Liity verkostomme!

Pakistan

Pakistanin rikas kulttuuriperintö esillä Belgiassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Pakistanin Brysselin suurlähetystö liittyi Belgian kulttuurikalenterin kauan odotettuun tapahtumaan tekemällä yhteistyötä Urban Brusselsin kanssa vuoden 2022 vuosittaisen kulttuuriperintöpäivän kunniaksi. Tämän vuoden Heritage Day 17. ja 18. syyskuuta osui samaan aikaan Pakistanin itsenäisyyden 75. timanttijuhlavuoden kanssa elokuussa 2022.

Pakistanin suurlähettiläs Belgiassa, Luxemburgissa ja Euroopan unionissa, Tohtori Asad Majeed Khan avasi päivän mittaiset aktiviteetit suurlähetystön tiloissa.

Pakistanin suurlähetystö oli järjestänyt joukon kulttuurinäytöksiä, jotka kuvaavat Pakistanin rikasta kulttuuria ja perintöä sekä perinteistä pakistanilaista katuruokaa.

Eri kioskeilla oli esillä esineitä, valokuvia, koristeita, käsitöitä, huippuvientituotteita ja perinteisiä pukuja, jotka edustivat maan rikasta perintöä, kulttuurista monimuotoisuutta, matkailua ja vientipotentiaalia.

Tuhannet belgialaiset vierailijat, mukaan lukien nuorempi sukupolvi, vierailivat kansliassa ja olivat erittäin kiinnostuneita pakistanilaisen kulttuurin eri puolista, jotka heijastuivat mielenkiintoisten ja informatiivisten dokumenttien, kirjojen ja kulttuurinäytösten kautta.

Perinteiset pakistanilaiset katuruokakojut kansliassa houkuttelivat myös paljon vierailijoita, jotka pitivät perinteisestä pakistanilaisesta keittiöstä.

Tilaisuudessa järjestettiin myös tiedotustilaisuus ilmastonmuutoksen aiheuttamien äkillisten tulvien aiheuttamasta tilanteesta eri puolilla maata. Vierailijoille soitettiin myös erityinen videoesitys tulvien aiheuttamista tuhoista ja niitä seuranneista avustus- ja pelastustoimista.

Mainos

Vuodesta 1989 lähtien Heritage Days on ollut yksi Belgian odotetuimmista kulttuuritapahtumista. Tänä vuonna Urban Brussels kutsui diplomaattiedustustoja ensimmäistä kertaa osallistumaan tapahtumaan. Vastaavasti Pakistanin suurlähetystö Brysselissä osallistui "Perintöpäivään" esitelläkseen Pakistanin kulttuuria ja perintöä vierailijoille Belgian Brysselin, Vallonian ja Flanderin alueilta.

Vierailijat arvostivat syvästi suurlähetystön virkamiesten osoittamaa lämpöä ja vieraanvaraisuutta.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa