Liity verkostomme!

Pakistan

Pakistanin paviljonki loistaa Brysselin kansainvälisen koulun järjestämällä kansainvälisellä festivaaleilla

SHARE:

Julkaistu

on

Brysselin Pakistanin suurlähetystö osallistui International School of Brussels (ISB) -festivaaliin ainutlaatuisesti suunnitellulla pakistanilaispaviljongilla 9.

ISB International Festival on vuosittainen juhla, joka esittelee erilaisia ​​kulttuureja ja perinteitä eri puolilta maailmaa. Koulun monipuolinen oppilasyhteisö osallistui aktiivisesti tapahtumaan 100 maan ollessa edustettuina ainutlaatuisilla esityksillä.

Tapahtuma tarjosi mahdollisuuden esitellä maan rikasta perintöä, kulttuurista monimuotoisuutta, matkailua ja vientipotentiaalia. Näissä näyttelyissä oli esineitä, käsitöitä, perinteisiä pukuja ja valokuvia. Valikoima kirjoja ja dokumentteja Pakistanin matkailusta ja kulttuurista tarjosi vierailijoille ainutlaatuisen käsityksen maan rikkaasta historiasta, perinteistä ja matkailupotentiaalista.

Perinteinen pakistanilainen katuruoka oli suuri vetonaula, joka houkutteli suuren joukon vierailijoita, jotka nauttivat herkuista, kuten Biryani, Samosas, Gulab Jamun ja erityinen pakistanilainen chai. Paviljongissa oli myös Henna (Mehndi) -nurkkaus, joka tarjoaa monimutkaisia ​​ja kauniita malleja niille, jotka etsivät mukaansatempaavampaa kulttuurikokemusta.

Erityisen kiinnostusta herätti Made in Pakistan -urheilutuotteet eli jalkapallo- ja krikettipakkaukset. Lapset ja vanhemmat ottivat erikoiskuvia jalkapallon MM-kisoissa Pakistanin kioskilla.

Suurlähettiläs Amna Baloch totesi: ”Kansainvälinen festivaali toimii loistavana alustana esitellä Pakistanin rikasta kulttuuriperintöä, monimuotoisuutta ja kansamme lämmintä vieraanvaraisuutta. On rohkaisevaa nähdä tällaista innostusta ja kiinnostusta kulttuuriamme kohtaan kansainväliseltä yhteisöltä."

Mainos

Vierailijat arvostivat syvästi pakistanilaista ruokaa ja Pakistanin paviljongin kauniita esineitä, mikä teki siitä yhden festivaalin kohokohdista.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa