Liity verkostomme!

Irlanti

Pohjois-Irlannin unionistien huolestuttavat ajat

Julkaistu

on

Ison-Britannian hallitukseen kohdistuu EU: n painostusta panna Pohjois-Irlannin pöytäkirjan keskeinen osa kokonaisuudessaan täytäntöön heinäkuun alkuun mennessä. Pohjois-Irlannin unionistien mielestä tulevina viikkoina voidaan palata väkivaltaan läänissä tai edustajakokouksen vaaleissa, mikä voi merkitä perinteisen aluepolitiikan loppua. kuten Ken Murray raportoi Dublinista.

Pohjois-Irlannissa on ollut muutama kuukausi myrskyisää. Ensimmäinen ministeri ja demokraattisen unionistisen puolueen johtaja Arlene Foster (kuvassa) ajoivat viime kuussa nöyryyttävässä vallankaappauksessa oikeistolaiset kollegat, joiden mielestä hän ei ollut tarpeeksi kova pääministeri Boris Johnsonin kanssa, jonka hallinto sopi Pohjois-Irlannin pöytäkirjasta EU: n kanssa viime joulukuussa.

Fosteria seurasi puolueenjohtajana jumalaa rakastava oikeanpuoleinen laituri Edwin Poots.

Arlo, mutta selvästi loukkaantunut Arlene Foster viihdytti huvittuneita toimittajia Britannian ja Irlannin neuvoston kokouksessa Fermanaghin kreivikunnassa viime viikolla, kun hän tiivisti mustelmakokemuksensa murtautumalla Frank Sinatra -lauluun ja laulamalla ”That's life. Sitä kaikki ihmiset sanovat. Ajat korkealla huhtikuussa, ammuttiin toukokuussa ... ”

Pöytäkirja, joka on osa Ison-Britannian maasta poistumissopimusta EU: sta, on johtanut Pohjois-Irlantiin GB: stä saapuvien tavaroiden ja lemmikkieläinten pitkään satamatarkastuksiin.

Kun Pohjois-Irlannin brittimieliset unionistilaiset näkevät sen, kauppapöytäkirja luo kuvitellun rajan Irlanninmerelle ja siirtää psykologisesti maakunnan askeleen lähemmäksi kohti yhdistynyttä taloudellista Irlantia ja eristää sen entisestään Isosta-Britanniasta!

Pohjois-Irlannin työväenluokan alueiden vihaiset brittiläiset unionistit, jotka tunnetaan yleisesti uskollisina, ovat olleet kaduilla protestoimassa joka toinen ilta ja vastustaneet pöytäkirjaa, koska heidän mielestään Lontoo myi heidät lopulta yhdistyneelle Irlannille. .

Arlene Fosterin virallisesti eroavan tällä viikolla Stormontissa Belfastissa sijaitseva alueparlamentti pyrkii nimittämään uuden ensimmäisen ministerin.

Hallitseva DUP nimittää Paul Givanin, mutta Pohjois-Irlannin sääntöjen mukaan pro-irlantilaisella Sinn Féinillä on seitsemän päivää aikaa nimittää varapääministeri, joka tässä tapauksessa on nykyinen Michelle O'Neill.

Givanilla ei voi olla työtä, ellei Michelle O'Neill saa puolisonsa tukea. Täällä asiat voivat vaikeutua kaikille osapuolille.

Loppuvuodesta 2006 silloinen DUP-johtaja, pastori Ian Paisley sopi Sinn Féinin kanssa muun muassa osana vuoden 2007 valtaan siirtymisen hintaa, Irlannin kielilain käyttöönotosta.

15 vuoden kuluttua DUP on asettanut kaikki metaforiset esteet paikalleen estääkseen lain käyttöönoton, jotta Pohjois-Irlantia ei voiteta kielenkäytöllä.

DUP: n näkemyksen mukaan tällaisen lain käyttöönotto tekisi Pohjois-Irlannista hieman enemmän irlantilaista, vähän vähemmän brittiläistä ja unionistien mielestä se olisi jälleen yksi askel kohti yhtenäistä Irlantia.

Tällä viikolla on kysymys siitä, että Sinn Féin hakee taattua aikataulua DUP: lta lain käyttöönottoon, muuten on epätodennäköistä, että se kannattaisi Paul Givania johtavaan tehtävään.

Unionistit voivat vaatia kulttuurilakia, joka edistäisi oikeudellisesti epäselvää ulsteriskotilaista kieltä, jolla ei ole mitään profiilia!

DUP-lähde kertoi Irish Sunday Times viikonloppuna, että "joko Sinn Féin pehmentää kantaansa [laista], mikä epäilen tapahtuvan, tai muuten ei tule nimitystä ensimmäiseksi ministeriksi."

Jos DUP hylkää vain Irlannin kielilain käyttöönottoa koskevan pyynnön, Pohjois-Irlannin parlamentti tai edustajakokous keskeytetään kuudennen kerran vuoden 2000 jälkeen vaalien ollessa todennäköinen tulos.

Jos vaalit järjestetään, on erittäin todennäköistä, että Sinn Féin saa eniten paikkoja ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun britit jakoivat Irlannin vuonna 1921, mutta myöhemmät neuvottelut peräkkäisen uuden parlamentin muodostamisesta todennäköisesti tukkeutuivat hyvin asia, joka pakotti sen romahtamaan!

Vuonna 2017 pro-brittiläinen DUP voitti 28 paikkaa Pohjois-Irlannin edustajakokouksen vaaleissa, kun taas irlantilainen Sinn Féin voitti 27.

LucidTalk - mielipidekysely, julkaistu The Belfast Telegraph viime kuussa paljasti, että Sinn Féinillä oli 25% kansan tuesta, kun taas DUP oli laskenut 16%: iin, mikä on hämmästyttävä ilmoitus, joka viittaa siihen, että Pohjois-Irlannin hallitsevat unionismin päivät ovat kaikki ohi!

Muualla Pohjois-Irlanti saavuttaa ensi kuussa vuoden 2021 marssihuipun, jolloin oranssiritarin huiluyhtyeet paraatiivat provinssin kaupunkien kaduilla juhlimaan protestanttisen kuningas Williamin symbolista voittoa katolisen kuningas Jamesin edessä. Boyne-taistelu vuonna 1690.

Jos katumarsseja on viime kuukausina meneillään, näitä oranssin ritarikunnan paraateja voidaan hyödyntää väkivaltaan, jotta Lontoolle voidaan lähettää vihamielinen viesti, jonka mukaan lojalistit ja unionistit eivät hyväksy Pohjois-Irlannin pöytäkirjaa, joka heidän mukaansa eristää heitä GB: stä ja uhkaa heidän brittiläistä identiteettinsä.

Sillä välin ns. '' Lisäaika '' joidenkin jäähdytettyjen lihojen tuonnissa Pohjois-Irlantiin GB: stä päättyy 30. kesäkuutath, kehitys, jolla voi olla vakavia vaikutuksia elintarviketarjontaan ja liiketoimintaan!

Tämän armonajan päättyessä EU on ilmoittanut, ettei se salli jäähdytetyn lihan siirtymistä GB: stä NI: hen, ja ainoa mahdollinen kompromissi on kompromissi, jossa Ison-Britannian hallitus suostuu nousemaan alas ja yhdenmukaistamaan elintarviketuotantostandardinsa samalla tasolla kuin Euroopan unioni, joka oli ennen Brexitiä.

Puhuessaan Sky NewsPääministeri Boris Johnson sanoi: "Jos pöytäkirjaa jatketaan tällä tavoin, emme tietenkään epäröi vedota 16 artiklaan, kuten olen aiemmin sanonut", mikä voi nähdä Britannian hallituksen yksipuolisesti keskeyttävän sen toiminnan Pohjois-Irlannin pöytäkirja ja se todennäköisesti täytetään Brysselin vastavuoroisella toimenpiteellä! "

Tällainen liike aiheuttaisi raivoa Brysselissä, Dublinissa ja Washingtonissa, missä Joe Bidenin tuki Irlannille on dokumentoitu.

Kun DUP painostuu ottamaan käyttöön irlantilainen kielilaki tai kohtaamaan vaalivaikutuksia, väkivaltaa uhkaaville lojalisteille ja Boris Johnsonille kerrotaan, että tietyt jäähdytetyt lihat eivät voi tulla EU: hun Isosta-Britanniasta 1. heinäkuuta, kaikki katseet ovat Belfastissa, Brysselissä ja Lontoossa tulevina viikkoina nähdäksesi kuka suostuu ensin.

Irlanti

Irlantilaisten uhrien ryhmät auloittamaan Yhdysvaltain presidentti

Julkaistu

on

Ison-Britannian hallituksen ehdotus lopettaa kaikki tutkimukset, tutkimukset ja oikeudelliset toimet sotilaidensa hämärän käyttäytymisen torjumiseksi Pohjois-Irlannissa vuosina 1969-1998 on aiheuttanut raivoa. Ison-Britannian sotilaiden, irlantilaisten ja brittiläisten terroristien aseista ja pommeista kuolleiden perheiden mielestä Boris Johnson ei saa päästä eroon tästä kehityksestä, joka heikentää kaikkia oikeudenmukaisuuden periaatteita modernissa demokraattisessa yhteiskunnassa. seisoo päästämään armeijan veteraanit irti koukusta. Kuten Ken Murray raportoi Dublinista, Useat uhrien ryhmät näyttävät olevan kiinnostuneita USA: n presidentin Joe Bidenin aulasta (Kuvassa) toivossa hän nojaa Britannian pääministeriin perääntymään.

Joidenkin lukijoiden mielestä voi olla erikoista, että 23 vuotta sen jälkeen, kun Ison-Britannian ja Irlannin rauhansopimus allekirjoitettiin vuonna 1998 ja se lopetti muodollisesti ongelmat, konfliktissa kuolleiden perheiden kääre on edelleen kalliissa, turhauttavassa ja pitkässä oikeudellisessa oikeudessa. toimet Yhdistyneen kuningaskunnan hallitusta vastaan, joka hakee korvausta, mutta mikä tärkeintä, vaikeasti löydettäviä vastauksia!

Britannian armeijan rooli joissakin kauhistuttavimmista murhista konfliktin aikana sisältää vuoden 1972 verisen sunnuntain verilöylyn Derry Cityssä, jossa laskuvarjojärjen sotilaat ampuivat 14 viattomia uhreja.

Paitsi, että britit tekivät sotkuaan selityksestään murhista, Lord Lord Widgery valitti seuraavassa raportissaan maailmalle sanoen, että "[brittiläiset] sotilaat oli ammuttu ensin"!

Hänen huono yritys kalkitusraporttiin johti siihen, että IRA-numerot paisuivat sen villimpiä unelmia pidemmälle, mikä auttoi pitkään jatkamaan konfliktia, joka oli vielä alkuaikoina.

Britannian peräkkäisiin hallituksiin kohdistuneen jatkuvan painostuksen jälkeen toinen 12 vuotta kestävä verinen sunnuntatutkimus, joka kesti 5,000 sivua Lord Savillen johdolla ja maksoi brittiläiselle veronmaksajalle vajaat 200 miljoonaa puntaa, tuotti toisenlaisen tuloksen sanomalla, että syyttömien uhrien ampuminen oli "perusteetonta". pääministeri David Cameron julkisti anteeksi alahuoneessa kesäkuussa 2010.

Sillä välin, kun tietyt brittiläiset sotilaat ja MI5-upseerit olivat työskennelleet yhdessä terroristien kanssa Ulsterin vapaaehtoisjoukossa murhasta irlantilaisia ​​republikaaneja, on kasvanut joukko katolisia perheitä, jotka etsivät vastauksia rakkaansa kiistanalaisista murhista.

Ei ole yllättävää, että britit ovat pelanneet kovapalloa kaikissa myöhemmissä oikeudellisissa toimissa.

Kuten Stephen Travers, joka selviytyi vuoden 1975 Miami Showbandin verilöylystä - kuten Netflixissä nähtiin - kertoi Newstalk radio Dublinissa viime viikolla "brittiläinen laitos pelaa pitkää peliä soveltamalla kolmea D: tä, nimittäin kieltää, viivästyttää ja kuolla".

Toisin sanoen, jos Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus voi vetää uhrien perheiltä kasvavan määrän oikeudellisia toimia, on todennäköistä, että joko oikeudenkäynnin aloittaneet tai itseään puolustavat brittiläiset sotilaat ovat kuolleet siihen mennessä, kun he ovat mene oikeuteen ja peruuta tällaisen tapauksen perustelut, jolloin britit päästetään irti väitetyistä murhista!

Viime kuukausina brittien on painostunut puhdistamaan laiton toiminta sen jälkeen, kun kuuronmies totesi viime toukokuussa, että kymmenen hänen majesteettinsa armeijan Ballymurphy Belfastissa vuonna 1971 ampumaa katolista oli täysin viattomia.

Ballymurphy-havainto on asettanut etusijan, joka viime viikkoon asti oli muodostumassa Lontoon hallitukselle hämmennykseksi ja taloudellisesti kalliiksi, joka voi paljastaa, että tietyt Britannian armeijan elementit tappoivat tarkoituksellisesti viattomia irlantilaisia ​​katolisia ilman pätevä syy!

Lisätäkseen turhautumista perheille, jotka menettivät rakkaansa konfliktissa, aiemmin tässä kuussa Pohjois-Irlannin virallinen syyttäjäviranomainen ilmoitti aikomuksestaan ​​peruuttaa menettely kaksi entistä brittiläistä sotilasta - sotilas F: tä vastaan ​​kahden miehen murhasta verisen sunnuntain aikana. vuonna 1972 ja sotilas B 15-vuotiaan Daniel Hegartyn murhasta kuusi kuukautta myöhemmin, mikä on merkki siitä, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on valmis menemään mihin tahansa pitämään omiensa suojelemista.

Kun Pohjois-Irlannin ulkoministeri Brandon Lewis ilmoitti viime viikolla, että vanhentumisajaksi ehdotetaan kaikkien tutkimusten, oikeudellisten toimien ja menettelyjen lopettamista Ison-Britannian turvallisuuspalveluiden sekä katolisten ja protestanttisten terroristiryhmien vastaisiin toimiin, hänen huomautuksensa herättivät raivoa. Irlannin saarella.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan brittiläiset unionistilaiset ja irlantilaiset nationalistit Pohjois-Irlannissa yhtyivät yllättäen samaan asiaan!

Irlantilainen Taoiseach Micheál Martin sanoi, että "ilmoitusta ei voida hyväksyä ja se on pettämistä".

Irlannin ulkoministeri Simon Coveney sanoi jonkin verran diplomaattisemmin: "Irlannin hallituksella on hyvin erilainen näkemys… samoin kuin NI: n poliittisilla puolueilla ja uhrien ryhmillä.

 "Tämä ei ole a tapahtunut tosiasia”, Hän lisäsi Twitterissä. 

Asiat monimutkaistuvat, ja britit sopivat Irlannin hallituksen kanssa vuonna 2014 Stormont House -neuvotteluissa perintöasioiden käsittelemisestä ja vakuuttivat kärsiville perheille, että heidän asiansa hoidetaan tyydyttävällä tavalla.

Brandon Lewisin viime viikon yllätysilmoitus aiheutti kuitenkin jopa vihaa Westminsterin oppositiopenkeillä.

Pohjois-Irlannin varjo-valtiosihteeri, työministeri Louise Haigh sanoi, että Ison-Britannian pääministerin Boris Johnsonin on selitettävä asia oikein.

”Tämä hallitus antoi uhreille sanan [että] he tekisivät asianmukaiset tutkimukset, jotka kiellettiin uhreille ja heidän perheilleen niin kauan.

"Sitoumuksen repiminen olisi loukkaavaa, ja se olisi hämmästyttävän tunteetonta, jos tekisit ilman vähäisintäkään neuvottelua läheisten menettäneiden kanssa."

Sillä välin uhrien ryhmä etsii Atlantin valtameren yli poliittista painostusta brittiläisiin.

Dublinissa asuva Margaret Urwin, joka edustaa "Unohdettujen oikeutta", sanoi: "Kehotan Irlannin hallitusta auloittamaan Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin.

"Heillä ei ole mitään menetettävää", hän sanoi.

UVG ampui Eugene Reaveyn kolme viattomia veljiä raa'an Britannian armeijan henkilöstön tuella heidän kotiinsa Armaghin eteläosassa tammikuussa 1976.

Hän johtaa yhdessä TARPia - Totuuden ja sovinnon foorumia - ja on luvannut, että kuolemaansa asti hän seuraa Lontoon hallitusta maan ääriin saamaan oikeuden veljilleen ja Ison-Britannian armeijan murhille.

Puhuessaan tällä viikolla eureporter.co: lle hän sanoi: "Kirjoitan edustajainhuoneen puhemiehelle Nancy Pelosille ja vetoan hänen edustamaan presidentti Bidenin tukeutumista britteihin varmistaakseen, että tätä vanhentumista ei noudateta.

”Nancy Pelosin vävy on irlantilainen ja Joe Bidenin esi-isät olivat irlantilaisia. Meillä on vaikutusvaltainen tuki Washingtonissa ja pyrimme varmistamaan, että käytämme sitä maksimaalisesti varmistaaksemme, että britit eivät pääse pois tästä.

"He ovat kohdanneet sitä vuosisatojen ajan, ja on aika, että heidän valheensa ja pahat tekonsa vihdoin paljastuvat laajalle maailmalle."

Margaret Urwinin ja Eugene Reaveyn puhelut eivät todennäköisesti kuulu kuuroille korville.

Viime vuonna EU: n ja Ison-Britannian Brexitin vetäytymissopimuksen tullessa päätökseen presidentti Biden sanoi, ettei hän tue Yhdysvaltojen kanssa tehtyä kauppasopimusta Lontoon kanssa, jos brittien toimet horjuttaisivat vuoden 1998 [pitkäperjantaina] rauhansopimusta.

Näyttää siltä, ​​että Britannian laitoksen jäykillä ylähuulilla saattaa olla muutama kuukausi edessä.

päättyy:

Continue Reading

Irlanti

NextGenerationEU: Euroopan komissio tukee Irlannin elvytys- ja sietokykysuunnitelmaa

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt myönteisen arvion Irlannin elvytys- ja sietokykysuunnitelmasta. Tämä on tärkeä askel kohti EU: n myöntämiä 989 miljoonan euron avustuksia elvytys- ja sopeutumisvälineestä. Tämä rahoitus tukee Irlannin elvytys- ja sietokykysuunnitelmassa esitettyjen tärkeiden investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamista. Sen avulla Irlanti voi tulla vahvemmaksi COVID-19-pandemiasta.

Komissio arvioi Irlannin suunnitelman RRF-asetuksessa asetettujen perusteiden perusteella. Neuvostolla on nyt pääsääntöisesti neljä viikkoa aikaa hyväksyä komission ehdotukset. RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi koko EU: ssa. A lehdistötiedote, Q & A että tietosivu ovat saatavilla verkossa.

Continue Reading

Irlanti

Kasvava mielipide Micheál Martinin johtajuudesta

Julkaistu

on

Fianna Fáil -puolueen kauhistuttava esiintyminen viime viikolla pidetyissä Dublinin vaaleissa on nähnyt Micheál Martinin (Kuvassa) Taoiseach tai pääministeri Irlannin hallituksessa ovat yhä uhattuna. Kuten Ken Murray raportoiHait kiertävät puolueessaan, koska kasvava määrä tyytymättömiä takapenkereitä haluaa uuden kasvon menetetyn tuen takaisin saamiseksi.

Vanha sanonta kuuluu: "Pidä ystäväsi lähellä ja viholliset lähempänä."

Se on lause, joka Irlannin pääministerin tai Taoiseach Micheál Martinin on ehkä pidettävä mielessä tulevina kuukausina, kun hän joutuu kasvavan painostuksen kohteeksi omien joukkojensa sisällä, jos hän haluaa jatkaa puolueensa ja hallituksensa johtamista.

Seuraavan puolueenjohtajan Jim O'Callaghan TD: n suosikin mukaan "olisin uskonut, että on epätodennäköistä, että vuonna 2025 Micheál Martin johtaisi Fianna Fáilin vaaleihin, se on vain oma näkemykseni", hän sanoi viikonloppuna. nykyinen koalitiohallitus jatkaa taistelua saadakseen talouden takaisin tielle Covid 19: n tuhojen jälkeen.

Puolueen tuki on vähentynyt, ja yhdistelmänä Covidin väsymys, asumiseen ja suljettuun talouteen liittyvät kysymykset, viestin epäonnistuminen tai se, että se osallistui käsittämättömään kolmitahoiseen koalitioon, mainitaan syynä tähän. pudota tukea.

Irlannin nykyinen hallitus, jonka toimikautta hallitsevat Covid 19 -viruksen leviämisen torjunta, koostuu tällä hetkellä ainutlaatuisesta koalitiojärjestelystä helmikuussa 2020 pidettyjen yleisten vaalien jälkeen.

160-paikkaisen Dáilin tai parlamentin vaaleissa Micheál Martinin Fianna Fáil sai 38 paikkaa eli 22.2% kansallisista äänistä, Sinn Féin 37, Fine Gael 35, Vihreät 12 joukolla vasemmistolaisia ​​ja riippumattomia loput.

Paljon tutkittuaan hyväksyttäviä vaihtoehtoja uuden hallituksen muodostamiseksi, Fianna Fáil, jota johtaa Micheál Martin, joka kuvaa itseään vasemmiston keskitasavallalaisena puoluepuolueena, astui lopulta toimistoonsa kesäkuussa 2020 entisen Taoiseachin johtaman oikeistolaisen keskustainen Fine Gael -puolueen kanssa. Leo Varadkar.

Osana koalitiosopimusta Fianna Fáil ja Fine Gael toimivat kiertävän Taoiseach-järjestelyn kanssa. Martin on ylimmässä tehtävässä joulukuuhun 2022 saakka, jolloin Leo Varadkar seuraa häntä seuraavien vaalien ajoissa.

Tällaista koalitiota ei olisi ollut mahdollista ajatella viime aikoihin asti, koska molemmat vastapuolet perustettiin melkein 100 vuotta sitten sen jälkeen kun vanhasta Sinn Féinistä tuli katkera vihamielinen jakautuminen vuoden 1921 englantilais-irlantilaiseen sopimukseen nähden. .

Vihreä puolue on myös osa uutta koalitiota, mutta se on niin sanotusti vain "teltan sisällä" pitääkseen nykyajan Sinn Féinin poissa!

Jos sanot Micheál Martinin ajan Taoiseachin ollessa vaikea, se olisi aliarvioitu.

Covid-19 ja sitä seuraavat lukitustoimenpiteet ovat olleet poliittisesti epäsuosittuja kaikille johtajille ympäri maailmaa. Irlannissa hallitseva Fianna Fáil on ottanut peräkkäisissä mielipidekyselyissä jonkin verran Covid-toimenpiteitä, koska talouden uudelleen avaaminen on viivästynyt.

Punainen C-tutkimus Yritysposti sanomalehden viime kuussa Fianna Fáil oli 13 prosenttia eli lähes puolet vähemmän kuin vuoden 2020 vaaleissa, kun taas vastustajat Fine Gael olivat jopa 30 prosenttia.

Koska FF: n puolueen takapenkiryhmät ovat lisääntyneet jyrinä sen suorituskyvystä hallituksessa, äskettäiset lisävaalit pääosin varakkaassa Dublin Bay Southin vaalipiirissä pitivät monet kokeena puolueen ja Micheál Martinin suosio kuluneiden äänestäjien keskuudessa, joka on ollut jonkin verran taloja sidottu viime vuoden maaliskuusta Covid-rajoitusten takia!

Kun äänet laskettiin perjantaina viimeisissä lisävaaleissa, sekä Fine Gael, joka alun perin piti paikkansa, mutta vapautti paikan, että Fianna Fáil, saivat paikalliselta äänestäjiltä potkun, joka sai yllättävän työväenpuolueen Ivana Bacikille. joka keräsi viime vuonna vasta 4.4% kansallisen äänen määrästä!

Fianna Fáilin ehdokas Deirdre Conroy sai 4.6% äänistä, mikä on pahinta puolueen historiassa! FF: n tuen lasku oli 9.2%!

Ei ole yllättävää, että monet Micheál Martinin tyytymättömistä takapenkereistä, jotka jätettiin viime vuonna huomiotta kabinettiasemista, on teroitettu metaforisesti veitsiä!

Jim O'Callaghan TD, joka oli Deirdre Conroyn epätoivoisen vaalikampanjan johtaja, osoitti syytöksen Micheál Martinin esityksestä.

Kysymykseen, pitäisikö Taoiseach johtaa Fianna Fáil seuraaviin vaaleihin, jatkuuko se suunnitellusti vuonna 2025, O'Callaghan vastasi hienovaraisella äänellä: "Meidän on ajateltava sitä."

Barry Cowen TD, jonka Micheál Martin erotti viime vuonna maatalousministerinä sen jälkeen kun kävi ilmi, että hän ei ollut täysin tulossa rattijuopumuksesta, teki myös selväksi, että hänen pomonsa on tullut aika.

Lausunnossaan muille TD: lle tai parlamentin jäsenille, senaattoreille ja parlamentin jäsenille hän sanoi, että Fianna Fáilin surkea osuus äänistä oli "huolestuttavaa, mutta kummallista, ei yllättävää".

Hän jatkoi parlamentaarisen puolueen ylimääräisen kokouksen järjestämistä kesällä, jotta jäsenet voisivat keskustella henkilökohtaisesti "viimeisimmistä huonoista tuloksista ja viime vuoden surkeasta yleisvaalista".

Toinen puolueen kapinallinen TD, joka vaatii muutosta huipulla, on Marc McSharry, jonka isä Ray oli EU: n maataloudesta ja maaseudun kehittämisestä vastaava komissaari vuosina 1989-1993.

Kysytty Newstalk-radio Dublinissa siitä, pitäisikö Micheál Martinin eroaa, Marc McSharry sanoi: "mitä nopeammin, sitä parempi. En halua, että hän johtaisi meidät seuraaviin vaaleihin. "

Micheál Martinin asioista ei ole viime kuukausina ollut apua uutisen mukaan, että suurelle joukolle nuoria evätään mahdollisuus ostaa taloja hallituksen tekemän suloisen verosopimuksen takia käteisrikkailla ulkomaisilla korppikotkoilla. Olemme 'tunkeutuneet' Irlannin markkinoille ja ostaneet uusia asuinalueita, joita ne puolestaan ​​vuokraavat liian suurilla hinnoilla aviopareille, jotka haluavat epätoivoisesti omistaa oman kodin!

PR-pudotus tästä on ollut katastrofaalista hallitukselle, mutta Martinille, koska hän on Taoiseachin toimistossa.

Ilmoitus on herättänyt paljon vihaa nuorempien ensimmäisten ja toisen kerran äänestäjien kanssa, joiden mielestä hallitus on hylännyt heidät, mikä on osaltaan johtanut FF: n tukahduttamiseen.

Haastava Micheál Martin kertoi toimittajilleen Dublin Bay South South -vaalien jälkimainingeissa, että hän johtaisi Fianna Fáil -puolueensa seuraaviin yleisvaaleihin, jotka on määrä järjestää vuonna 2025.

"Keskityn Irlannin hallitukseen, ja Covid-19: n läpi pääseminen on erittäin tärkeää. Ja aikomuksenani on silloin [hallituksen] ensimmäisen puoliskon jälkeen [kun] teemme siirtymän ja minusta tulee Tánaiste [varajohtaja] ja aikomuksenani on johtaa puolue seuraaviin vaaleihin ", hän sanoi.

Jos Fianna Fáil ei näe mielipidekyselyjen parannusta tulevina kuukausina, hänen puolueensa voi päättää, että muutoksen aika on huipulla.

Sillä välin puolueen tyytymättömien takapenkkien poliittinen leikkaus näyttää jatkavan.

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa