiltaan tietoja luovutetun henkilön tilasta, joka on valmis suojelemaan heitä kaikilta laittomilta toimilta, joita he saattavat kestää pidätettynä ja jotka voivat liittyä poliittiseen ja muuhun vainoon.

Herra Dzyuban tarina eroaa monista muista tapauksista, joissa ulkomaalaisia ​​pidätettiin laillisesti ja luovutettiin oman maansa rikosoikeusvirastoille. Esimerkiksi kävi ilmi, että Ukrainan kansalainen pidätetty tämän vuoden kesäkuussa kaupungissa Kostrzyn nad Odrą Lubuskin voivodikunnassa, oli piiloutunut yhdeksän eri sukunimen alle (oli 190 maan etsintälistalla Interpolin "punaisen kortin" haltijana - epäiltynä murhasta ja omaisuuden varastamisesta Ukrainassa). Dzyuba ei piilottanut tai muuttanut nimeään ollenkaan; Lisäksi pidätystä edeltäneiden kuuden kuukauden aikana hän vieraili vapaasti eri maissa kroonisten sairauksien hoitamiseksi - ja esitti matkalla oman passinsa. Hänellä diagnosoitiin useita palovammoja (60-80% pinnasta) käsivarsissa, jaloissa ja vartalossa (mitä seurasi lukuisia lääketieteellisiä komplikaatioita), lähes aina hänen kahden alaikäisen lapsensa ja iäkkään äidin (jotka ovat hänestä riippuvaisia) seurassa. Dzyuban piti olla muuttanut Donetskista, eikä hän näytä olevan piilossa oleva ammattimainen rikollinen. Kuten asianajajiensa toimittamista asiakirjoista ilmenee, suorittaessaan edellä mainittuja toimia hän käytti perustuslaillista oikeuttaan vapaaseen liikkuvuuteen. Kaikki hänen rekisteröinti- ja asuinpaikkansa muutokset kirjattiin asianmukaisesti vakiintuneen menettelyn mukaisesti. Ukrainan lain mukaan ulkomailla oleskelu itsessään ei voi osoittaa sitä, että hän on kiertänyt tutkinnan ja piiloutunut esitutkintaelimiltä. Asianajajien toimittamat asiakirjat vahvistivat myös, että Dzyuballe ei ollut ilmoitettu asianmukaisesti siitä, että hän joutui epäiltyksi ja että hänet sisällytettiin etsintäluetteloon (tämä tosiasia todistettiin). Samaan aikaan on hyvin dokumentoitu tosiasia, että käynnissä oli pitkäaikainen rikosoikeudenkäynti, joka tosiasiallisesti suoritti tutkinnan menettelyn määräaikojen jälkeen. Dzyuban edustajien Puolan tuomioistuimelle esittämissä asiakirjoissa todetaan, että Ukrainan rikosprosessilain 10 §: n 1 momentin 284 §: n mukaan tutkijan, tutkijan ja syyttäjän on virallisesti lopetettava rikosoikeudenkäynti oikeudenkäynnin jälkeen Ukrainan rikosprosessilain 219 §: ssä määritelty tutkinta on päättynyt-ja tämä ajanjakso päättyi marraskuussa 2017. Siitä huolimatta viisi vuotta myöhemmin (mikä on paljon pidempään kuin esitutkinnan lain määrittämät enimmäisajat), raportti epäiltynä rikoksen tekemisestä 5 osan nojalla Ukrainan rikoslain 191 § on laadittu Jevgeni Dzyuban osalta. Sen vuoksi hänen tarkennettu rikosilmoituksensa epäilystä rikoksen tekemisestä laadittiin olemattomassa rikosoikeudenkäynnissä. Lisäksi rikosoikeudenkäyntiä raportissa ilmoitetulla numerolla ei ole koskaan ollut eikä ole olemassakaan. Lisäksi Ukrainan edustajilla ei ole kiirettä toimittaa asiakirjoja Jevgeni Dzyuban tapauksesta - he selittävät viivästymisen raskaalla työtaakalla ja päivittäisellä työllä.

Kaiken kansainvälisen rikollisuuden ja sen Puolaan saapuvien edustajien taustalla yllä luetellut tosiasiat näyttävät lievästi sanottuna oudolta luovuttamisen syystä. Puolalainen kirjailija Stefan Garczynski sanoi: "Faktat ovat hiekkaa, joka jauhaa teorian hammaspyörissä." Tietenkin muodollisen menettelyn kannalta kaikki kansainvälisen oikeuden ja Interpolin säätämät toimet Ukrainan kansalaisen Dzyuban suhteen Puolan alueella on toteutettu sen mukaisesti. Kukaan ei kuitenkaan saa joutua omni -hiontamuodollisen koneen vaihteisiin - eikä sillä ole väliä missä maassa he ovat tällä hetkellä. Lisäksi, kun "kiistattomien tosiasioiden hiekka" estää tämän koneen liikkeen; Lisäksi on lisättävä, että tietäen Jevgeni Dzyuban sairaudesta hänen perheensä ja kollegansa varmistivat vaaditun takuumaksun, joka antaisi hänelle mahdollisuuden jäädä kotiarestiin Varsovassa perheensä vieressä eikä vankilassa.

Mainos

Interpolin ainutlaatuisuus perustuu sen peruskirjassa vahvistettuun periaatteeseen olla puuttumatta poliittisiin, sotilaallisiin, uskonnollisiin ja rodullisiin asioihin. Noudattamalla näitä velvoitteita tiukasti organisaatio säilyttää puhtaasti ammattimaisen kansainvälisen poliisiyhteisön aseman. Tämä mahdollistaa kaikkien jäsenvaltioiden lainvalvontaviranomaisten olla vuorovaikutuksessa, vaikka niiden välillä ei olisi diplomaattisia suhteita. Samaan aikaan Interpolin tärkein "ase" on sen tietoresurssit. Interpolissa käytetyn tietoliikennejärjestelmän avulla organisaation jäsenmaiden lainvalvontaviranomaiset voivat vaihtaa operatiivista tietoa ja saada tarvittavat tiedot ulkomaisilta kollegoiltaan mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kaikki tämä edistää sitä, että jokaista tapausta voidaan tarkastella objektiivisesti eikä muodollisesti ja tarvittaessa ottaa Interpolin pääsihteeristön ja sen pääsihteerin Jürgen Stockin hallintaan.

Puola

Puolan perustuslain vastainen perustuslakituomioistuin uudistaa EU: n lainsäädäntöä

Julkaistu

on

Puolan perustuslain vastainen perustuslakituomioistuin on todennut (8. lokakuuta), että EU: n tuomioistuin on toiminut rajojensa yli ja että Puolan perustuslaki on etusijalla unionin oikeuteen nähden sen oikeuslaitoksen kokoonpanoon liittyvissä asioissa. 

Jotkut ovat luonnehtineet tuomiota Polexitiksi, mutta Puola näyttää haluavan pysyä EU: ssa ja sivuuttaa sen oikeusjärjestyksen. 

Euroopan komissio reagoi nopeasti ja antoi julkilausuman, jossa vahvistettiin EU -oikeuden ensisijaisuus unionin oikeusjärjestyksen perusperiaatteena ja muistutti Puolan hallitusta siitä, että Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen päätökset sitovat kaikkia jäsenvaltioiden viranomaisia, myös kansallisia tuomioistuimia . ” EU: n oikeuden ensisijaisuus on vakiintunut osa EU: n oikeusjärjestystä hyvissä ajoin ennen kuin Puola päätti liittyä EU: n jäseneksi. 

Mainos

Komissio ilmoitti analysoivansa yksityiskohtaisesti Puolan perustuslakituomioistuimen päätöstä ja päättävänsä seuraavista toimista: ”Komissio ei epäröi käyttää perussopimusten mukaisia ​​toimivaltuuksiaan unionin yhdenmukaisen soveltamisen ja koskemattomuuden turvaamiseksi. laki.

”Euroopan unioni on arvojen ja oikeuden yhteisö, jota on kunnioitettava kaikissa jäsenvaltioissa. Perussopimusten mukaisia ​​eurooppalaisten oikeuksia on suojeltava riippumatta siitä, missä he asuvat Euroopan unionissa.

"Euroopan komission tehtävänä on turvata unionin oikeusjärjestyksen moitteeton toiminta ja se varmistaa sen jatkossakin."

Mainos

Laki ja oikeus (Prawo i Sprawiedliwość) johti Puolan hallitusta, teki muutoksia oikeuslaitokseen, kun se tuli valtaan. Strasbourgin Euroopan ihmisoikeustuomioistuin totesi aiemmin tänä vuonna merkittävän tuomion, jonka mukaan perustuslakituomioistuimen kokoonpano ei täyttänyt niitä edellytyksiä, joita olisi pitänyt kuvata "lailla perustetuksi tuomioistuimeksi". Se totesi, ettei se näin ollen voi suojella oikeutta oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin. 

EU: n tuomioistuin on myös joutunut käsittelemään yhä useampaa Puolan oikeusvaltiota koskevaa kiistaa. Sekä Alankomaiden että Irlannin tuomioistuimet ovat esimerkiksi pyytäneet EU: n ylimmältä tuomioistuimelta ohjeita siitä, voivatko ne antaa eurooppalaisen pidätysmääräyksen Puolan kansalaisen luovuttamisesta Puolalle, koska yhteisöjen tuomioistuin on todennut, että tuomareita valittava kansallinen oikeuslautakunta (KRS) ) ei ollut enää hallituksesta riippumaton puolueeton elin. Tämä on vain yksi esimerkki, mutta jos yritykset ja yksityishenkilöt, puolalaiset tai muut, eivät voi luottaa puolalaisten tuomioistuinten riippumattomuuteen, tämä on kriisi, joka ylittää selvästi Puolan rajojen.

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi lausunnossaan: "Perussopimuksemme ovat hyvin selkeitä. Kaikki Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen päätökset sitovat kaikkien jäsenvaltioiden viranomaisia, myös kansallisia tuomioistuimia. Kaikki EU: n jäsenvaltiot ovat sitoutuneet Euroopan unionin jäseniksi. Käytämme kaikkia perussopimusten mukaisia ​​valtuuksiamme tämän varmistamiseksi. "

Myös parlamentin jäsenet reagoivat vihaisesti päätökseen ja kehottavat komissiota ottamaan käyttöön oikeusvaltion ehtomekanismin. Talousarvion valvontavaliokunnan puheenjohtaja Monika Hohlmeier (EPP, DE) sanoi: "Tällä päätöksellä Puola valitettavasti jättää hyvästit eurooppalaiselle oikeusjärjestyksellemme. Jos eurooppalaisia ​​säädöksiä ei enää hyväksytä, on kyseenalaista, voiko Puola silti hyötyä Puola on suurin EU: n koheesiorahastojen vastaanottaja ja neljänneksi suurin NextGenerationEU -rahoituksen vastaanottaja. Puola on esittänyt oman kantansa oikeusvaltion ehtomekanismin käynnistämiseen. Ihmettelen, onko tämä Tämän seurauksena Puolan viranomaiset olivat valmiita ottamaan riskejä. "

"Tilanteen vakavuus vaatii nopeita toimia EU: n toimielimiltä, ​​ja nyt on kiireellisempää kuin koskaan ottaa käyttöön ehdollisuusasetus. Riittävät eleet, aikaa toimia", sanoi oikeudellisten asioiden puheenjohtaja Adrián Vázquez Lázara (Renew, ES) komitea.

Kansalaisvapauksien valiokunnan puheenjohtaja Juan Fernando López Aguilar (S&D, ES) lisäsi äänensä sanomalla: ”Tämä PiS -hallituksen alaisen perustuslakituomioistuimen päätös ylittää EU -jäsenyyden lopullisen rajan ja rikkoo EU: n perusperiaatteita Laki. Vaadimme, että komissio panee välittömästi täytäntöön oikeusvaltion ehtoja koskevan mekanismin ja käynnistää rikkomusmenettelyn Euroopan unionin tuomioistuimessa Puolaa vastaan ​​perussopimusten rikkomisen ja EU -oikeuden ensisijaisuuden kyseenalaistamisen vuoksi. ”

Continue Reading

Euroopan komissio

Puola määräsi maksamaan Euroopan komissiolle puolen miljoonan euron päivittäisen sakon Turówin kaivoksesta

Julkaistu

on

Euroopan yhteisöjen tuomioistuin on määrännyt Puolalle 500,000 21 euron päivittäisen sakon, joka maksetaan Euroopan komissiolle, koska se ei ole noudattanut XNUMX. toukokuuta annettua määräystä lopettaa louhintatoiminta Turówin avoimessa ruskohiilikaivoksessa, kirjoittaa Catherine Feore.

Kaivos sijaitsee Puolassa, mutta lähellä Tšekin ja Saksan rajoja. Sille myönnettiin toimilupa toimia vuonna 1994. Puolan ilmastoministeri myönsi 20. maaliskuuta 2020 luvan jatkaa ruskohiilen kaivostoimintaa vuoteen 2026. Tšekki lähetti asian Euroopan komission käsiteltäväksi ja 17. joulukuuta 2020 komissio antoi perustellussa lausunnossa, jossa se kritisoi Puolaa useista EU: n lainsäädännön rikkomisista. Komissio katsoi erityisesti, että Puola oli rikkonut EU: n lainsäädäntöä hyväksymällä toimenpiteen, joka mahdollistaa kuuden vuoden pidennyksen tekemättä ympäristövaikutusten arviointia. 

Tšekki pyysi tuomioistuinta tekemään väliaikaisen päätöksen, kunnes yhteisöjen tuomioistuin antoi lopullisen tuomion. Koska Puolan viranomaiset eivät kuitenkaan noudattaneet tämän määräyksen mukaisia ​​velvoitteitaan, Tšekki teki 7. kesäkuuta 2021 hakemuksen, jossa Puolaa velvoitettiin maksamaan päivittäinen 5,000,000 XNUMX XNUMX euron uhkasakko EU: n talousarviosta sen noudattamatta jättämisestä sen velvoitteet. 

Mainos

Tuomioistuin hylkäsi tänään (20. syyskuuta) Puolan hakemuksen välitoimien kumoamisesta ja määräsi Puolan maksamaan komissiolle 500,000 XNUMX euron uhkasakon päivässä, joka on kymmenesosa Tšekin tasavallan vaatimuksesta. Tilintarkastustuomioistuin totesi, että Tšekin tasavallan ehdottama määrä ei sido heitä ja että alempi luku olisi riittävä kannustamaan Puolaa "lopettamaan väliaikaisen määräyksen velvoitteidensa laiminlyönti".

Puola väitti, että ruskohiilen louhinnan lopettaminen Turówin kaivoksella voi aiheuttaa lämmön ja juomaveden jakelun katkeamisen Bogatynian (Puola) ja Zgorzelecin (Puola) alueilla, mikä uhkaa kyseisten alueiden asukkaiden terveyttä. Tuomioistuin totesi, että Puola ei ollut riittävästi osoittanut, että tämä oli todellinen riski.

Koska Puola ei noudattanut väliaikaista määräystä, tuomioistuin katsoi, ettei sillä ollut muuta vaihtoehtoa kuin määrätä sakko. Unionin tuomioistuin on korostanut, että on hyvin harvinaista, että jäsenvaltio nostaa jäsenyysvelvoitteiden noudattamatta jättämistä koskevan kanteen toista jäsenvaltiota vastaan, tämä on yhdeksäs tällainen kanne tuomioistuimen historiassa.

Mainos

Continue Reading

koulutus

GSOM SPbU ja Kozminski University allekirjoittivat sopimuksen ensimmäisestä kaksoistutkinto -ohjelmastaan

Julkaistu

on

Graduate School of Management, Pietarin yliopisto (GSOM SPbU) ja Kozminski University (KU) aloittavat ensimmäisen yhteisen kaksoistutkinto -ohjelman yritysrahoituksesta ja kirjanpidosta. Uusi kaksoistutkinto -ohjelma sisältää pätevät opiskelijat Master of Corporate Finance (MCF) -ohjelmassa GSOMissa ja Master of Finance and Accounting KU: ssa. Opiskelijoiden valinta uuteen kaksoistutkinto -ohjelmaan alkaa syksyllä 2021, opinnot alkavat lukuvuonna 2022/2023.

Osana uutta sopimusta opiskelijat viettävät kolme ja neljä lukukautta isäntälaitoksissa, ja ehdokkaat, jotka ovat suorittaneet kaikki GSOM- ja KU -ohjelman vaatimukset, saavat maisterintutkintotodistukset molemmista oppilaitoksista.

"Tulevaisuus kuuluu kumppanuuksiin, liittoutumiin ja yhteistyöhön: se auttaa katsomaan tavoitteita eri näkökulmista, reagoimaan nopeasti muutoksiin ja luomaan osuvia ja vaadittuja tuotteita. Uudella lukuvuodella käynnistetään yhdessä Kozminski -yliopiston kanssa kaksoistutkinto -ohjelma Master in Corporate Finance -ohjelmassa: vaihdamme kokemuksia, vertaamme tavoitteitamme ja tuloksiamme ja tarjoamme opiskelijoille molemmin puolin kattavaa tietoa, jota voidaan soveltaa kaikkialla maailmassa. Kozminski University ja GSOM SPbU ovat pitkäaikaisia ​​akateemisia kumppaneita, Suhdetta on testattu vuosien varrella ja kymmeniä vaihto-opiskelijoita. Olen varma, että uuden tason yhteistyö tuo kauppakorkeakouluja lähemmäs toisiaan ja tekee maisteriohjelmistamme mielenkiintoisempia ja käytännöllisempiä ", sanoi Konstantin Krotov, GSOM SPbU.

Mainos

Vuodesta 2013 lähtien GSOM SPbU: n kandidaatin ja maisterin opiskelijat ovat osallistuneet vaihto -ohjelmiin ja Business Schoolin opettajat ja henkilökunta - akateemisiin vaihto -ohjelmiin Kozminski -yliopiston kanssa.

"Tiivis yhteistyö Venäjän vanhimman yliopiston-Pietarin yliopiston ja GSOM SPbU: n kanssa kruunattiin äskettäin kaksoistutkinnolla rahoituksen ja kirjanpidon maisteriohjelmassa. Se on luonnollinen askel parhaiden opiskelijoidemme vaihto-mahdollisuuksien vahvistamisessa antamalla heille Pääsy yhdelle suurimmista markkinoista. Näin KU vahvistaa edelleen asemaansa maailmanlaajuisena siltana liiketoimintamahdollisuuksille ja kulttuurien väliselle ymmärrykselle ", sanoo Franz Mlinaric, Ph.D., KU: n rahoitus- ja kirjanpito -ohjelman johtaja.

Vuodesta 2022 alkaen neljä MCF -opiskelijaa voi jatkaa opintojaan rahoituksen ja kirjanpidon maisteriohjelmassa yhdessä Puolan johtavista kauppakorkeakouluista. Kozminski -yliopistolla on kolminkertainen kruunun akkreditointi sekä ACCA- ja CFA -akkreditoinnit. Kozminski -yliopiston talous- ja kirjanpito -ohjelma on sijoittunut Sijalla 21 Financial Times (FT) sijoittuu maailman 55 parhaan yritysrahoituksen maisteriohjelman joukkoon.

Mainos

GSOM SPbU: n Master in Corporate Finance -ohjelma on myös ACCA -akkreditoitu. GSOM SPbU on luokiteltu maailman johtavien ohjelmien ja kauppakorkeakoulujen joukkoon monien vuosien ajan kansainvälisen talouslehden Financial Timesin mukaan. Vuonna 2020 GSOM SPbU sijoittui Financial Times Masters in Management -sijoituksessa 41. sijalle ja 51. sijalle Financial Times European Business School -luokitus. GSOM SPbU Executive MBA -ohjelma tuli ensimmäistä kertaa maailman 100 parhaan ohjelman joukkoon ja otti 93. sija Financial Times Executive MBA Rankingissa 2020.

GSOM SPbU on johtava venäläinen kauppakorkeakoulu. Se perustettiin vuonna 1993 Pietarin yliopistoon, joka on yksi vanhimmista klassisista yliopistoista ja Venäjän suurin tieteen, koulutuksen ja kulttuurin keskus. Nykyään GSOM SPbU on ainoa venäläinen kauppakorkeakoulu, joka kuuluu Financial Times -listan 100 parhaan eurooppalaisen koulun joukkoon ja jolla on kaksi arvostettua kansainvälistä akkreditointia: AMBA ja EQUIS. GSOM -neuvottelukuntaan kuuluu johtajia liike -elämästä, hallituksesta ja kansainvälisestä akateemisesta yhteisöstä.

Kozminskin yliopisto Se on yksi vanhimmista ei-julkisista korkeakouluista Puolassa. Yliopisto-, jatko- ja jatko -opiskelijat sekä KU: ssa opiskelevat jatko- ja MBA -ohjelmien osallistujat muodostavat 1993 9,000 asukasta. KU: n valmistuneiden väestö on tällä hetkellä yli 60,000 XNUMX. Kozminski University on yrityslähtöinen korkeakoulu, joka tarjoaa laajan valikoiman koulutusohjelmia ja jolla on kaikki akateemiset oikeudet ja jota pidetään Keski- ja Itä-Euroopan parhaana kauppakorkeakouluna Financial Times sijoitus. Vuonna 2021 Kozminski -yliopisto sijoittui 21. sijalle julkaisemassaan Global Masters in Finance Rankingissa Financial Times. Se on ainoa yliopisto Puolasta sekä Keski- ja Itä -Euroopasta.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa