Liity verkostomme!

Bryssel

Pakistanin paviljonki kansainvälisellä festivaaleilla Brysselissä houkuttelee valtavia väkeä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Brysselin Pakistanin suurlähetystö osallistui Brysselissä järjestettäville ISB-festivaaleille ainutlaatuisesti suunnitellulla pakistanilaispaviljongilla, jossa oli Pakistanin Street Foodia, käsitöitä, urheilutuotteita, valokuvakoppeja ja monia mielenkiintoisia aktiviteetteja vierailijoille.

Kansainvälinen festivaali on vuosittainen juhla eri kulttuureista ja perinteistä eri puolilta maailmaa, joka pidettiin kolmen vuoden tauon jälkeen maailmanlaajuisen Covid-pandemian vuoksi.

Suuri määrä vierailijoita, mukaan lukien nuorempi sukupolvi, vieraili kansainvälisellä festivaalilla ja kiinnostui Pakistanin kulttuurin eri puolista, mikä heijastui mielenkiintoisten ja informatiivisten dokumenttien, kirjojen ja kulttuurinäytösten kautta.

Pakistanin suurlähetystö oli näyttänyt joukon kulttuurinäytöksiä, jotka kuvasivat maan rikasta perintöä, kulttuurista monimuotoisuutta, matkailua ja vientimahdollisuuksia. Esillä oli esineitä, koristeita, käsitöitä, huippuvientituotteita, perinteisiä pukuja ja valokuvia.

Myös valikoima kirjoja ja dokumentteja Pakistanin matkailusta ja kulttuurista esiteltiin, mikä tarjosi vierailijoille ainutlaatuisen käsityksen maan rikkaasta historiasta, perinteistä ja matkailupotentiaalista.

Perinteinen pakistanilainen katuruoka houkutteli myös paljon vierailijoita, jotka pitivät erityisesti perinteisestä pakistanilaisesta keittiöstä, Biryanista, Samosasta, Seekh Kebabista, Kheeristä sekä erikoisesta pakistanilaisesta Kashmiri chaista.

Paviljongissa oli myös Hina-tatuointinurkkaus, joka tarjoaa monimutkaisia ​​ja kauniita hennakuvioita niille, jotka etsivät mukaansatempaavampaa kokemusta.

Mainos

Vierailijat arvostivat syvästi Pakistanin paviljongin pakistanilaista ruokaa ja kauniita esineitä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa