Liity verkostomme!

Moldova

Ennennäkemätön tapaus koettelee matkustajia lennolla Chisinauhun

SHARE:

Julkaistu

on

Ennennäkemättömässä ja kaoottisessa tapahtuman käänteessä FlyOne-lentoyhtiön Jerevanista Chisinauhun matkustaneet kokivat odottamattomia poikkeamia ja pitkiä viivästyksiä, minkä vuoksi he jäivät ilman ruokaa tai vettä lähes 12 tunniksi. Tapaus on herättänyt raivoa ja herättänyt huolta viranomaisten toimista Moldovassa ja Romaniassa.

Alkuperäisen lennon loppuvaiheessa Moldovan kansalaisia ​​kuljettaneen FlyOne-koneen pääsy Chisinaun lentokentälle evättiin ilman selityksiä. Myöhemmin kone ohjattiin Bukarestiin. Myös Romanian viranomaiset kieltäytyivät kuitenkin antamasta lupaa laskeutumiseen, mikä pahensi matkustajien tilannetta entisestään.

Matkustajat ilmaisivat turhautuneisuuttaan ja epätoivoaan huutaen: "Haluamme mennä kotiin!" kun he odottivat ratkaisua. Lähteiden mukaan matkustajat ovat olleet ilman ruokaa tai vettä lähes 12 tuntia. Lisäksi matkapuhelimien akku on alkanut loppumaan, eikä välitöntä apua ole saatavilla. Odottamaton ja selittämätön kiertokulku on johtanut spekulaatioihin ja väitteisiin matkustajilta, jotka uskovat olevansa poliittisten syiden kohteena.

Hätä pahensi entisestään, että Romanian rajapoliisi nousi lentokoneeseen ja poisti ihmisiä ja vei heidät paljastamattomiin paikkoihin. Tämä toiminta on lisännyt hämmennystä ja pelkoa jäljellä olevien matkustajien keskuudessa, jotka tarvitsevat kipeästi selvyyttä ja apua.

Koska konetta uhkaa nyt se mahdollisuus, että se lähetetään takaisin Jerevaniin, matkustajien koettelemus ei näytä olevan läheskään ohi. Viestinnän ja avoimuuden puute sekä Moldovan että Romanian viranomaisilta on vain lisännyt matkustajien hylkäämisen ja turhautumisen tunteita.

Tämä tapaus on uusi pohja Moldovan ilmailun historiassa, ja se herättää vakavia kysymyksiä hallinnosta, ihmisoikeuksista ja hädässä olevien henkilöiden kohtelusta. Asianomaiset matkustajat vaativat välitöntä väliintuloa ja vastauksia, turvallista paluuta kotiin ja vastuuseen tästä ahdistavasta jaksosta vastuussa olevilta.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa